arkadaşlar öncelikle merhaba :)
Saçlarım aşırı derecede İNCE TELLİ ve MAT,SÖNÜK,SAĞLIKSIZ'dı.
ne kadar bakım yapsam da kestirsem de hiç bir şekilde o özendiğim sağlıklı saç şeklini almamıştı.Birde üzerine boya yaptırınca saçlarım iyice kendinden geçti kestirdim,bakım yağları kullandım ne fayda,üzerine birde dökülmeye başlamıştı artık iyice psikolojim bozulmuştu derken bir dermatoloğa gittim ve saçıma bir bakım verdi ve her şey bu bakımdan sonra değişmeye başladı sanki bir sihirli değnek değdi ve herşey güzelleşti :)
Tabi bu işlem sırasında doktorum benden bazı şeyleri istedi bunlarda SABIR,AZİM,SAÇLARIMI KESTİRMEMEK veee TEDAVİYİ YARIDA BIRAKMAMA :)
bende harfien uydum doktoruma ve tedavime sadık kaldım.Amacım gür saçlar,sağlıklı saç teli ve kendi saç rengime geri dönmemekti.
öncelikle malzemeler şunlardı:
1 AMPUL BEPANTHEN
1 AMPUL BEMİKS
1 AMPUL EVİGEN
VE BEKLAZON LOSYON.
işlem sonrası yıkama için ZİGAVUS SARIMSAKLI ŞAMPUAN.
saç derime yarım saat arayla 1 ampul evigen,bepanthen,bemiks i sürüp bekliyordum (GER AMPULÜ YARIM SAAT ARAYLA DİPLERE MASAJ YAPARAK UYGULADIM) daha sonra beklazonu diplere sürüp yatıyordum saçta ne kadar bekletirseniz o kadar iyi sonuç alırsınız
ama isterseniz minimum 2 saat bekletebilirsiniz.Sabah işe gitmeden erken kalkıp zigavusla saçlarımı yıkayıp kurutuyordum BU İŞLEM BÖYLE 1 AY BOYUNCA HAFTADA 3 GÜN UYGULADIM.
2.AY:
aynı işlemi yaptım haftada 3 gün ve artık saçlarımdaki dökülme yok denilebilecek şekilde az ve saç diplerim aşırı kaşınıyordu.Aylık kontrolde doktorum saç telime ve diplerime baktığımda çok mutlu oldu çünkü gözle görülür şekilde ilerleme vardı beni her gören SAÇLARIN MI GÜRLEŞTİ?NE KULLANIYORSUN gibi sorular soruyordu :)
3.AY :
BEMİKS,BEPANTHEN,EVİGEN VE 1 ÇAY BARDAĞI SAF ZEYTİN YAĞI
hepsini karıştırıp saç diplerine ve boylarına uçlarına yedirip başımı sarıp 4-5 saat bekliyordum haftada 3 gün yine
saçlarımın ucundaki kırklar ve kuruluk azalmış ve saçlarım parlamaya başlamıştı :)
3 ay boyuncaaa
SAÇLARIMIN DÖKÜLMESİ DURDU,SAÇ TELİM KALINLAŞTI,SAÇLARIM HACİM VE CANLILIK KAZANDI VE DİPLERİM ŞUAN SAÇ UÇLARIMDAN KULAK MEMESİ HİZASINDA AKTI BU İNANILMAZ BİR UZAMA HIZIYDI :)
ŞUAN TEDAVİM DEVAM ETMEKTE.
4.ayda saçlarımı kestiricekmişim doktorum öyle söyledi bunun amacıda saçın yıpranmış kısımlarından kurtulmak ve canlılığı daha net fark etmek.
AMACIM HERKESE YARDIM ETMEK İNŞALLAH AMACINIZA ULAŞMISINIZDIR :)
SAĞLIKLI SAÇLAR GÜZEL BAYANLARRR :)