Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ben de mecitefendinin sarımsak sampuanını aldım içine 4 5 diş sarımsak doğrayıp attım önce onunla yıkıyorum saçlarımı daha sonra çamterebentin esansı kattığım bioblas sarmaşık özlüyle yıkayıp haftada bir kez de saç bakım maskesi uyguluyorum bakalım sonuç nasıl olacak..duştan çıktıktan sonra ise mavi su(fön suyu) sıkıp tarıyorum yumuşacık oluyor saçlarım herkes saçların çok uzamış diyor fakat hiç ölçmedim kaç cm uzuyor.. 1 ay sonra ölçüp gelişmeleri yazarım kızlar :KK34: bu arada mümkün olduğunca soğuk suyla yıkamaya çalışıyorum saçlarımı...

sayfayı bulamadım yaa...maya derken bildiğimiz hamur mayası dr.oetker den olur mu....1 paketin hepsini mi kullanıcaz..ne kadar sütü ullanıcaz

google a mayalı süt içmek yaz cıkıyo canım ordan. ben 1çaybardağı ılık süte 1 çay kaşığı kuru maya katıyorum hamur mayası yani. tadıda kötü değil bence içilebilir :KK70:

ya arkadslar yardım edinn yasaçım 1 ayda 5 cm uzamazmı

sarımsaklı şampuan kullan uzatıo saçları :) yada sarımsağı iyice döv içine biraz badem yağı yada zeytin yağı da katabilrsin onu şampuanla karıştır ben kullandım uzadığını farkettim dene istersen :)

arkadaşlar öncelikle merhaba :)

Saçlarım aşırı derecede İNCE TELLİ ve MAT,SÖNÜK,SAĞLIKSIZ'dı.
ne kadar bakım yapsam da kestirsem de hiç bir şekilde o özendiğim sağlıklı saç şeklini almamıştı.Birde üzerine boya yaptırınca saçlarım iyice kendinden geçti kestirdim,bakım yağları kullandım ne fayda,üzerine birde dökülmeye başlamıştı artık iyice psikolojim bozulmuştu derken bir dermatoloğa gittim ve saçıma bir bakım verdi ve her şey bu bakımdan sonra değişmeye başladı sanki bir sihirli değnek değdi ve herşey güzelleşti :)
Tabi bu işlem sırasında doktorum benden bazı şeyleri istedi bunlarda SABIR,AZİM,SAÇLARIMI KESTİRMEMEK veee TEDAVİYİ YARIDA BIRAKMAMA :)
bende harfien uydum doktoruma ve tedavime sadık kaldım.Amacım gür saçlar,sağlıklı saç teli ve kendi saç rengime geri dönmemekti.
öncelikle malzemeler şunlardı:
1 AMPUL BEPANTHEN
1 AMPUL BEMİKS
1 AMPUL EVİGEN
VE BEKLAZON LOSYON.
işlem sonrası yıkama için ZİGAVUS SARIMSAKLI ŞAMPUAN.
saç derime yarım saat arayla 1 ampul evigen,bepanthen,bemiks i sürüp bekliyordum (GER AMPULÜ YARIM SAAT ARAYLA DİPLERE MASAJ YAPARAK UYGULADIM) daha sonra beklazonu diplere sürüp yatıyordum saçta ne kadar bekletirseniz o kadar iyi sonuç alırsınız :KK34: ama isterseniz minimum 2 saat bekletebilirsiniz.Sabah işe gitmeden erken kalkıp zigavusla saçlarımı yıkayıp kurutuyordum BU İŞLEM BÖYLE 1 AY BOYUNCA HAFTADA 3 GÜN UYGULADIM.
2.AY:
aynı işlemi yaptım haftada 3 gün ve artık saçlarımdaki dökülme yok denilebilecek şekilde az ve saç diplerim aşırı kaşınıyordu.Aylık kontrolde doktorum saç telime ve diplerime baktığımda çok mutlu oldu çünkü gözle görülür şekilde ilerleme vardı beni her gören SAÇLARIN MI GÜRLEŞTİ?NE KULLANIYORSUN gibi sorular soruyordu :):KK14:
3.AY :
BEMİKS,BEPANTHEN,EVİGEN VE 1 ÇAY BARDAĞI SAF ZEYTİN YAĞI
hepsini karıştırıp saç diplerine ve boylarına uçlarına yedirip başımı sarıp 4-5 saat bekliyordum haftada 3 gün yine
saçlarımın ucundaki kırklar ve kuruluk azalmış ve saçlarım parlamaya başlamıştı :)
3 ay boyuncaaa
SAÇLARIMIN DÖKÜLMESİ DURDU,SAÇ TELİM KALINLAŞTI,SAÇLARIM HACİM VE CANLILIK KAZANDI VE DİPLERİM ŞUAN SAÇ UÇLARIMDAN KULAK MEMESİ HİZASINDA AKTI BU İNANILMAZ BİR UZAMA HIZIYDI :)
ŞUAN TEDAVİM DEVAM ETMEKTE.
4.ayda saçlarımı kestiricekmişim doktorum öyle söyledi bunun amacıda saçın yıpranmış kısımlarından kurtulmak ve canlılığı daha net fark etmek.
AMACIM HERKESE YARDIM ETMEK İNŞALLAH AMACINIZA ULAŞMISINIZDIR :)
SAĞLIKLI SAÇLAR GÜZEL BAYANLARRR :) :KK9:

