- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- Konu Sahibi gecevekedicik
Ay tesadüfe bak bende dün bunu sormuştum ama kullanan yok sanırım cevap gelmedi
Aşk olsun ben cevap vermiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tesadüfe bak bende dün bunu sormuştum ama kullanan yok sanırım cevap gelmedi
Gördüm canım cevabını ama kadınlar kulübü çok kalabalık bir aile olmasına rağmen kıyaslama yapabileceğim kadar cevap gelmedi onu kastediyorum.Aşk olsun ben cevap vermiştim.
doğru diyorsun almiyim o zaman bende açıkcası reklamdan başka bir şey değil aslında 2 gün önce yağmur suyu topladım bir spreye koydum bazen saçlarıma sürüyorum onun içindeki minarellerde saça faydası varmış mart ve nisan aylarının yağmuru uzatırmış en iyisi doğal yöntemBende gördüm o videoyu buram buram reklam koktuğu için güvenemedim bende. Ekşi sözlükte falan da kullananlar olmuş ama kimi memnun kimi bı ise yaramaz demiş bende kararsız kalıp askıya almıştım. Saç diplerini kuruttu günü söyleyen de çok insan var . Galiba en iyisi kendi haline bırakmak çok fazla taktikca hiç uzamiyolar
keratin yağı mı ayy bende alayım gliserin kullanmaya cok korkuyorum artık saçımı baya düzleştirdi.. nasıl düzleştirdi benim saçım kıvırcıktı ama gliserin sürünce kabarık bir düz oluyor ama kabarıklığı minimum düzlüğü ise iğrenç duruyor kullanılmış çalı süpürgesi gibi .. keratini acaba sampuanıma damlatsam mı su anda sampuanımda çam terebentin var o bitsin ondan sonra keratin alayım:):).. ben nisana kadar bakım yapmamaya söz verdim kendime ama yapıyorum işte artık alışkanlık oldu hızlı uzama sevdasından ne yapacagımızı şaşırdık. galiba nisanda tekrar biotine başlıcam 30 gün tırnaklarımı ve saçlarımı o uzattı zaten harika etkisi var.. lazerden sonra kullanamam lazere gidiyorken kullanayım bariDışardan takviye edilen herşey kimyasal canım illa ki gözenekleri tıkıyor. Ben bakimlara da üşeniyorum artık. Ama her banyo sonrası gliserin kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Uzamaya faydası olur mu bilmiyorum ama çok sağlıklı ve parlak yapıyor. Ben gliserin in içine keratin yağı da kattim bı kaç damla efsane oldu :)
Ben keratini Gratis de hask in keratin yağı var küçük ama uzun süre gidiyor. Bı iki damla tüm saça yetiyor. Lorealin mucizevi yağı gibi direk saça sürdüğüm de oluyor. Gliserin in içine de bı iki damla kattim. Parlaklık veriyor. Kokusu da şekerli sakız gibi muhteşemkeratin yağı mı ayy bende alayım gliserin kullanmaya cok korkuyorum artık saçımı baya düzleştirdi.. nasıl düzleştirdi benim saçım kıvırcıktı ama gliserin sürünce kabarık bir düz oluyor ama kabarıklığı minimum düzlüğü ise iğrenç duruyor kullanılmış çalı süpürgesi gibi .. keratini acaba sampuanıma damlatsam mı su anda sampuanımda çam terebentin var o bitsin ondan sonra keratin alayım:):).. ben nisana kadar bakım yapmamaya söz verdim kendime ama yapıyorum işte artık alışkanlık oldu hızlı uzama sevdasından ne yapacagımızı şaşırdık. galiba nisanda tekrar biotine başlıcam 30 gün tırnaklarımı ve saçlarımı o uzattı zaten harika etkisi var.. lazerden sonra kullanamam lazere gidiyorken kullanayım bari
ayyy teşekkür ederim canım gratise gidince alacağımmm onların arganlarıda vardı galiba neyse denersem yazarım sana senin uzama hedefin kaçıncı ayy benimki mayıs-haziran Allah tan bir şey olmazsaBen keratini Gratis de hask in keratin yağı var küçük ama uzun süre gidiyor. Bı iki damla tüm saça yetiyor. Lorealin mucizevi yağı gibi direk saça sürdüğüm de oluyor. Gliserin in içine de bı iki damla kattim. Parlaklık veriyor. Kokusu da şekerli sakız gibi muhteşem
