Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Merhaba öncelikle
mrv_1987 arakdaşım bende saçlarımı 3 yıla yakın bir sürede uzatmıştım saçlaırmım şimdiki gibi çok kısaydı omuzlarımdaydı
ben hevesle belıme kadar uzatmak ıstedım ve 3yılı boyunca uclarını mecbur kalmadık surece kesmedım ama şekıl attım kat falan işte.son zamanlarda öyle saçım dökülüyorduki yarı yarıya azaldı saçlarım bende bakım yapar dıye kına sürdüm ama hala dökülüyordu.Mecburiyetten saçlarımı tekrar 3 yıl ardından omuzlarımda kestım ama çok üzüldüm saçlarımı kestırdıkten sonra elıme alınca çok çok kahroldum
sonra nette araştırma yaparken burayı buldum en son sayfaya bakarken senın yazdıkalrını okuyunca çok sevındım ve çok gerçekçi samımı geldı yazdıkların
ama bahsettiğin resimleri göremedim
ben özel mesaj atamıyorum sana lütfen bana sana ulaşacağım bır adres atarmısın senınle konuşmak ıstıyorum bu konuyu:1rolleyes:

arkadaşlarım bnm saçlarımda röfle we boyamalar sonucu mahwolmuştu.mecit efendinin saç bakım yağını çk zamandır kullanıorum içinde saç için gerekli tüm bitkiler wr.kullandığım ilk ay saçımda dökülme azaldı saçlarım güçlendi sonraki aylar daa hızlı uzamaya başladı.tawsiye eederim denemek steyenlere.

ben denedım mecıt efendı hemde 2.5 ay kullandım. bı etkısını gormedım. tek basına badem yagı bıle ondan daha etkılı gelmıstı. herkesde aynı etkıyı gostermeyebılır arkadaslar deneyerek deneyım kazanabılırsınız.

sürekli kürlerle uğrasıcagına belırlı seylerden git sende. once sacına hangı yagın ıyı geldıgını bul. atıyorum badem yagı dene once bılındık yaglardan basla, haftada bır yagla. sampuan olarak da bıtkısel bır sampuan kullan. bıtkısel sampuanlar sacı cok sertlestırıyor bır de bıtkısel sac kremı kullan. bu sekılde devam edersen sacın agır bır ıslem gormedıkce hem saglıklı bır sac olur hemde uzar. bende senın gıbı dusunuyordum ve yorulmustum. ama sac ole sanıldıgı gıbı ya da burda bazı arkadasların dedıgı gıbı yok 2 haftada yok 2 ayda bılmem kac karıs uzamıyor. yavas yavas arkadaslar.

Bunları denedim zaten Boşa kürek çekipte yazmm yoksa.yerimseniben

kızlar şampuanınızın içine bepanthene ampul koyun çok işe yarıyor hem besliyor hem uzatıyorkaydirigubbakcemile5

Konu sahibi olmak veya olmamak önemli değildir.
Konulara herkesin saygı çerçevesinde yorum yapma hakkı vardır.
Lütfen yorumlarınızda polemikten kaçınınız ve saygıyı elden bırakmayınız.
Kurallarımıza göre polemiğe giren üyeler haklı haksız gözetmeksizin uyarı alırlar.

hımmmm Evet Aslında benim doktora da gitmem lazım
ya aslında çıtçıtlarım var laelaelaelaelae
Uzun saçla pek alakam yok ama daha sğlıklı saç istiyorum

SAÇ BAKIMI YENİ SUNA SUMANKAYA

Eşit miktarda ki susam yağı, ceviz yağı ve çörek otu karışımına birer kapsül E-B vitamini kırın, sonra da bir kapak
çamterebentin ekleyin. Elde ettiğiniz karışımı saç diplerine sürün ve saçınızı streç filmle sararak iki saat bekleyin. Sürenin sonunda da saçınızı uygun bir şampuanla yıkayın.

SAÇLARIN SAĞLIKLI VE HIZLI UZAMASI İÇİN

150 GR. SIĞIR İLİĞİ
100 GR. HİNDİSTAN CEVİZİ İÇİ

Yapılışı :
Kemik iliğini haşlayın
içine öğütülmüş hindistan cevizini karıştırın
Ilık ılık saç diplerinize yedirerek sürün
Haftada 1 kez

kızlar şampuanınızın içine bepanthene ampul koyun çok işe yarıyor hem besliyor hem uzatıyorkaydirigubbakcemile5

galiba haklısın,henüz 15-20 gün oldu bepanthene,bemix ve evigen ampül üçünü kırdım şampuanın içine.sanki farketti gibi.bakalım 1-2 ay daha denicem.eğer işe yararsa kesin yazıcam..sen ne kadar zamandır kullanıyosun gülmisal?yerimseniben

arkadaslar burdan paylasmak istedim bende 2 aydan beri sacbakimyaglariyla ve isirganotusuyulan saclarima bakim yapiorum vede cok cabuk uzadi saclarim gözle görülür sekilde.söle anlatim ben artik eskisi gibi cok sIk yikamiyorum saclarimi haftada 1 kere sadece oda saclarim iyice yaglandigi zaman oluyor ve o günde sacdiplerime iyice isirganotunsuyunu sürüp masaj ediyorum ve sac diplerime sürmemek sartiyla sacbakimyaglariyla sacyumusaticikürümü karistiriyorum ve birlikte bütün sacima yayiyorum sürüyorum güzelce yidiriyorum ve sonrada basimi poseti gecirip en az 3 saate kadar bekletiyorum.Güzelcene kurumadiysa üzerinede sackurutma makinesiyle isitiyorum.Ve sonrada güzelcene yikiyorum.En güzel tarafida bu SAcimda hic yagkalintilari felan kalmiyorum (SAcyumusaticikür sayesinden) ugrasmiyorum defalarca yikayip cikartmak icin sacimdan.Buarada sacbakim yaglarini söleyim Bebekyagi katiyorum icine susamyagi bide DAbur Amlayagi.Ve saclarim eskisiden daha parlak daha yumusak.Bu yüzdende cok mutluyum.Herkesede tavsiye ederim arkadaslar.

saçlarım için bir hafta dax supergroyu bir hafta barcelinoyu kullanıyorum.haftada 1 yapıyorum tabi bunu.ve saçlarım gerçekten çok çabuk uzadı.kuaförüm ble farketti.saçlarım röfleden kurtuldu kendi doğal rengine döndü bu iki ürün sayesindezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…