ne kadar süre o şampuanı kullandın canım :)

haftada iki üç defa saçımı yıkıyorum çabuk yağlandığı için hemen hemen 2 ay kullandım faydası oluyo saçı yumuşacık yapıyo sarımsak kokusu falan da kalmıyo. ama uğraşamadığım için bıraktım :) keratin alıp kullancam o da uzatıyomş saçı onu denicem :)

arkadaşlar öncelikle merhaba :)

Saçlarım aşırı derecede İNCE TELLİ ve MAT,SÖNÜK,SAĞLIKSIZ'dı.
ne kadar bakım yapsam da kestirsem de hiç bir şekilde o özendiğim sağlıklı saç şeklini almamıştı.Birde üzerine boya yaptırınca saçlarım iyice kendinden geçti kestirdim,bakım yağları kullandım ne fayda,üzerine birde dökülmeye başlamıştı artık iyice psikolojim bozulmuştu derken bir dermatoloğa gittim ve saçıma bir bakım verdi ve her şey bu bakımdan sonra değişmeye başladı sanki bir sihirli değnek değdi ve herşey güzelleşti :)
Tabi bu işlem sırasında doktorum benden bazı şeyleri istedi bunlarda SABIR,AZİM,SAÇLARIMI KESTİRMEMEK veee TEDAVİYİ YARIDA BIRAKMAMA :)
bende harfien uydum doktoruma ve tedavime sadık kaldım.Amacım gür saçlar,sağlıklı saç teli ve kendi saç rengime geri dönmemekti.
öncelikle malzemeler şunlardı:
1 AMPUL BEPANTHEN
1 AMPUL BEMİKS
1 AMPUL EVİGEN
VE BEKLAZON LOSYON.
işlem sonrası yıkama için ZİGAVUS SARIMSAKLI ŞAMPUAN.
saç derime yarım saat arayla 1 ampul evigen,bepanthen,bemiks i sürüp bekliyordum (GER AMPULÜ YARIM SAAT ARAYLA DİPLERE MASAJ YAPARAK UYGULADIM) daha sonra beklazonu diplere sürüp yatıyordum saçta ne kadar bekletirseniz o kadar iyi sonuç alırsınız :KK34: ama isterseniz minimum 2 saat bekletebilirsiniz.Sabah işe gitmeden erken kalkıp zigavusla saçlarımı yıkayıp kurutuyordum BU İŞLEM BÖYLE 1 AY BOYUNCA HAFTADA 3 GÜN UYGULADIM.
2.AY:
aynı işlemi yaptım haftada 3 gün ve artık saçlarımdaki dökülme yok denilebilecek şekilde az ve saç diplerim aşırı kaşınıyordu.Aylık kontrolde doktorum saç telime ve diplerime baktığımda çok mutlu oldu çünkü gözle görülür şekilde ilerleme vardı beni her gören SAÇLARIN MI GÜRLEŞTİ?NE KULLANIYORSUN gibi sorular soruyordu :):KK14:
3.AY :
BEMİKS,BEPANTHEN,EVİGEN VE 1 ÇAY BARDAĞI SAF ZEYTİN YAĞI
hepsini karıştırıp saç diplerine ve boylarına uçlarına yedirip başımı sarıp 4-5 saat bekliyordum haftada 3 gün yine
saçlarımın ucundaki kırklar ve kuruluk azalmış ve saçlarım parlamaya başlamıştı :)
3 ay boyuncaaa
SAÇLARIMIN DÖKÜLMESİ DURDU,SAÇ TELİM KALINLAŞTI,SAÇLARIM HACİM VE CANLILIK KAZANDI VE DİPLERİM ŞUAN SAÇ UÇLARIMDAN KULAK MEMESİ HİZASINDA AKTI BU İNANILMAZ BİR UZAMA HIZIYDI :)
ŞUAN TEDAVİM DEVAM ETMEKTE.
4.ayda saçlarımı kestiricekmişim doktorum öyle söyledi bunun amacıda saçın yıpranmış kısımlarından kurtulmak ve canlılığı daha net fark etmek.
AMACIM HERKESE YARDIM ETMEK İNŞALLAH AMACINIZA ULAŞMISINIZDIR :)
SAĞLIKLI SAÇLAR GÜZEL BAYANLARRR :) :KK9:
negüzel canım senin adına çok sevindim saçların tekrar sağlıklı olduysa :KK9: zaten bemiks evigen ampüller cok işe yarıyo bence cünkü bende biara onlarla bakım yapmıstım ve saçlarım cok güzel olmustu tabi sonra yapmadım bıraktım orası ayrı ama kullandığımm zamanlarda cok fayda görmüştüm :)
heveslendirdin beni bak bende senin gibi bakımamı başlasam acaba
:KK52:

