Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

yılan yağı saçı uzatıyor kullandığınız yağ karışımın içine koyabilirsiniz...

sllm bnde saç uzaması problemi yaşayan biriyim ve kullandığım ürün çok uygun hemde güvenilir. ben bephantene ampül kullanıorum. saç uzama bozukluklarını tedavi ediyor.
hem de fiyat olarak çok uygun.2.95 ytl ve prospektüsü açıp oludugunuzda orada da tedavi ettigi yazmakta. 1 ampul bephanteni 1 ampul yine eczaneden aldığım bemiks ampül( b vitamini) ve evigen ampül ( e vitamini) ve badem yağıyla ile karıştırıoorum. saç diplerime sürüorum kalanları da uçlarına yedirioorum ve 2 saat kdr bekliorum. ve cidden işe yarıoo. gerçekten lepiska gibi oluoo. bn bu formülü kullanıorum. sizde netten araştırın ve farklı formiller bilioosanız bnda hbr verirseniz sevinirim.yerimseniben

merhaba kızlar .benim sorunum şakaklarımdaki açıklık.önceden de alnım açıktı ama artık şakaklarımdaki açıklık çok canımı sıkıyo.saç ayrım yerindeki çizgi de iyice açılmaya başladı.buralardan nasıl saç çıkarıcam kızlar bana hem koay her gün yapabileceğim bi tarif verebilirmisiniz.

canı sarımsak yağı işe yarı gercekten saclar cıkartıo dokulen sacların yerıne duzenlı olarak kullan cnm gercekten faydasını gorursun bende kucuk kucuk saclar cogaldı bıle

sarımsak yağı ısırgan tohumu yağı defne yaprağı yağının saç çıkartmada iyi olduğunu sölüolar şekerlerim

ben sımdı defne yagına geccem sarımsagı ıkı kere uyguladım defnede uzatıo cnm ayrı ayrı kullanmanın daha faysası olur sanrm bı kac gun sorada defne denıcem

Arkadaşlar ben saçımı uzatmak için hintyağı,bademyağı,zeytinyağı,evigen ampul,okaliptus ve lavanta yağlarını bir şişede karıştırıp haftada 3 kez saçıma sürdüm 3-4 saat bekledim ve inanılmaz faydasını gördüm.1 ay bile sürmedi ve saçlarım 3 parmak uzadı..Ama kuaföre düzeltmeye gidince kesti onları beceriksiz adam..Şimdi filmi başa sarmam gerekecek..Ancak bu defaki karışımım daha bomba..Bu saydıklarımın içine bemiks ve bepanten ampul de koydum vitamin versin diye..Bir de karışımı saçımda uzun süre tutuyorum acaba vitaminler havayla temas edince etkisi azalır mı diye nişanlıma sordum(kendisi doktor)bu ampul vitaminler sentetik olduğu için meyvedeki vitaminler gibi havayla temas edince etkisini yitirmez dedi,faydası olur dedi..Daha bilimsel bir şekilde söyledi aslında ama sonuç olarak bunlar söyledi yani..Faydası olur inşaallah arkadaşlar size de...

Slm arkadaşlar Benm saçım gür aslında daha da gürleşsin istemiyrm :1rolleyes: Ama çabuk uzasın istiyorm ayrıca saçımı sadece 1 kere boyattım daha önce kına yaktığm için açıcı kullandı saçıma ve o saçımı baya yıprattı :bbo: sinir oluyorm kestirmek de istemiyorm Sadece uzatan ve güçlendiren ama gürleştirmeyn bi yöntem biliyor musunz? :sm_confused:

