- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Ayyyy beğenmene çok sevindim tşk ederimYaaa ne sevimli bir sunum olmuş öyleelinize sağlık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy beğenmene çok sevindim tşk ederimYaaa ne sevimli bir sunum olmuş öyleelinize sağlık
![]()
Canım çok beğendim gerçekten hem çok lezzetli hemde sunumun çok güzel görünüyor bahtın açık olsun bayıldımEvettttt Saçaklı poğaçayla karsınızdayım
Malzeme listesi
Eki Görüntüle 2687147
2 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su
3 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
1 paket yaş maya
Aldığı kadar un unun kalitesine bağlı farklılık ola bilir
2 yumurtanın beyazı içine sarıları üzeri için ayırdım
Hamurumuzu sıvı malzemeleri karıştırarak başlayalım
Eki Görüntüle 2687158
Aldığı kadar un koyarak yumuşak bir hamur elde edelim Eki Görüntüle 2687171
Üzerini kapatıp 1 saat mayalanmaya bırakalım Eki Görüntüle 2687158 Eki Görüntüle 2687176
Ceviz büyüklüğünde parçalara koparip yuvarlayıp tepsiye dizelim Eki Görüntüle 2687177
Üzerine yumurta sarisini sürüp alt üst ayarda 200 derecede Eki Görüntüle 2687191
Poğacalarimizi yarısına kadar ortadan keselim içine kaşar peynir koyup uçlarına Pınar labne sürelim ve maydanoz dereotu ve kaşar peynirine batiralım Eki Görüntüle 2687192
Eki Görüntüle 2687193
Ve sunuma gecelimmmmmmmm
Eki Görüntüle 2687194
Eki Görüntüle 2687195
Afiyet olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok tşk ederim ablacımCanım çok beğendim gerçekten hem çok lezzetli hemde sunumun çok güzel görünüyor bahtın açık olsun bayıldım![]()
Sağol canım benim tşk ederimEllerine emegine sağlik canim çok şık sunum olmuş başarılar dilerim![]()
Al al benim yerimede ye afiyet şeker bal olsun ne demek canımSurdan bi tane alayim, cayda iciyorum hazir
Ellerine saglik canim
Minnoşlara bayıldım.Evettttt Saçaklı poğaçayla karsınızdayım
Malzeme listesi
Eki Görüntüle 2687147
2 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su
3 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
1 paket yaş maya
Aldığı kadar un unun kalitesine bağlı farklılık ola bilir
2 yumurtanın beyazı içine sarıları üzeri için ayırdım
Hamurumuzu sıvı malzemeleri karıştırarak başlayalım
Eki Görüntüle 2687158
Aldığı kadar un koyarak yumuşak bir hamur elde edelim Eki Görüntüle 2687171
Üzerini kapatıp 1 saat mayalanmaya bırakalım Eki Görüntüle 2687158 Eki Görüntüle 2687176
Ceviz büyüklüğünde parçalara koparip yuvarlayıp tepsiye dizelim Eki Görüntüle 2687177
Üzerine yumurta sarisini sürüp alt üst ayarda 200 derecede Eki Görüntüle 2687191
Poğacalarimizi yarısına kadar ortadan keselim içine kaşar peynir koyup uçlarına Pınar labne sürelim ve maydanoz dereotu ve kaşar peynirine batiralım Eki Görüntüle 2687192
Eki Görüntüle 2687193
Ve sunuma gecelimmmmmmmm
Eki Görüntüle 2687194
Eki Görüntüle 2687195
Afiyet olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tşk ederim canımEllerine sağlık canım,çok lezzetli oluyor bu,denemiştimYarışmada bol sanslar
![]()
Cağnımmmmm kuzucum benim tşk ederim seviyorum senikimler gelmiş yarışmaya kimlerrrrrrrrrrrrrrr
bol şanslar
ellerine sağlıkkkkkk![]()
Abla hamur elimden çok kabarıyor ceviz kadarlardi inanki yuvarlak olanlar yaprak pogacalari yapana kadar tepside bı daha kabardilar fırında portakala yakın oldu diye bilirim yani minnoş falan kalmadı çok tşk ederim tamamen o anki ruh halime bağlı sunum o an ne hayal ettiysem onu yapmaya çalıştım beğendiyseniz ne mutlu banaMinnoşlara bayıldım.![]()
![]()
Sunum profesyonel çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık gülümsem. Şansın bol olsun kuzum.![]()
Çok tşk ederim ablaMis gibi olmuş ellerine sağlık bayılırım bu poğacaya başarılar diliyorum yarışmada![]()
Çok tşk ederim ablakeşke toplanıp yarışmadaki bütün yiyecekleri paylaşa bilseydik birbirimizle çok daha güzel bir ortam olurdu
![]()
Verdiğim tarifden yapa bilirsin ablacım istersen ozeldende sana kolaylık olsun diye ata bilirim hamuru ola bildigince yumuşak olacak ele yapışan katı olunca poğaçalar hem güzel kabarmiyor hemde ekmekten farkı olmuyor gün gibi olurdu valla süper fikir ama herkes nerelerde yaşıyor kim bilir gönüller bir olsun napalimRica ederim ne demek çok beğendim çokta severim bunu,hatta denedim ama istediğim gibi olmamıştı.
Ahhh keşke o imkan olsada hem tanışır hemde sohbet ederek hepsini yer bitirirdik ne güzel olurdu.![]()