aslında yıllardır uyeyım fakat sadece basım sıkıstıgında sadece yorumlarınızı okuyor ve bıcok sey ogrenıyordum bugun artık bısıyler yazma ıhtıyacı hıssettım.31 yasında 4 yasında bı cocuk annesıyım.2 yıldır saclarımla sıkıntılarım var AH KUAFORLER VE BENIM HER SEFERINDE ONLARIN AKLINA UYMAM.belımdekı sımsıyah saclarımı kat attırayım dedım ensemden cart dıye makası vuran PENDIK TALATIN O MUHTESEM PERSONELI ACILISI SEN YAPTIN HAKKIM HELAL DEGILDIR.rengını acalım sıyah senı cok sert gosterıyo deyıp MAVI SIYAHI BAL KARAMELE DONUSTURCEM DIYE SACIMI YAKAN KUAFOR NECO ESIMLE SOHBETIN DOZUNU AZ TUTSAYDIN KEL OGLANA BENZEMEYECEKTIM.YANIKLARI KISALT DIYE GITTIGIM PENDIK YILIN KUAFORU SECILEN AYDIN TANER SACIMIN ARKASINI OYUP ONDEN IKI TEL UZUN BIRAKIP BENI DAHA KOMIK BI HALE SOKTUGUN ICIN SENI YILIN DEGIL TUM ZAMANLARIN KUAFORU ILAN EDIYORUM.son olarak 1 yıl ıcınde sacımı her ay kestırdım.burdakı tarıflere uydum sacım en azından toplanacak kadar uzadı ve teelefonumu caldırdım sac dıplerımde ıyıcene cıktı sıyah boyalıydı yıne ve asırı beyazım var keyfım yerıne gelsın dedım PENDIK WOMAN ART HAKANA GITTIM.SACIMI dogal koyu kullu kumral yap dedım.beyefendı meger bana surprız yapacakmıs mavı sıyahtan orıelle donupte yıne koyu renge boyanırmıymıs acmısken sarı tonları yapacakmıs.saclarım 2. kez yadı bınbır zahmet toplanacak kadar uzattıgım saclar YINE YANDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.ALLAH BELANIZI VERSIN.BARI VICTORIA BACHIMIN BI MODELI VAR COK SEKSI ONU KES HEM BEN GAYRI IHTIYARI MEMNUN OLAYIM HEM SACLARIM YANIKTAN KURTULSUN DEDIM.ONUDA BECEREMEDILER HELAAAAAL.SONUC:ENSEMDE SAC YOK ONLER BI GARIP VE SACLARIM KAHVE.EN NEFRET ETTIGIM RENK. CUNKU ESMERIM CUNKU YUZUMUN RENGIYLE AYNI BOGUYOR BENI.BU KUAFORLER BENI BOGUYOR.SUANDA