• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapardiniz?

iftaraya hazırlıklı olun
Bunu hic dusunmemistim ya...
sakın karışmayın irtibatı kesin uzak durun
sonra yediği moklar ortaya çıkınca ne var bunda nemli de biliyordu hep anlatıyordum hem biz normal arkadaşız falan der. hatta nemli de tanıyor der. herşey beklerim.
Aslinda haklisiniz. Bunlari diyebilecek karakterde biri. Simdi elti diye kotuluyorum sanmayin durum bu.
görüşmeyi keserdim yerinde olsam. o cesareti bulup size anlatması da ilginç. ilerde ortaya çıkar, nemli biliyodur der çamur sana da bulaşır.
Daha once baska sebeplerle gorusmeyi kestim. KV her seferinde israr etti. Her seferinde zorladi beni...
Eltiniz kocasını aldatıyor, aldatmaya da meyilli. Flört ediyor adamla belli ki. Keşke hiç dinlemeseydiniz. Sizi yükün altında bırakmış. Bence eşinize anlatmışsınız üstelemeyin artık. Bir daha karışmayın. Belki de sizi tuzağa düşürmek için yaptı bilemeyiz. Elinizde ispat yok ortaya çıkıp konuşacaksınız ve bana iftira atılıyor diyecek. Bunu planlamış bile olabilir. Vicdanen rahatsiz olup size anlatmış da olabilir. Karmaşık bir durum.
Bazen wp den mesaj atiyor havadan sudan derken esine ahmet diyelim ahmet de boyle yapti diye ahmeti kotuluyor. Gecen gun sozde siddet gostermis. Vallahi oyle biri de degil ahmet. Ya vicdanini rahatlatiyor ya beni siniyor ya da profesyonel yalanci..
Eltime açık bir dille anlattıklarının bana yük olduğunu ve bundan sonra dinlemek istemediğimi söylerdim.
Her ikisi de başkalarıyla evli olan kişilerin mesaj yoluyla bile olsa görüşmelerini doğru bulmadığımı , hiç bir şekilde bu işin içinde olmak ve kendisiyle görüşmek istemediğimi açık ve net belli ederdim. Böyle ahlak yoksunu insan akraba olsa kaç yazar, benden ve ailemden uzak olsun.
Bu konuşmayı yaparken de cebimdeki telefonuma ses kaydı alır o kaydı da hemen güvenli bir şekilde saklardım.
Sonrasında da hiçç karışmazdım.
Kendi düşen ağlamazmış.
Not: ben de kocama anlatırdım, ama öncesinde yine ses kaydım olurdu elimde, ondan sır saklayamam.
Asla anlamiyor. Her zaman o hakli... bir de argumani su biri birini aldatsa hic haberi olmaz... ahmet beni aldatsa haberim olmaz diyor ki adamin calismaktan aldatmaya hali yok.
Uzak durucam en iyisi. Ama ben ahmetin yuzune nasil bakicam. Inanin bana ahmet herseyden once arkadasim benim... offf offf... gecen birlikteydik konusamadim bile. Sanki ben de bubise ortakmisim gibi geliyor. Yuregimde bir mengene sikip duruyor...

Daha once baska sebeplerle gorusmeyi kestim. KV her seferinde israr etti. Her seferinde zorladi beni...

kardeşle küsersin anan zorlar anlarım da elti ile görüşmüyosun diye kayınvalide zorlaması ne alaka? istemiyorum de geç. zorlamaya hakkı yok, çocuk değilsiniz.

Ben anlamadım yani kim hangi elti ya da aileden evli herhangi biri aileden başka birine hem de eltisine tutup da hayatımda biri var evli görüşüyoruz der ki bana çok saçma geldi hem de aranız bile çok çok iyi değilken. En fazla arkadaşına, kendi ailesinden abla kardeş falan onlara söyler ki bir de eşinize anlatmışsınız maşallah hadi o anlattı hiç vakit kaybetmeden eşinize de hemen söyleyivermişsiniz bunu bekliyormuş gibi.

