Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

mrb prenses, bu Yagin markasi defnedoga, ismi ise sac bakim yagi. sitesi de war ordan bi bak istersen. ben saclarimi iki hafta önce kestrdim boyattim bu avatarimdaki modelin aynisindan. hemen kestrir kestirmez bu yagi kullandim ve yaklasik 2,5-3 cm uzadi, boyasindan belli sacimin . modeli bozulcak sacimin aslinda kullanmasammi:) ha birde ben biotin iciyorum ve hergün islak tutuyorum saclarimi fön fln kullanmyiorum hergün yikyiorum ama yinede. aslinda bakimi icin yapyiyordum bunlar ama uzadini farkettim

arkadaşlar sonunda hair+ plus sampuanı aldımŞeniz 1 gün önce sipariş ettim ertesi gün geçti elime kokusu çok hafif jel gibi bu gün ilk kez kullanıcam şaç uzamasını hızlandırıyo birçok yağ ve proteinler içeriyo valla umarım verdiğim paraya değer sonuçları size aktarırım bide keşke saç bakım kreminide sipariş verseydim pişman oldum sipariş ettirmediğime neyse vatana millete hayırlı uğrlu olsun sonunda aldım

cnm bu şampuan tam olarak sana ne kadara mal oldu?yalnız bu markanın kremini övmemişti biri çok yapış yapışmışCADIARZU

cnm bu şampuan tam olarak sana ne kadara mal oldu?yalnız bu markanın kremini övmemişti biri çok yapış yapışmışCADIARZU

şampuanın fiyatı 31.52 ykr + bide kargo parasına 4 ytl ödedim toplam 35.5 ytl para ödedim yanlız ilk kullanımdan farkı belli etti. saçlarım öncekine nazaran daha nemli kuruluğunda azalma var

ben çamterebentini şampuanıma karıştırarak kullanıyorum.Ama çabuk uzattığını bilmiyordum ben dökülmeyi azalttığı için kullanıyorum.Benim saçlarım zaten hızlı uzar o nedenle farkedememiş olabilirim.İlk kullandığımda kokusu ağır gelmişti ama aşlışınca hoşuma gitmeye başladı.Hatta banyodan sonra bana saçlarımın çok güzel koktuğunu ve hangi şampuanı kullandığımı soranlar bile oldu...

arkadaslar bende bu sac konusuyla cok urastım bu yıl ozellıkle acaıp gurdu saclarımsenağlama ne bakım yagları ne maskeler derken urastırdı acaıp dokuldu ha bıde cam terebentıde var sac derısı hasas ve sacları kuru olanlar kulanmasın derım cunkı kasıntı yaapabılıo bunun yanı sıra saclarınız kuru ve cansızsa dhaa cok sac dokebılr cılt doktoru kullanma demıstı...:1no2: ben bakım yagları aldım aktardan onlar dhaa cabuq uzatıo ve beslıo sacı gercekten ustelık zeytın yagı yumurta olayına baslayın saclarım yumusadı parladı tavsıye ederım cok beslıo yerimseniben

sonunda siteyi buldum ama 2 tane war acaba hangisinden alsam yayen sen hangisinden aldın google a yasınca ilk sıradakinden mi yoksa dier 2. siteden mi?cwbını bekliorum..

öfff o iyi bu iyi şaşırdık napcamızı evim aktar gib oldu ne ararsanvar yok kara üzümcekidegi yok 5ii1yerde bıktık ya neyin dogru neyin yanlış oldugunu bilmiyoruz amayinede deniyoruz bende denim bari sonra denemedim olmasın :)

bide parayı elden mi ödedin yoksa kredi kartıyla mı aldın?

ben telefon bankacılığı hizmetinden eft olarak parayı havele ettim her iki sitedende sipariş ettirsende olur ikiside aynı firmanın istersen internet üzerindeden eft yapabilirsin yada kendin bankaya yatırabilirsin bu sitede kullanan bi arkadaş daha vvarmış o ürünü 10 günde 1.5 cm uzamış bu ürün saç uzatmanın yanı sıra saçımı besliyo benim hoşuma gitti şaç kreminidemi alsam die düşünüyorum

yayen sonuçları merakla bekliyoruz,iyi de olsa kötü de olsa lütfen bizimle paylaş a.s.

yayen sonuçları merakla bekliyoruz,iyi de olsa kötü de olsa lütfen bizimle paylaş a.s.

arkadaşlar ilk kullanımda bende dahil yakın çevrem saçlarımın parladığını ve yumuşak olduğunu söylediler gerçi saçımın kabarıklığının önüne geçimiyorum oda saçım dalgalı olduğu için haliyle bide boyadan yanınca ancak kesmekten başka çare yok ama bu ürün yanık saçlarıma iyi geldiğini hissediyorum bide mutlaka bu şampuanla yıkadıktan sonra saç kremi kullanmalı yine hair+ ürünün saç kremini alıcam şimdilik sonuçlar iyi verdiğim paraya değer doğrusu

wala ben daxı düsenli olarak 2 ay kullandım haftada bi kere olmak üsere ama bnm saçlarımı 2 ayda extradan 1 cm usattı ben de etkili olmadı ama bünyelere göre deişio tabi bu tür şeylerin etkisi

yayen hair+ dan memnun kalmışsın,google a ararttım internetten sipariş dışında ne şekilde elde edebilirim,yoksa sadece internetten mi satın alınıyor?

malesef internet üzründe sipariş ediyorsun şuan türkiyede sadece eskişehirdeki bi firma bunu online alışveriş üzerinden sağlıyo çünkü bu ürün hiç bir yerde yok umarım yakın zamanda piyasaya sürerler sitesine kayıt ol siparşini oradan yolla yollayınca sana o site hangi hesaba yatırılacağına dair bilgi veriyo sende ister internet üzerinden yatırısın parayı istersen bankaya gider havale yaptırısın 1 gün içinde ürün elinde oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:
valla arkadaşlar çamterebentini 2 aydır falan kullanıyorum saçımda baya uzadı tavsiye ederim herkese.ben şampuanıma karıştrıyorum kokusu gerçekten çok keskin ve kötü.bunun içinde ayrı şampuan aldım çam terebentli şampuanım ayrı yani üzerine krem de sürdüm mü saçlarım yumuşacık ve mis gibi kokuyor.

kızlar ben zamanında saçımı renkten renge boyuyordum hatta inanmassınız ama bi ara 7 renk fln vardı saçımda.) tabi zamanla saçım dökülmeye incelmeye ve eskisi gibi uzamamaya başladı ayrıca vitamin eksikliği ve streste ayrı bi sorun oldu saçlarım açısından..boya yapmayı kestim vitamin kullanmaya başladım ama iş işten geçmişti kedi kuyruğu kadar kalmıştı..teyzemin tavsiyesiyle şu karışımı uyguladım ve çevremdekilerde saçımın hızla uzayıp gürleştiğini farketti..bende işe yaradı umarım okuyupta deniyecek arkadaşlarada ii gelir..
1kahve fincanı zeytin yağına 1çay kaşığı biberiye yağı, 1 çay kaşığı kekik yağı ve 1 çorba kaşığı bira mayası ekleyip karıştırın haftada 1 saça uygulayıp en az 1 saat bekletin ve yıkayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…