SACIMDA ILK KURUM SINAMEKI VAR.AXCITE DIYE BIR SERUM KESFETTIM GITTIGIDIYORDA 2.SURUSUM COK IDDIALILAR AYDA 8 CM VAADEDIYOR ARTI YANINDA MINOXIL KULLANMAMI TAVSIYE ETTILER.AKSAMLARIDA MAYALI SUT ICIYORUM 4 GUN OLDU.ICERDEN DESTEK OLARAK BIOTIN VE MULTI VITAMIN ALIYORUM.COK BISI ISTEMIYORUM KUT SAC YAKISIYO BANA 1 AYDA BELIME GELSIN DIYE FAHIS BI HAYALDE KURMUYORUM.SADECE 4 CM KADAR GITTI SACIM YINE KUT OLSUN TOPLAYABILEYIM OKADAR INANIN SUANDA AGLIYORUM APTALLIGIMA 1 HAFTADIR UYUYAMIYORUM GECELERI SIZE AY SONUNDA SACIMIN SUANKI VE AY SONUNDAKI HALINI KOYACAGIM INSAALLAH ISE YARAR.CUNKU SINAMEKI BI ARA KULLANMISTIM AMAN ISE YARAMIYO DIYE BIRAKMISTIMKI BIRAKINCA SACIM FENAAAAA UZAMISTI USTELIK DUZENSIZ 1 YADA 2 KEZ KULLANMISTIM.TUM KUAFOR MAGDURU HEMCINSILERIME SABIR DILIYORUM

buarada neden sımdı yazıyosun dıye soran arkadas varsa MANEVI DESTEGINIZE IHTIYACIM VAR.ayrıca sacı belındekı ınsanların bızımle empatı kurup yorumlar yapmasından daha faydalı olacagına ınanıyorum aynı durumda olanların yorumları.omzumdakı sacımı belıme gelsın demıyorumkı ben yanmıs ve hıc olmayan saclarımı enseme gelsın dıyorum.calısıyorum ustelık hergun ınsanların onundeyım benım durumumda olanları empatı yaparak degıl dırek anlayabılıyorum.hepımız ıcın dua edıyorum.martın 20 sıne kadar bakalım sacım nekadar uzayacak yazıcam ve foto koyucam emın olun

ben size bir öneride bulunuyım benim ablam ve annem cilt uzmanları annem benim saçlarım uzasın diye sarımsaklı suyu yapıyo bunu da ilk önce sarımlakları soyluyor sonra kaynamış suyun içene atıyo onu bir gün güneşli bir yerde bekletiyo sonra beklettikten sonra içine kullanığımız herhangi bir şampauanlı dokuyoruz sonra saçımıza mesaj yaparak uyguluyoruz sonra onu 2.50 saçımızda bekletiyoruz ayda30cm uzadığını göreceksiniz