Gidip o sinirle eşiniz kadına birşey yapsaydı ne olacaktı? eşinizin tüm bunlara rağmen sessiz kalması da ayrı enteresan ne kadar araları çok iyi olmasa da kim kardeşinin aldatılmasına sessiz kalır ki.. Kusura bakmayın da hiç inandırıcı gelmediniz bence siz paylaşımlarından bunu çıkardınız ama burada bana itiraf etti diyorsunuz başka açıklaması olamaz bir insanın aptal olması lazım bunları demesi için eşinin kulağına gitmesinden korkmuyor mu? Tüm ailenin duyacağını bilmiyor mu? bir su getir demesinden mi mutsuz olduğunu anladınız?

Eltinizin yaptıklarına birşey demek istemiyorum. Ama size hayret ettim böyle bir konuya nasıl ne cesaret bu kadar müdahil oluyorsunuz. Ben çok sıkı arkadaşım olmayan sadece evlilik yoluyla eskaza akraba olduğum biri internetten biriyle tanıştım cümlesini ettiği an sohbeti kapatır kesinlikle devam etmesine bile izin vermem bana ne. Siz resmen dinlemiş eşinize anlatmış bildiğin boğazınıza kadar meseleye gömülmüşsünüz. Kahvaltıda yürek mi yiyorsunuz ne yapıyorsunuz

Tuzak olabilir mi, siz boyle bir sryi yayinca iftira deyip uste cikabilir. Eski iliskinize bakinca bu kadarini anlatmaz gibi geldi

İnsan böyle birşeyi eltisine söylemez.
Bu kadın ya sizi denedi ya da kafayı kırdı,her şeyi göze aldı.

Ben eltilerimle can ciğerim.
Ama yine de onlarla paylaşımıma dikkat ederim.
Arkadaşa anlatır gibi her sıkıntımı anlamatam.
Neme lazım kocasına anlatır derim.
Aile sayılırız olay olmasın derim.
Bu güvensizlik değil,tedbirdir bana göre.

Sizinki eltisine kocasını aldattığını söyleyen bir cüretkar!
Bir daha konuyu açarsa "bana anlatma" deyip susturun.
Lakin diğer adamın karısına ve kaynınıza üzüldüm.
Bilmeleri hakları.
Ama sizden değil.
Sizin başınızı yakar bu kadın.
Siz "banane" deyin, geçin.

Ben anlamadım yani kim hangi elti ya da aileden evli herhangi biri aileden başka birine hem de eltisine tutup da hayatımda biri var evli görüşüyoruz der ki bana çok saçma geldi hem de aranız bile çok çok iyi değilken. En fazla arkadaşına, kendi ailesinden abla kardeş falan onlara söyler ki bir de eşinize anlatmışsınız maşallah hadi o anlattı hiç vakit kaybetmeden eşinize de hemen söyleyivermişsiniz bunu bekliyormuş gibi.

Gidip o sinirle eşiniz kadına birşey yapsaydı ne olacaktı? eşinizin tüm bunlara rağmen sessiz kalması da ayrı enteresan ne kadar araları çok iyi olmasa da kim kardeşinin aldatılmasına sessiz kalır ki.. Kusura bakmayın da hiç inandırıcı gelmediniz bence siz paylaşımlarından bunu çıkardınız ama burada bana itiraf etti diyorsunuz başka açıklaması olamaz bir insanın aptal olması lazım bunları demesi için eşinin kulağına gitmesinden korkmuyor mu? Tüm ailenin duyacağını bilmiyor mu? bir su getir demesinden mi mutsuz olduğunu anladınız?
Hayatta herkes ayni tepkileri vermez hanimefendi. Ve inanin bana anlatma sebebini bilemiyorum. Arkadaslarim ve silem arasinda sir tutan ve iyi tavsiyeler veren biri olarak bilinirim belki oyuzden belki de tamamen safligindan... mutsuzluga gelince verdigim kucuk kucucuk bir ornek burada yazamayacagim ayrintilar yasadigimiz olaylar var. Esime gelince esim hayatimda gordugum en soguknkanli ve mantikli insandir. Hersryi kendisine danisirim ki dedigim gibi herkes sizin verdiginiz tepkileri vermek zorunda degil.
Ayseye gelince sanirim o yasadigi durumun vahimliginin farkinda degil...

