valla bende uzun araştırmalar sonucu çok aşırı dökülen gerçekten pırasa gibi olan hakikaten :) bir şekli biçmi olmayan sefil saçlara sahiptim burda ve başka yerlerde araştırdım ben örtülüyüm oyüzden dışarı çıkınca sorun olmadı ama evde eşim var ama eşim sağolsun çok anlayışlı davrandı bu konuda bigün canıma tak eti kazıttırdım ılk ıkı gun bıseyım yoktu ama 3 gun cok agladım cok cırkın oldugumu dusundum ama aksıne gorenler tabı bırazda uzulmeyeyım dıye cocuk gıbı oldun 10 yas genclestın dıyorlardı :)) eşım saçtan pek haz etmez yanı basımı ortugum halde yemeklerden cıkıyordu fılan o derece bır dokulme varda evın heryerınde ıdı neyse ucuncu gun cok agladıktan sonra mecbur artık yapmıssın care yok bakımlarıma devam etım badem yagı sarmısak ısrgan yagı birde sarmısak yagı cam terbini yagını karıştırıp 2 uc hafta surdum bırkere daha kazıdım kendım ıyıce cıksınlar dıye cok bol sarmısak surdum kokusunu kaldırabılıyorsanız hıc sorun yok sonra kendımde alıstım zaten aman bır guzel oluyo sıze anlatma sacla ugrasmak yok banyodan sonra bı rahatlık ya temızlık :))) ama ıste pıskolojınız bunu kaldırıyorsa kesınlıkle tavsıye ederım benım saclarım suan bayagı uzadı yanı 4-3 cm var erkek sacı gıbı dıyelım ama gur ve guzel eskısıne nazaran gercekten bır fark var tabıkı sırma saclarım olmadı zaten yapı olarak ınceler ama guzel cıktılar yanı benım sacımı kazıtmam gercekten ıse yaradı bakımınıda ıyı yaptım gene arada bakım yapıyorum elımde oldukca sarmısak surmeye calısıyorum cok koktugu ıcın gecelerı suremıyorum
ama gunduz suruyorum sarıyorum kafamı kokmuyor ozaman dısarı bıle cıkıyorum kımseyı rahatsız etmıyor ıyıce sarınca :)) valla ben faydasını gordum ama tabı herkezde aynı etkı olmayabılır bırde gercekten o goruntuyu pıskolojınızın kaldırması gerek sonra benım gıbı aglamayın :) :)