Saçın yıpranmışa benziyor bana kalırsa bir iki ton daha açık bir renk olabilr ama sarı çok yıpratcaktır saçını
fakat illa sarı diyorsan 3.foto güzel +sarının oturması zaman ister düğüne zombi gibi gitme:)
Bencede saçın zaten yıpranmış sarı yaparsan kötü durur( sarı ama bakımsız saçlar daha kötü bence ) uçları keçe gibi olur. Ki bir örneği benim :) Birde böyle resimle kuaföre gittiğinde maalesef hayal ettiğin renk olmuyor. kuaförler beceremiyor( bazılarını tenzi ediyorum) Diyorlar ki yok senin saç tabanın farklı renkti yok senin önce boya vardı, yok şöyle yok böyle bir sürü bahane anlatır beceremedim o saçı demez. üstüne bir de 2-3 boyamaya aynısı olur der 3 defa senin gitmenin yolunu yapar. Saçlarına biraz bakım yağları vs bakım yap canlansın, sonra bayramda yaptır bence
6 numara süper durur diyorum..ama şunu unutmayın sarı saç şık durur ama biraz yaşlı gösterir bilginize
canım ikinci resmin yukardaki kucuk olanı cok guzellll birde altıncı :)
bu fotoların hiçbiri düz sarı boya değil..röfleli hepsi..
ilk iki resimdeki renkler cok guzel..:82:
4numara çok hoş duruyo canım..ikizlerden sağdakinin saç rengi daha çok hoşuma gitti ama aslında sana o tonlarda yakışır.
kızlar buda nişanlıyken yaklaşık 4 yıl önce boyattığım renk sizce yine bu rengimi boyatayım iyice kararsız kaldım yardımcı olun lütfen
Eki Görüntüle 220739
daha canlı olsa daha çok yakışır bence biraz daha koyu ve altın sarısına kaçan renkleri dene cnm
teşekkür ederim cnm ilgin için...resimdekilerden hangisi güzel sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?