Saç Bakım Ürünleri Saç ve kirpik için badem yağı

Bi uzatma artik ya hala duygu sömürüsü peşindesin. Bi uzaklaş git şurdan artik ya

Ya sabırrr ramazan ramazan seni bana sayıyla mı veriyolar ya.. Engelliyim de kaybol git gözümün önünden
Ya artık bi susar mısın bi defolup gider misin yüzsüzmüsün kızım sen laf anlamiyor musun bide gözümün önünden git diyor benim konunun altında yüzsüzlük te zirve artik. Ergenliğin agir mi gecti sosyal ortamda fazla mı dışlandın ne yani ne bu isyan bu var olma çabaları ahahhahahhja

18 yaşında olan ve ergenlikten çıkamamış olan sensin.. aile terbyesi ömemli tabi çocuğu sokaktan almazsan böyle olur.. hadi git ötede oyna dengesiz

18 yaşında olan ve ergenlikten çıkamamış olan sensin.. aile terbyesi ömemli tabi çocuğu sokaktan almazsan böyle olur.. hadi git ötede oyna dengesiz
En azindan yaşımla zekam doğru orantılı senin gibi tartiştiğin insanin yaşını ortaya atacak kadar ne kompleksliyim ne de beyin fakiriyim. İlk önce bir konuşma tarzına bak bir çeki düzen ver ondan sonra ne söyleyeceksen söyle ilkokul öğrencisi gibi laf sokmaya çalışıyorsun ki tabi ön lisans öğrencisinden de zeka pırıltılari beklemem benim hatam :) daha çok sey söylerimde kısıtlı beyin fonksiyonlarını yormak istemem ee o beyin uzun bir zaman lazim olacak sana :)

Ya sen ne terbiyesiz çıktın be önlisans okuyan geri zekalı mı oluyor? Çocuk gibi laf sokuyorsun beyin fakiri olanda sensin ergenlik dönemini yaşamamışsın acısını burdan çıkarıyorsun senin adına üzüldüm tatlımm umarım bu süreci kısa zamanda atlatırsın ahahah

canım ben arkadaşı engelledim kafamda çook rahat sana da tavsiye ederim :) biz a diyoruz o b anlıyor tıkandığı yerde de hakarete başlıyor bizim hatamız ki böyle birinden düzgün terbiye sınırlarını aşmadan iletişim bekliyoruz ama yapamadığı ortada..laflarına da inan hiçç takılmıyorum sonuçta beni tanımıyor adımı bile bilmiyor yani dış kapının dış mandalı birinin sözleri ne kadar doğru olabilir ki ben anca buna kahkahayla güler geçerim :) ha bi de arkadaş lisansda biterse bi diksiyon kursuna iletişim kursuna felan gitsin bence o daha da lazım.. hem atalarımız ne demiş çok konuşan boş konuşur o ne olduğunu bi foruma gösterdi zaten boşver böylelerine laf anlatamazsın :)

Bu mükemmel mizahiniza bayildim harbi atalarımız ne demiş ahahahha çok komik ahahajjjha bide iyi ki bi ergenlik muhabbeti yaptim 2 lafinizdan biri ergenlik. anlamadim yani niye bu kadar takildiniz hayirdir? belliki zaten nereden bulacak beni yazayim gitsin adimi bile bilmiyor ki ehehehhe kafasında olduğu için ultra zeka kezbanimiz burda da kendini belli etme çabası içersinde findik kadar kelime hazinenizide şurda harcıyorsunuz yazik yazik hee hala mi dikleniyorsunuz yaz abim numarani özel mesaja yiyorsa ya da ben vereyim sosyal hesaplarimi bakalim nerden geliyormuş ablamıza bu özgüven :) . Ha bide madem laflarımı umursamıyorsunuz ne bu gayret bu çaba her lafima uzun uzun destanlar ahahahha iyi gülüyorum la size buralarda dolasmayip kafayi derse verseydin de 2 yilliğa gitmeseydin de bende seni ciddiye alip moron yerine degilde normal insan gibi konussaydim be. He bide bukadar uzun yazıyorum birincisi konum mahvolmasin diye ikincisi engel yiyorum o yüzden yazamıyorum yoksa sevinme yani ben seni hala moron olarak görüyorum güzelim ahahhjahjaahahha

Acil birine laf görmem lazım. Google gir en kaPaK sÖzLler tikla.. Senin adina üzüldüm tatlımm umarım bu süreci kısa zamanda atlatırsın heh bu işte nasil kapak olucak yeeaaaaaa ahahalhahhahhhhadlsgkskaaaalsakdaahahahajahhha

arkadaşlar artık lütfen burada bitirir misiniz şu tartışmayı. uslup ve hakaret olan mesajlarıda kibleyin. adminler gerekeni yapacaktır. polemikte ban sebebi. onuda dikkate alırsanız sevinirim

XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklarla (yazılarla) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…