Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı sıfıra vurdurmak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

asdasdasdd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
16
1
arkadaşlar saçımı 0a daha dogrusu jilete vurdurmak istiyorummmm .s
ne kadar sürede cıkar kızım zorlukları elbet olcak ama ip kadar sacım kaldı yaaa
gür olmasına çözümmü bu ?

cnmm ark.ımda yaptırdı ama 3 dafe yaptırması gerekiyormuş kuaförü yaptırdın madem yane jiletledin mademki 3 defa yapalımda kökler çoğalsın demiş diye 3 defa vurdu soruna gelince de o sürekli kafasına sarımsak sürülü duruyordu istinasız neredeyse hergün sürüyordu....3 ay gibi kısa sürede doktorlar dizisinin zenanın saçına yakındı...ama 2 hafta arayla 3 defa kazıttıktan sonra

bende yaptırdım uznun bi süre önce faydası oluyouzamasıda o kadar uzun sürmüyo erkek saçı gibi olması 2 yada 3 ay ama yaptıracak yer sorun olabiliyo bayan kuaförlerinin hepsi yapamıyo yaptırısan gelişmelerden haberdar et ilk zaman tuhaf hissedeceksin

ben okuyorm bu yüzden yemiyor desem yeridir :)
insallah yaptırcam ama peruk kullanmayı düsünüyorum zaten son senem kesinlikle haber vercem

sakın ha canım saçı kazıtmak saça fayda sağlamaz, aksine hassas saç derini mahveder.

ben kazıdım iyi ki kazımışım diyorum üni son sene yapmıştım o işi peruk kullandım çoğu kişi de anlamadı.

Saçların çok kötü durumda değilse yapma canım.Pişman olabilirsin.Maddi durumun iyiyse saç ektirebilirsin.Saçlarınını gürleşip gürleşmeyeceği konusunda bir şey diyemem ama saçlarının uzaması uzun zamanını alabilir.

cesaretin varsa yaptır derim. çünkü yapan bir arkadaşım biliyorum. sıfıra vurdukdurtan sonra 2,3 sefer daha kazıttı cıkarken daha da etkili olması için. birde zeytinyağı ve sarımsak kürü uygulamıştı .ben gördüğümde saçları 3,4 kat daha fazlaydı cesaretim olsa bende yapardım.hem kısa saçın bakımı kolay oldugundan daha hızlı uzar

Ya bu kazıtma işini bende duymuştum fakat saç eskisi gibi uzadıktan 1-2 yıl sonra yine baştaki haline dönüyor demişti biri bana :/

cok kötü denilebilir aslında çünkü ince telli ve çabuk kırılıyor muhasebe bölümünde okuyorum ve stajda izin verilmediginden dolayı yaptıramadım daha çok tesekkür ederim hepinize fayda sagladı halada bi karara varmıs degilim iyi yazanda var kötü yazanda ama yeniden tesekkürler bilgileriniz için allaha emanet olun..

Son düzenleme:
kızlar bende 7 ay önce boya yaptım açıcıyla açtırdım sora 2 kere boyattım ve saçlarım dayanmadı 7 aydır kendi saçlarım uzamasına rağmen dökülme durmadı ne yaptıysam bende okullar kapanınca 2 ay sonra kazıtıcam 2-3 kere bide peruk alıcam sizce bi işe yararmı kazıtmam dökülme durur saçlarım güçlenirmi nolur bi cevap verin bide kazıtınca ne kadar bi zamanda uzar :'(

Bu konu açılalı epey olmuş.Arkadaş yapacağını yapmıştır şimdiye kadar:))

valla bende uzun araştırmalar sonucu çok aşırı dökülen gerçekten pırasa gibi olan hakikaten :) bir şekli biçmi olmayan sefil saçlara sahiptim burda ve başka yerlerde araştırdım ben örtülüyüm oyüzden dışarı çıkınca sorun olmadı ama evde eşim var ama eşim sağolsun çok anlayışlı davrandı bu konuda bigün canıma tak eti kazıttırdım ılk ıkı gun bıseyım yoktu ama 3 gun cok agladım cok cırkın oldugumu dusundum ama aksıne gorenler tabı bırazda uzulmeyeyım dıye cocuk gıbı oldun 10 yas genclestın dıyorlardı :)) eşım saçtan pek haz etmez yanı basımı ortugum halde yemeklerden cıkıyordu fılan o derece bır dokulme varda evın heryerınde ıdı neyse ucuncu gun cok agladıktan sonra mecbur artık yapmıssın care yok bakımlarıma devam etım badem yagı sarmısak ısrgan yagı birde sarmısak yagı cam terbini yagını karıştırıp 2 uc hafta surdum bırkere daha kazıdım kendım ıyıce cıksınlar dıye cok bol sarmısak surdum kokusunu kaldırabılıyorsanız hıc sorun yok sonra kendımde alıstım zaten aman bır guzel oluyo sıze anlatma sacla ugrasmak yok banyodan sonra bı rahatlık ya temızlık :))) ama ıste pıskolojınız bunu kaldırıyorsa kesınlıkle tavsıye ederım benım saclarım suan bayagı uzadı yanı 4-3 cm var erkek sacı gıbı dıyelım ama gur ve guzel eskısıne nazaran gercekten bır fark var tabıkı sırma saclarım olmadı zaten yapı olarak ınceler ama guzel cıktılar yanı benım sacımı kazıtmam gercekten ıse yaradı bakımınıda ıyı yaptım gene arada bakım yapıyorum elımde oldukca sarmısak surmeye calısıyorum cok koktugu ıcın gecelerı suremıyorum ama gunduz suruyorum sarıyorum kafamı kokmuyor ozaman dısarı bıle cıkıyorum kımseyı rahatsız etmıyor ıyıce sarınca :)) valla ben faydasını gordum ama tabı herkezde aynı etkı olmayabılır bırde gercekten o goruntuyu pıskolojınızın kaldırması gerek sonra benım gıbı aglamayın :) :)

Ya bu kazıtma işini bende duymuştum fakat saç eskisi gibi uzadıktan 1-2 yıl sonra yine baştaki haline dönüyor demişti biri bana :/

vallahi canım bende yaptım ve iyikide yapmışım diyorum hiçte öle eskisi gibi olmuyor eğer benim gibi deli gibi bakım yaparsan süper sağlıklı ve canlı saçların olabilir.

Jilet mi kazıdınız yoksa sadece sıfıra mı vurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…