ya vallahi canım ben tam bakımlara aralıktaa basladım zaten gordun galiba resimlerimi
..
yinede tekrar atayım ilk,orta ve son fotoğraflarıma bak benim saçım 2 ayda yani aralıgı saymazsak ocak ve şubat ayında mükemmel bir uzama hissetim
yaptıgım bol su içmek+yağ bakımları+beslenme(sebze,yumurta,et) ve biotin+sampuana koydugum çamterebentin ya da kadın dogum hapı+masajlarla+saçı kendi yağısıyla bırakmakla 1-2 ayda hızlı uzattığıma inanıyorum..
allaha çok şükür sende hamilesin sana tek önereceğim şey saç dibi masajı ve pırasa,ıspanak,yumurtalı,proteinli beslenmek.. zaten folik asitide alacaksın eminim yaparsan bu dediklerimi 2 ayda seninde mükemmel uzar.. ve kullanacağın sampuan çok önemli keşke yeşil sabun kullansan en doğallı.. uçlarınada krem sürersen yumuşatırdın yani defne sabununun sertleştirme etkisini kremle yenerdin
..
benim en çok şaşırdığım nokta ise resimlerde fark ettiysen saçımı yamuk kesmişim ilk resimde ki biraz kırpmıştım uçlarından ama en son resimde sanki hepsi düzlenmiş aynı hizada gibi görünüyor ona acayip mutlu olduum
bu arada giydiğim bluzunda şeritleri büyük oldugu için siyah şerit 3 parmak, beyaz şerit 2 parmak kalınlıgında ve bu arada saç dibimden bebek saçlar fışkırdııııı
Eki Görüntüle 2242008 Eki Görüntüle 2242009 Eki Görüntüle 2242010