- 16 Mart 2015
- 102
- 70
- 48
- Konu Sahibi nemli_bulut
Bunu hic dusunmemistim ya...iftaraya hazırlıklı olun
Aslinda haklisiniz. Bunlari diyebilecek karakterde biri. Simdi elti diye kotuluyorum sanmayin durum bu.sakın karışmayın irtibatı kesin uzak durun
sonra yediği moklar ortaya çıkınca ne var bunda nemli de biliyordu hep anlatıyordum hem biz normal arkadaşız falan der. hatta nemli de tanıyor der. herşey beklerim.
Daha once baska sebeplerle gorusmeyi kestim. KV her seferinde israr etti. Her seferinde zorladi beni...görüşmeyi keserdim yerinde olsam. o cesareti bulup size anlatması da ilginç. ilerde ortaya çıkar, nemli biliyodur der çamur sana da bulaşır.
Bazen wp den mesaj atiyor havadan sudan derken esine ahmet diyelim ahmet de boyle yapti diye ahmeti kotuluyor. Gecen gun sozde siddet gostermis. Vallahi oyle biri de degil ahmet. Ya vicdanini rahatlatiyor ya beni siniyor ya da profesyonel yalanci..Eltiniz kocasını aldatıyor, aldatmaya da meyilli. Flört ediyor adamla belli ki. Keşke hiç dinlemeseydiniz. Sizi yükün altında bırakmış. Bence eşinize anlatmışsınız üstelemeyin artık. Bir daha karışmayın. Belki de sizi tuzağa düşürmek için yaptı bilemeyiz. Elinizde ispat yok ortaya çıkıp konuşacaksınız ve bana iftira atılıyor diyecek. Bunu planlamış bile olabilir. Vicdanen rahatsiz olup size anlatmış da olabilir. Karmaşık bir durum.
Asla anlamiyor. Her zaman o hakli... bir de argumani su biri birini aldatsa hic haberi olmaz... ahmet beni aldatsa haberim olmaz diyor ki adamin calismaktan aldatmaya hali yok.Eltime açık bir dille anlattıklarının bana yük olduğunu ve bundan sonra dinlemek istemediğimi söylerdim.
Her ikisi de başkalarıyla evli olan kişilerin mesaj yoluyla bile olsa görüşmelerini doğru bulmadığımı , hiç bir şekilde bu işin içinde olmak ve kendisiyle görüşmek istemediğimi açık ve net belli ederdim. Böyle ahlak yoksunu insan akraba olsa kaç yazar, benden ve ailemden uzak olsun.
Bu konuşmayı yaparken de cebimdeki telefonuma ses kaydı alır o kaydı da hemen güvenli bir şekilde saklardım.
Sonrasında da hiçç karışmazdım.
Kendi düşen ağlamazmış.
Not: ben de kocama anlatırdım, ama öncesinde yine ses kaydım olurdu elimde, ondan sır saklayamam.
Uzak durucam en iyisi. Ama ben ahmetin yuzune nasil bakicam. Inanin bana ahmet herseyden once arkadasim benim... offf offf... gecen birlikteydik konusamadim bile. Sanki ben de bubise ortakmisim gibi geliyor. Yuregimde bir mengene sikip duruyor...