Saç Bakım Ürünleri Saçı parlak yapması için ne tavsiye edersiniz !

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
Saçlarım mat gibi , yeterince parlak değil , tabiki saçı yoran 1 şey olmamalı :18: ama parlak saçlılar nasıl başarıyor ?

duştan sonra tasın içine :)))) 1/2 çay bardağı elma sirkesi koyup saçlarıma döküyorum,kesinlikle durulamıyorum.parlatıp dökülmelerini engelliyo çok faydasını gördüm.kokar diye düşünme kısa süre içinde kokudan eser kalmıyo ki benim bu konuda takıntım vardır.tavsiye ederim

son durulama suyuna 2/4 oranında sirke ekleyin yüzde yüz işe yarar,defalarca denenmiş hala da uygulanan en etkili yöntemdir.elma sirkesi olursa saç derisi kaşıntısına ve kepeğe de iyi gelir

tatlı badem yağıda işe yarayabilir durulamaya syuna 1 çay kaşığı ekleyebilirsin cnm

Saçını yıkadıktan sonra en son dayanabileceğin soğuklukta bir suyla durula başını. Hatta saçlarını yana doğru sarkıtıp saç derine suyu değdirmeden buz gibi soğuk su tut. (tabi saçın uzunsa yapabilirsin bunu).. Bak o zaman nasıl parlıyor ayna gibi. Bir de evet sirke de parlatıyor. Bir de ELSEVE'in ışıltı verici pembe serisi.. Çok parlak yapıyor.

zeytinyagı ,şifa kaynagı. boca et saçına. hem parlar hem yumuşacık olur ben yapıyorum şahsen

bunu bende duymuştum ama soğuktan nefret ederim ya hiç dayanamıom bn

hint yağı, shea butter, badem yağı, susam yağı içeren bir saç uzamasına yardımcı bir bakım yağı kullanıyorum, saçlarım hem daha hızlı uzamaya başladı hemde daha parlak.bulabilirsen saf shea butter al canım bir kapta erit sıvı hale gelince saçına sür, saçların hem hacimli hem parlak olur.

zeytinyagı ,şifa kaynagı. boca et saçına. hem parlar hem yumuşacık olur ben yapıyorum şahsen

Arkadaşlar milleti bitlendirmeyin..Sürdükten sonra şampuanla yıkayın...Bi sınıf arkadaşım sivri saçına briyantin sürmüştü 3-4 gün yıkamamış ve bitlenmişti..

Parlak olmasını istiyorsanız garanti sonuç Jhonson&jhonson bebek şampuanı kesinlikle parlak oluyor..Kepeği azaltıyor kolay durulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…