Saç Şekillendiriciler Saçı kıvıran ve düzleştiren iyi bir marka önerir misiniz?

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
Arkadaşlar şöyle saçı tek seferde dümdüz yapan ve kıvıran bir ürün markası istiyorum ben sinbo kullanıyordum 5 seferde anca düzleşiriyo kıvırcıkta çok zor oluyor yardım istiyorum hem kıvırcık yapabilen hem düzleştiren tek bir ürün önerin lütfen

remington 9500 her iki işlem içinde mükemmel üstüne başka ürün tanımam
tek seferde saçları dümdüz yapıyor yada istediğin gibi bukleler dalgalar inşallah sende alıp memnun olanlardan olursun

Saçlarım aynı zamanda bakım görsün dersen , Remington shine therapy al tatlım
Yada hem bukle hem düz için s6500 :)
Her ikisinide kullandım :)

Babyliss st87e.çok güzel.kullanıyorum.hem iyonlu saçımı elektriklendirmiyor we saçım gür olduğu halde 5 dakikada düzleştiriyor.

fonex ht 066 saç düzleştirici çok tavsiye ettiler bende düzleştirici aramaktayım saça zarar vermiyormuş ve fiyatıda uygun fonexkozmetik.com da var

bende babyliss pro var 32 mm satacağım çünkü doğumdan sonra saçlarım bayağı kısa uzatmayıda düşünmüyorum hem maşa hem düzleştici olarak kullnılabilen çok kaliteli bir ürün ve hiç yıpranmamış sınıfının en iyisi uygun bir fiyata vareceğim.
isteyenler olursa detayları konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…