süpermiş saç için kullanıyodum ama kirpik için denememiştim bunuda deneyecegim cok tesklerr
tesekkürler tatlım mutlaka denicem ve sonucu yazıcam sana :)Valla canım ben sürekli böyle seyleri arastirir denerim. Samimi olarak söylüyorum ki en iyisi bu ünlüler bile badem yagı kullanıyor arastirabilirsin benim kirpiklerim cok kısaydı 1 ayi gecti suan herkes söylüyor uzamis diye cok cok memnunum canim ama düzenli her aksam sürmelisin fakat cok az. fazla sürersen kirpiklerin dökülebilirk
Valla canim kurumuş rimelin fırçasını yıkadım onu kullandım olmadı simdi kulak pamuğu ile yapiyorum o çok iyi oluyor bide söylüyorum FAZLA SÜRME. bir damla bir göze bir damla diğer göze sevgiyle kall :)))Kirpiklerine neyle sürüyorsun? Hint badem yağını karıştırdım. Sürme işinde eski rimel fırçasını kullandım sanki yeterince süremedim. Pamukla sürsem çok geliyor. Arasını bulamadım bıraktım.
Kirpiklerine neyle sürüyorsun? Hint badem yağını karıştırdım. Sürme işinde eski rimel fırçasını kullandım sanki yeterince süremedim. Pamukla sürsem çok geliyor. Arasını bulamadım bıraktım.
Ben badem yağından memnun değilim hint yağını denicem olur heralde çünkü bir kaç ay sonra sonuç değil hemen sonuç istiyorumbadem yağına artık inanmıyorum ben.
hem kaş hem saça HİNT YAGİ oneririm..
daha birkac gün oldu kaşıma kirpiğime süreli.. uzattı hemencik ve dün aldım, kestim kaşımdan..
kirpiklerimdede farkediliyor uzama.
her aksam suruyorum sabah yikiyorum yuzumu..
alt kirpiklerim bile belirginleşti , uzadı..
Ben badem yağından memnun değilim hint yağını denicem olur heralde çünkü bir kaç ay sonra sonuç değil hemen sonuç istiyorum
Ya akıl var mantık var bir kaç günde kaş kirpik uzar mi? Ben badem yağını 3.5 aydir düzenli kullanıyorum şimdi tam etki vermeye başladı. Bir şey bilmiyorsunuz yok 2 günde kirpik kaş uzattım falan hangi dünyada yaşıyorsun güzelim senbadem yağına artık inanmıyorum ben.
hem kaş hem saça HİNT YAGİ oneririm..
daha birkac gün oldu kaşıma kirpiğime süreli.. uzattı hemencik ve dün aldım, kestim kaşımdan..
kirpiklerimdede farkediliyor uzama.
her aksam suruyorum sabah yikiyorum yuzumu..
alt kirpiklerim bile belirginleşti , uzadı..
Ya akıl var mantık var bir kaç günde kaş kirpik uzar mi? Ben badem yağını 3.5 aydir düzenli kullanıyorum şimdi tam etki vermeye başladı. Bir şey bilmiyorsunuz yok 2 günde kirpik kaş uzattım falan hangi dünyada yaşıyorsun güzelim sen
Canim düzenli olarak her akşam kullanırsan 2 ay a kalmadan gözle görülür bir fark göreceğinin garantisini veririm zaten zaman su gibi akıp geçiyor bir bakmissin aylar göz açıp kapatana kadar geçmiş :)Bende denicem kızlar umarım işe yarar benim sol kirpik çakmak gelmişti yandı çok yakından bakınca belli oluyordu kirpiklerimin boyu normal kendiliğinden uzadı kısalan kirpik ama ben biraz daha uzun istiyorum
İlk yazimda 1 ay oldu kullanalı müthiş uzama var yaazmiştim.. Son olarak 'tam etki' olarak 3.5ay da gördüm dedim. Bir laf söylüyorsan eger arastır anla önce ondan sonra konus kanıtların saglam olsun yoksa böyle tutarsız konuşmalarınla kendini küçük düşersin :) he birde' ara verip tekrar başladım dedim ben' yazmışsın son yorumunda. Ben ilk yorumunda sadece bi kaç gün oldu kullanalı uzadı hemen yazmışsın önce bi ne dediğini öğren lafının arkasında dur ondan sonra çık karsima ablacimbloglarda araştırırsanız 3.5 AYIN sorunlu oldugunu anlarsiniz. 4. haftada sonuc alinmaya baslaniyor..
İlk yazimda 1 ay oldu kullanalı müthiş uzama var yaazmiştim.. Son olarak 'tam etki' olarak 3.5ay da gördüm dedim. Bir laf söylüyorsan eger arastır anla önce ondan sonra konus kanıtların saglam olsun yoksa böyle tutarsız konuşmalarınla kendini küçük düşürürsün :) he birde' ara verip tekrar başladım dedim ben' yazmışsın son yorumunda. Ben ilk yorumunda sadece bi kaç gün oldu kullanalı uzadı hemen yazmışsın önce bi ne dediğini öğren lafının arkasında dur ondan sonra çık karsima ablacim
İlk yazimda 1 ay oldu kullanalı müthiş uzama var yaazmiştim.. