- 17 Ağustos 2023
- 194
- 50
- 18
- 19
- Konu Sahibi caresizlikzor
-
Saçınızda kına, boya ve yanma var mı ?saatlerce yıkasam bile kötü kokuyor saçlarım uzun ve ince telli 2 günde bir hem banyo hem saçımı yıkarım tabi koku bana gelmiyor başkaları söylüyor kuruyken sorun yok ama ıslanınca sıkıntı sebebi nedir?
eczaneden almıştım brazilian kerartin smoothing shampoo beaver beauty diye ten rengi bi kutusu varİlk kez böyle bir şey duydum maalesef şampuan ne kullanıyorsun acaba
Düzgün bir şampuana geç bence.eczaneden almıştım brazilian kerartin smoothing shampoo beaver beauty diye ten rengi bi kutusu var
yok ve daha öncede boyamamıştım zaten hiç boya açıcı vs kullanmadım ama kuaför daha önce saçlarınız saçınızı boyamışsınızda yakmışsınız gibi duruyor demiştiSaçınızda kına, boya ve yanma var mı ?
ne kullanabilirim ki ince telli ve seyrek saçlarım içinDüzgün bir şampuana geç bence.
öneriniz var mıTemiz icerikli sampuan kullanin. Sulfatsiz nesiz
Sadece kivircik saclar icin biliyorum maaleseföneriniz var mı
benimkide dalgalı kıvırcık arası zaten uygun olabilirSadece kivircik saclar icin biliyorum maalesef
teşekkürlerKıvırcık Market
Türkiye'nin ilk ve tek, dalgalı ve kıvırcık saçlara özel online mağazasına hoş geldiniz! Marketimizde dünyaca ünlü, Kıvırcık Kız Metodu'na uygun saç kremleri, şampuanlar, bukle kremleri, saç şekillendiricileri bulabilirsiniz. As I Am, Bounce Curl, Cantu, Kinky Curly, Mielle Organics...kivircikmarket.com
Size uygun olani belki burdan bulabilirsiniz
Saçlarınızı kaç günde bir yıkıyorsunuz ? Yüksek ısı ile kurutma ve şekil verme yapıyor musunuz ?yok ve daha öncede boyamamıştım zaten hiç boya açıcı vs kullanmadım ama kuaför daha önce saçlarınız saçınızı boyamışsınızda yakmışsınız gibi duruyor demişti
Bu şampuandan önce de var mıydı bu koku?eczaneden almıştım brazilian kerartin smoothing shampoo beaver beauty diye ten rengi bi kutusu var
genelde 2 yada 3 günde bir yıkarım saçımda iyi yıkayamadığımda kepek görüyorum 3 günü geçince saç derimden beyaz gibi kalıntılar geliyor tırnak arama falan ama koku saç derimde değilmiş saçımın ortalarından uçlara doğru ve kuruyunca nerdeyse gidiyormuş ama ıslanınca çok kötü kokuyormuş kokuyu ben alamadığım için sorarak bu cevaplara ulaştımSaçlarınızı kaç günde bir yıkıyorsunuz ? Yüksek ısı ile kurutma ve şekil verme yapıyor musunuz
emin değilim koku bana gelmediği için ben fark edemiyorum yurtta kaldığım için eve uzun tatillerde geliyorum sadece ve kardeşim yine bu haftaki tatilde söyledi öyle olduğunu ve önceki tatillerden farklı olarak bu şampuanı kullanıyordum belki daha öncede vardır ama fark edememiştir bilmiyorumBu şampuandan önce de var mıydı bu koku?
bugün denemiştim ama yine kokuyor dediler kuruyken sorun yok ama ıslanınca olay başlıyor kokmuyorken ıslatınca bile kokmaya başlıyor cidden çok garip bi durumŞampuanla bir ilgisi olabilir mi başka bir şampuan deneyin yine oluyor mu bakın.
Keratinli şampuanınız ağır, ilaç benzeri bir kokuya mı sahip ?bugün denemiştim ama yine kokuyor dediler kuruyken sorun yok ama ıslanınca olay başlıyor kokmuyorken ıslatınca bile kokmaya başlıyor cidden çok garip bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?