Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
saçların uzamış gerçekten bir etki gözle görülüyor bende bugün dax aldım siteden biraz bakim dedim şuan ne durumda saçlarınız kullanmaya devam ettiniz mi
Yıllardır saclarıma onlarca maske yaptım ama su ürün için o kadar cok güzel ama çıkmıyor yorumu okudum ki bir türlü cesaret edip alamadım. En son bir ikinci el sitesinde neredeyse dolu bir pakete denk geldim. Sonra aynı sitede yıne cok uyguna kucuk boyuna denk gelınce bide içinde hindistan cevızı yagı olan versıyonu olunca onu da satın aldımm. Hem uygun fiyata geldi hem de baktım cıkmıyor çöpe atmam daha az sancılı olur dedim Azar azar parmak uclarıma yedırıp sadece sac derıme surdum .Toplam badem buyuklugunde yedırmıs olabılırım. Banyoda önce kuru sampuanladım parmaklarımı nemlendırerek köpürttüm dibimi. Sonraki şampuanlamam her zamanki gibiydi. Abi bişey kalmadı sacımda ne korkutulmusum bu zamana kadar Bende bu yorumu edıtleyecegım . Bundan sonra haftada bir kere sürerimm . Bu arada benım saclarım belımde hem saglıklı hem uzun hemde biraz daha uzasın düz kestıreyım istiyorum .İnşallah memnun kalırıımm