sürekli kürlerle uğrasıcagına belırlı seylerden git sende. once sacına hangı yagın ıyı geldıgını bul. atıyorum badem yagı dene once bılındık yaglardan basla, haftada bır yagla. sampuan olarak da bıtkısel bır sampuan kullan. bıtkısel sampuanlar sacı cok sertlestırıyor bır de bıtkısel sac kremı kullan. bu sekılde devam edersen sacın agır bır ıslem gormedıkce hem saglıklı bır sac olur hemde uzar. bende senın gıbı dusunuyordum ve yorulmustum. ama sac ole sanıldıgı gıbı ya da burda bazı arkadasların dedıgı gıbı yok 2 haftada yok 2 ayda bılmem kac karıs uzamıyor. yavas yavas arkadaslar.
kızlar şampuanınızın içine bepanthene ampul koyun çok işe yarıyor hem besliyor hem uzatıyorkaydirigubbakcemile5
o zaman madem herseyı denedın. çözüm burda deıl bır doktorla gorus bence.
Daha önceden de duymuştum
Fiyatı nedir acaba
canım fiyatını tam hatırlamıyorum şu an ama pahalı birşey değil.eczanelerde satılıyor bir sor dene derim.birde saç uçların yıpranmışsa eğer kopuyor olabilir böylelikle boyu sana hep aynıymış gibi gelir fisfisfis
kızlar şampuanınızın içine bepanthene ampul koyun çok işe yarıyor hem besliyor hem uzatıyorkaydirigubbakcemile5
gün aşırı sacınızı yıkayın bence tavsiyemmm