ayda 3 cm demek ıstedın sanırım:.=)

kızlarrr bende saç uzama miktarımı resimle sizinle paylaşıcam saçımı dün boyadım bakalım 1 ayda nekadar uzicak.:KK70: hergün düzenli mayalı süt içiyorum bide anneannemin saç uzatma formülünü kullanıyorum haftada 2 kez bide arada maydonozlu su yapıp saçlarımda bekletiyorum:KK52: 1ayın sonunda paylaşıcam fotolarımı hadi hayırlısı :KK70:

kızlar kesinlikle argan yağıı süper hem parlatıp yumuşatıyo hemde uzatıyo kesinlikle
ama gerçeği olması lazım sahteleri çok gerçeği 100 lira kadar fakat o kadar para vermiyim diyosanız argan yağlı serumlar şampuanlar var oda aynı etkiyi yaratıyo çok güzel kullanın

kızlar kesinlikle argan yağıı süper hem parlatıp yumuşatıyo hemde uzatıyo kesinlikle
ama gerçeği olması lazım sahteleri çok gerçeği 100 lira kadar fakat o kadar para vermiyim diyosanız argan yağlı serumlar şampuanlar var oda aynı etkiyi yaratıyo çok güzel kullanın

100 lira derken ,miktarı ne kadar ?

bildiğim belirli bi marka yok özellikle canım ama schwarzkopf'unda var bildiğim kadarıyla,miktarları nedir bilmiyorum
genel olarak fiyatlar o civar,yüksek
yararı çok,zaten forumdada övülmüş ilgili konulara bi bak derim net bilgi için =) içinde argan yağı olan serum kullanıyorum ben o bile çok iyi geldi

bildiğim belirli bi marka yok özellikle canım ama schwarzkopf'unda var bildiğim kadarıyla,miktarları nedir bilmiyorum
genel olarak fiyatlar o civar,yüksek
yararı çok,zaten forumdada övülmüş ilgili konulara bi bak derim net bilgi için =) içinde argan yağı olan serum kullanıyorum ben o bile çok iyi geldi

canım sana bisi sorucam bu ürünleri kullanırken saçlarında kırık varmıydı

evet canım hemde çok,çünkü boya bilmemne derken yıprandı baya
şimdi toparlanıyo yavaş yavaş,ama hala saç rengi peşindeyim akıllanmadım =)))

hmmm canım ya bende watsonsda gördüm argan yağı yazıyodu burda okuyunca almadığıma pişman oldum :KK43: en kısa zamanda alcam şimdilik avonuun saç serumunu kullanıyorumm çok kırığım varr kestrmemek için her yola giriyorum senin saç kırık halde uzuymu .. bakım yaparkende düzleştirici vs. kulllanıyormusun .. biraz dur bnce boyatma saçların iyice toparlanınca öyle boya şahsen ben öyle yapcam bende boyatcam ama toplanınca saçım :KK34:

al canım bana iyi gelmişti,ha öyle hıphızlı uzamaz tabi ama etki ediyo,evet kırık olmasına rağmen hızlandırdı biraz ve yumuşatması hoşuma gitti benim
boya konusundada ah bi durabilsem =))) istediğim saç rengini elde etsem durucamda edemiyorum :'(

al canım bana iyi gelmişti,ha öyle hıphızlı uzamaz tabi ama etki ediyo,evet kırık olmasına rağmen hızlandırdı biraz ve yumuşatması hoşuma gitti benim
boya konusundada ah bi durabilsem =))) istediğim saç rengini elde etsem durucamda edemiyorum :'(

bende balyaj yaptırmaya karar verdm :) canım banada avonun serumu cok ıyı geldi bana ucları kuruydu şimdi yumusacık :) kuaföre git onlar yardmcı olurlar canım elde ederler o istediğin rengi

X