aynen yaaa... kesinlikle katılıyorummmm hatta ben birazcık da sabırsızımdır, küç aldım tadı iğrenç ve bazılarında fayda göstermiomuş diye yiyemedim, zinko şampuan aldım çam terebentin ve bal kattım, saçımdaki kırıkları çoğalttı, kupkuru yaptı kullanamadım, yeşil çay aldım demledim çok acı geldi içemedim, yağlar aldım bi sürü.. sürekli kafamda yağlarla gezer oldum evde, hala kırıklarım var ve hala aynı şekilde uzuyo saçım.. artık kaçta, neyi, nereme, niçin yapıcağımı bilemez oldum walla!!! :sm_confused:

ben o yağların çoğunun faydasına inanmıyorum ( ama hala kullanıyorum çaktırmayın :)) eğer saçınız hiç uzamıyosa (benim gibi) yada çok az uzuyosa kesin protein,çinko,demir eksikliğiniz fln vardır yağlarla uzatamazsınız. bnm düşüncem bu ama bilmiyorum fayda görende varmış .

baloncuğum yaa, sorma ben de küsecem artık yağlara falan, çinko dediler şampuanımı falan değiştirdim, olmadı! ben daha ne deneyeyimm...

Bu yağların bir ölçüsü var mı hepsini mi karıştırıyorsun?Bir de evigen ampulün tamamı mı?

Bu yağların bir ölçüsü var mı hepsini mi karıştırıyorsun?Bir de evigen ampulün tamamı mı?

Öyle çok çok belli bir ölçüsü yok.Yağlardan birer şişe,ampullerden de 3'er tane koydum yanlış hatırlamıyorsam..Sanırım bemiks ampul biraz kötü koktuğu için ondan 2 tane koydum,hani vitamin hapları olur ya dayanılmaz acı bir kokusu vardır öyle kokuyordu ben de 3-4 saat saçımda kokusuna dayanamam diye daha az koydum ama çook faydasını gördüm..Hani dedim ya kuaför saçımı kötü kesti diye şimdi hiçbir sorun yok çok hızlı uzadılar..

süpersn promethous,verdiğin formülü kullnmaya bende başlayacağım!!hemn bugün aktara gidip ağlacağım..öptm[/COLOR]

benimde kullandığım ürün saç uzaması içindi hair+ daha çok saçımı besledi uzama zaten normal devam edio bundan şikayetçi değilim şimdi hair+ saç bakım kreminide spariş ettim çünkü şampuanından baya olumlu sonuç aldım saçlarım gürleşti bide okadar parladıki bir şey daha var bu silikon ve yumuşatıcı içerikli şaç kremleri saça uyguladığımızda yumuşacık yapıyorlar fakat şaç kuruyunca berbat sert ve kuru yapıyo bunun farkına vardım daha önce kullandığım gliss şaç kreminde bu madde var yaban gülü olanında saç kuruyunca kupkuru yapıyo geçen hafta ipek saç kremi aldım eve genelde bu ürünü kullanmam ama denemeden birşey olmaz saçımı uygularken gliss gibi yumuşak yapmıyo ama kurunca saçım önceki gibi kupkuru olmuyo daha nemli oluyo saç benim saçlarım normalde çok kuruda bende bu etkiyi yarattı

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde saçlarım çok uzun ama uçları kırık kıyamıyorum uçlarını kestirmeye bunun bi çözümü yok muuu..?senağlamasenağlama

hızla uzasın ıstıyorum entele kullandım ama bı faydasını gormedım nolcak bole ya gercı uzun saclarım omuzlarımın altında ama ben saglıklı ve cabucak uzasın ıstıyorum:asigim: nası olcak bu durum kullanmadıgım yagda kalmadı

arkadaşlar saçınız uzamıyor diyorsunuz her türlü bakımı yapmanıza ramen belki vücudunuzda vitamin eksikliği olabilirmi saçların uzamasını etkili oluyordur dıştan bakım belkide saçınızın uzamasını etkilemiyordur belkide genetikltir neyse bence bi doktora gitmenizde fayda var doktora danışsanız iyi olur bazı biotin içerikli haplar işe yarayabilir yinede bi doktorA danışın diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…