Ben hazirani hedef koyduk kendime ama sütyen hizama gelsin istiyorum. O kadar olmicak gibiayyy teşekkür ederim canım gratise gidince alacağımmm onların arganlarıda vardı galiba neyse denersem yazarım sana senin uzama hedefin kaçıncı ayy benimki mayıs-haziran Allah tan bir şey olmazsa
ayy teşekkürler çok büyük bir hayra geçersin benim içim femişş allah razı olsunKızlar ben dün aldım, toniğini pek gerekli bulmadım açıkcası bu yüzden peeling şampuanla ürünün kendi şampuanını aldım. Bugün akşama doğru yıkar, ilk izlenimlerimi sizinle paylaşırım :-}
ya bakımla olur inşllh halletceğiz canım boş kaldığında saç diplerine masaj yap.. bu arada bir kadın kemik iliğiyle saçını uzatmış onu görünce ben şok olduuum baak bu da blogu vallahi saygıyla eğildim süper dolgunlaşmış saçları.. aama kestirmese iyiymiş tabiii.Ben hazirani hedef koyduk kendime ama sütyen hizama gelsin istiyorum. O kadar olmicak gibi
Az önce ürünü kullandım. İlk deneyimim saçlarım gıcır gıcır oldu yani kafa derinize değdiğinizde o sesi hissediyorsunuz. Peeling şampuan saçı sertleştiriyor. Serinin diğer şampuanı ise yumuşatıyor. Saç dökülmelerim öyle aman amanlık azalmadı. Kullandıkça gözlemlerimi yazarım. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorun :) nette peeling şampuan ve serinin diğer şampuanını birlikte kullanmazsanız bir nane olmaz demiş ama bence iş peelingte diğerini kullanmayı kesebilirim.ayy teşekkürler çok büyük bir hayra geçersin benim içim femişş allah razı olsun
bazen saç derime yağlar kullanıyorum gözeneklerimi kapattığını düşünüyorum acaba o peeling açar mı? ve kepek tarzı bir şey yaptı mı?Az önce ürünü kullandım. İlk deneyimim saçlarım gıcır gıcır oldu yani kafa derinize değdiğinizde o sesi hissediyorsunuz. Peeling şampuan saçı sertleştiriyor. Serinin diğer şampuanı ise yumuşatıyor. Saç dökülmelerim öyle aman amanlık azalmadı. Kullandıkça gözlemlerimi yazarım. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorun :) nette peeling şampuan ve serinin diğer şampuanını birlikte kullanmazsanız bir nane olmaz demiş ama bence iş peelingte diğerini kullanmayı kesebilirim.
Kepek olmadı, bence açar. Haftada birden fazla bakım yapma :)bazen saç derime yağlar kullanıyorum gözeneklerimi kapattığını düşünüyorum acaba o peeling açar mı? ve kepek tarzı bir şey yaptı mı?
Bı yaşıma daha girdim. sürekli nereden bulacak onu . Etin kilosu bı daire parası olmuş zaten. :)ya bakımla olur inşllh halletceğiz canım boş kaldığında saç diplerine masaj yap.. bu arada bir kadın kemik iliğiyle saçını uzatmış onu görünce ben şok olduuum baak bu da blogu vallahi saygıyla eğildim süper dolgunlaşmış saçları.. aama kestirmese iyiymiş tabiii.
Güzellik SAÇ BAKIMI Sığır İliği ile Saç Uzatma Maceram
Saçı sağlıklı ve hızlı uzatmanın yolları (sığır iliği hindistan cevizi yağı, zeytin yağı ) Selam kızlar.. Bir çok yerde okuduğum ve gördüğüm saç uzatma...www.enpratikkadin.com
vallahi ama sanırım kasaptan kemikleri alıyormuş.. ama şaşırdım ya nasıl yani dedim iliği saç derisine sürmek kokar yahu..Bı yaşıma daha girdim. sürekli nereden bulacak onu . Etin kilosu bı daire parası olmuş zaten. :)
tamam hayatım zaten kednimi zor tutuyorummKepek olmadı, bence açar. Haftada birden fazla bakım yapma :)