Poğaçalar Saçaklı Poğaça

Canım çok beğendim gerçekten hem çok lezzetli hemde sunumun çok güzel görünüyor bahtın açık olsun bayıldım

Ellerine emegine sağlik canim çok şık sunum olmuş başarılar dilerim

Surdan bi tane alayim, cayda iciyorum hazir
Ellerine saglik canim

Minnoşlara bayıldım.
Sunum profesyonel çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık gülümsem. Şansın bol olsun kuzum.

Ellerine sağlık canım,çok lezzetli oluyor bu,denemiştim Yarışmada bol sanslar
Tşk ederim canım tarif kendime ayit hiç bir yerden almadim yıllardır yaptığım poğaça tarifim ilk defa sacaklida denedim gerçekten labne ve içine koyduğum kaşarla muhteşem olmuş 1 tane yiye bildim çiğnemeden yuttum gibi çabucak bitti

Minnoşlara bayıldım.
Sunum profesyonel çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık gülümsem. Şansın bol olsun kuzum.
Abla hamur elimden çok kabarıyor ceviz kadarlardi inanki yuvarlak olanlar yaprak pogacalari yapana kadar tepside bı daha kabardilar fırında portakala yakın oldu diye bilirim yani minnoş falan kalmadı çok tşk ederim tamamen o anki ruh halime bağlı sunum o an ne hayal ettiysem onu yapmaya çalıştım beğendiyseniz ne mutlu bana

Çok tşk ederim abla keşke toplanıp yarışmadaki bütün yiyecekleri paylaşa bilseydik birbirimizle çok daha güzel bir ortam olurdu

Rica ederim ne demek çok beğendim çokta severim bunu,hatta denedim ama istediğim gibi olmamıştı.
Ahhh keşke o imkan olsada hem tanışır hemde sohbet ederek hepsini yer bitirirdik ne güzel olurdu.

Rica ederim ne demek çok beğendim çokta severim bunu,hatta denedim ama istediğim gibi olmamıştı.
Ahhh keşke o imkan olsada hem tanışır hemde sohbet ederek hepsini yer bitirirdik ne güzel olurdu.
Verdiğim tarifden yapa bilirsin ablacım istersen ozeldende sana kolaylık olsun diye ata bilirim hamuru ola bildigince yumuşak olacak ele yapışan katı olunca poğaçalar hem güzel kabarmiyor hemde ekmekten farkı olmuyor gün gibi olurdu valla süper fikir ama herkes nerelerde yaşıyor kim bilir gönüller bir olsun napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…