Gülüm ellerine emeğine sağlık nefis olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Çok tşk ederimmmmmmmmEline saglik canim cook guzel görünüyorlar yarismada bol sans diliyorum
Yeni evimin hediyeleri bana uğur getirsin inş AllahEllerine sağlık canımayriyeten sunumda kullandığın şeylere bittim
İnşallah canımYeni evimin hediyeleri bana uğur getirsin inş Allah
Eline sağlık yavrum bak yanına gazoz koymadın die alındım şimdi ama harika görünüyorEvettttt Saçaklı poğaçayla karsınızdayım
Malzeme listesi
Eki Görüntüle 2687147
2 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su
3 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
1 paket yaş maya
Aldığı kadar un unun kalitesine bağlı farklılık ola bilir
2 yumurtanın beyazı içine sarıları üzeri için ayırdım
Hamurumuzu sıvı malzemeleri karıştırarak başlayalım
Eki Görüntüle 2687158
Aldığı kadar un koyarak yumuşak bir hamur elde edelim Eki Görüntüle 2687171
Üzerini kapatıp 1 saat mayalanmaya bırakalım Eki Görüntüle 2687158 Eki Görüntüle 2687176
Ceviz büyüklüğünde parçalara koparip yuvarlayıp tepsiye dizelim Eki Görüntüle 2687177
Üzerine yumurta sarisini sürüp alt üst ayarda 200 derecede Eki Görüntüle 2687191
Poğacalarimizi yarısına kadar ortadan keselim içine kaşar peynir koyup uçlarına Pınar labne sürelim ve maydanoz dereotu ve kaşar peynirine batiralım Eki Görüntüle 2687192
Eki Görüntüle 2687193
Ve sunuma gecelimmmmmmmm
Eki Görüntüle 2687194
Eki Görüntüle 2687195
Afiyet olsun
Gazozu akşam poğaçalar in şerefine içelim yavrummEline sağlık yavrum bak yanına gazoz koymadın die alındım şimdi ama harika görünüyor
Tşk ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
Harika olmuş en sevdiklerimden bu daEvettttt Saçaklı poğaçayla karsınızdayım
Malzeme listesi
Eki Görüntüle 2687147
2 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su
3 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
1 paket yaş maya
Aldığı kadar un unun kalitesine bağlı farklılık ola bilir
2 yumurtanın beyazı içine sarıları üzeri için ayırdım
Hamurumuzu sıvı malzemeleri karıştırarak başlayalım
Eki Görüntüle 2687158
Aldığı kadar un koyarak yumuşak bir hamur elde edelim Eki Görüntüle 2687171
Üzerini kapatıp 1 saat mayalanmaya bırakalım Eki Görüntüle 2687158 Eki Görüntüle 2687176
Ceviz büyüklüğünde parçalara koparip yuvarlayıp tepsiye dizelim Eki Görüntüle 2687177
Üzerine yumurta sarisini sürüp alt üst ayarda 200 derecede Eki Görüntüle 2687191
Poğacalarimizi yarısına kadar ortadan keselim içine kaşar peynir koyup uçlarına Pınar labne sürelim ve maydanoz dereotu ve kaşar peynirine batiralım Eki Görüntüle 2687192
Eki Görüntüle 2687193
Ve sunuma gecelimmmmmmmm
Eki Görüntüle 2687194
Eki Görüntüle 2687195
Afiyet olsun
Sağol kuzucum tşk ederim valla içinde labne varHarika olmuş en sevdiklerimden bu dakutuyu dik koyman iyi olmuş net gözüküyor
Başarılar dilerim
İçinde labne olan her tarif güzeldir diyelim reklamı yapistiralimSağol kuzucum tşk ederim valla içinde labne var
Harbi tadı çok güzelmiş bundan sonra alırım çocuklarda çok sevdi ben poğaça yemedim tabi küçücük ekmeğin üzerine sürdüm yarışmaya ekmegede sürülüp yapıla bilirmiş ben oy verirdim çok güzeldiİçinde labne olan her tarif güzeldir diyelim reklamı yapistiralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?