Bence olayı eşine anlatarsk görevini yerine getirmişsin. Bunun dışında eltinle yalnız görüşme. Olurda yalnız kalmak zorunda kaldın bu konulara girmemesini söyle ve sakın ama sakın karışma.

Sen bunu anlatacaksın o da iftira bak telefonumda arama kayıtlarımda böyle bişey yok vs diyecek. Düşünsene nefret ettiğin kavgalı olduğun birine kocamı aldatıyorum der misin? İnsan normal güvendiği dostuna arkadaşına anlatamaz. Senin sır tutabilmenle ilgili oldugunu sanmıyorum açıkçası bence hiç müdahil olma karışma. Anlattıkları gerçekse de zaten bi şekilde çıkar değilse tuzağına düşmemiş olursun.

Siz eşinize soylemissiniz daha elinizden geleni yapmışsınız o kadından da uzak durun bence günün birinde olay gün yüzüne çıkarsa duymadım görmedim bilmiyorum

Esinize diyin ve başka hicbisiyle uğraşmayın. O kadın da bidaha size böyle konular açmasın yoksa zorda kalirsiniz

Eltinle görüsmeyi kes sonra senin de basin yanar. Soylesen bi turlu soylemesen bi turlu. En iyisi uzak dur. Onu da Allah islah etsin. Kınamıyorum...

Hiiiiiççç karışmayın üstünüze kalır. 7yıllık evliyim bi erkek tanıdıkla bile yolda karşılaşsam ya görmezden gelirim yada iyiyim acelem var der yoluma bakarım zira toplumuz evli bi kadını bi adamla konuşurken görseler etrafta milyonlarca insan da olsa yalnız tenhada uygunsuz gördük derler. O yüzden ben dikkat ederim.
Eltin yanlış yolda ne yaparsan yap döndüremezsin. Eşiyle ne sorunu olursa olsun başka arayışlara girmesi yanlış. Ayrılabilirdi önce eşinden...
Hepimizin eşiyle zaman zaman sorunları oluyo ne yapalım bizdemi arayalım.hem eşine söylemişsin, en azından ilerde bişey olsa ben söyledim inanmadın dersin

Yıllar önce sizin konunuza benzer bir konu açıldı. Eltisi ayni sizin eltiniz gibi ve eşini aldatıyor. Kadına resimleri, yazışmaları gösteriyor. Kadın bu durumu eşiyle paylaşıyor. Sonuç olarak elti, kadını tuzağa çekmiş, aslında öyle bir durumu yokmuş. İş açığa çıkınca elti suçsuzluğunu ispatlamış olan kadına olmuş. Bayağı zor durumdaydı.

Hiç düşündünüz mü, şimdiye kadar size kin besleyen türlü fesatlıklar yapan biri en özelini neden sizinle paylaşıyor. İnsan böyle birşeyi en samimi arkadaşına bile zor anlatır, siz birde sevilmeyen eltisiniz. Türkiye de bu kadar kadın cinayetleri işlenirken hangi akla hizmet aileden birine bu anlatılır ki?

Sizin yerinizde olsam her ihtimale karşı telefonu ma ses kayıt programı indirir, eltimle her başbaşa kaldığımızda konuşmaları kaydederim. İş dönüp size patlayabilir en azından elinizde bir kanıt olsun.

Back