• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı sarı boyatıcam ama hangisi sizce ve hangisi bana yakışır(resimlerle)

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
kızlar 2 hafta sonra çok yakın akrabamın düğünü var ve ben saçımı sarı boyatmayı istiyorum yaklasık 1 buçuk ay önce saçımı boyatmıştım koyu karamel sanırım ama ben sarı istiyorum fazla bilgim yok boyalar hakkında kızlar bana yardımcı olurmusunuz?
bunlar benim saç rengim

bunlarda nette bulduğum ve beğendiğim sarı tonları sizce hangisi güzel ve hangisi yakışır bana
4.Eki Görüntüle 219704
5.
6.Eki Görüntüle 219706

Son düzenleme:
Saçın yıpranmışa benziyor bana kalırsa bir iki ton daha açık bir renk olabilr ama sarı çok yıpratcaktır saçını
fakat illa sarı diyorsan 3.foto güzel +sarının oturması zaman ister düğüne zombi gibi gitme:)

Bencede saçın zaten yıpranmış sarı yaparsan kötü durur( sarı ama bakımsız saçlar daha kötü bence ) uçları keçe gibi olur. Ki bir örneği benim :) Birde böyle resimle kuaföre gittiğinde maalesef hayal ettiğin renk olmuyor. kuaförler beceremiyor( bazılarını tenzi ediyorum) Diyorlar ki yok senin saç tabanın farklı renkti yok senin önce boya vardı, yok şöyle yok böyle bir sürü bahane anlatır beceremedim o saçı demez. üstüne bir de 2-3 boyamaya aynısı olur der 3 defa senin gitmenin yolunu yapar. Saçlarına biraz bakım yağları vs bakım yap canlansın, sonra bayramda yaptır bence

Saçın yıpranmışa benziyor bana kalırsa bir iki ton daha açık bir renk olabilr ama sarı çok yıpratcaktır saçını
fakat illa sarı diyorsan 3.foto güzel +sarının oturması zaman ister düğüne zombi gibi gitme:)

aslında benim saçım hep böyle boyalıykende boyasızkende elektrikleniyo ve saç tipim hiç güzel değil düzleştirip öyle koysaydım keşke....amannn allah korusun zombi gibi olmıyım...teşekkür ederim cnm

Bencede saçın zaten yıpranmış sarı yaparsan kötü durur( sarı ama bakımsız saçlar daha kötü bence ) uçları keçe gibi olur. Ki bir örneği benim :) Birde böyle resimle kuaföre gittiğinde maalesef hayal ettiğin renk olmuyor. kuaförler beceremiyor( bazılarını tenzi ediyorum) Diyorlar ki yok senin saç tabanın farklı renkti yok senin önce boya vardı, yok şöyle yok böyle bir sürü bahane anlatır beceremedim o saçı demez. üstüne bir de 2-3 boyamaya aynısı olur der 3 defa senin gitmenin yolunu yapar. Saçlarına biraz bakım yağları vs bakım yap canlansın, sonra bayramda yaptır bence

saçımı bebek şampuanınla yıkadım ondan biraz mat ve elektriklendi ve bugünde karanfilli su sürdüm saç dökülmesi için biraz onlarda olsa gerek saçım öyle görünüyo ama geçen ay 3 kez üst üstte boya olmasına rağmen okadar yıpranmadı ve yanmadı....kuaför konusunda haklısın zaten çok tedirginimde istediğim tonda olmazsa diye sorucam kuaförlere hangi yapabilirse onlara yaptırıcam....aslında bayramda boyatmayı düşünüyodum ama düğünde değişik görünmek için istiyorum boyatmayı...evet sarı saç keçe gibi olu daha önce 2 kez boyattım ama sık atılan çok güzel sarı olan bi röfleydi dediğin gibi keçe gibi oluyo ama o matlığı ve keçelik için zeytinyağ ve bal maskesi yapabilirim parlıklık verirdir en azından ...teşekkür ederim :16:

6 numara süper durur diyorum..ama şunu unutmayın sarı saç şık durur ama biraz yaşlı gösterir bilginize :34:

6 numara süper durur diyorum..ama şunu unutmayın sarı saç şık durur ama biraz yaşlı gösterir bilginize :34:

gerçektenmi yaşlı göserir aayy bak şimdi iyice kararsız kaldım benim yasımdakiler nasıl sarı boyatırki yani doğru ton hangisidir belki tonlar öyle gösterebilir iyi bi ton tutturmak gerekir sanırım evet beyazımsı gibi duran sarılar yaşlı gösterebilir

bu fotoların hiçbiri düz sarı boya değil..röfleli hepsi..

kızlar yaa evde altın karamel rengi boyam var acaba öylemi boyasam ama nasıl dururdur nasıl olurdurki tutarmıdır güzel bi renkmi yakısırmıdır bana

Son düzenleme:
4numara çok hoş duruyo canım..ikizlerden sağdakinin saç rengi daha çok hoşuma gitti ama aslında sana o tonlarda yakışır.

4numara çok hoş duruyo canım..ikizlerden sağdakinin saç rengi daha çok hoşuma gitti ama aslında sana o tonlarda yakışır.

teşekkür ederim cnm evet o renkte çok güzel ama şuan saçım koyu ve ben açık renklerde istiyorum sarı saç yada altın karamel renkleri gibi

kızlar buda nişanlıyken yaklaşık 4 yıl önce boyattığım renk sizce yine bu rengimi boyatayım iyice kararsız kaldım yardımcı olun lütfen
$12042008411.webp

Back
X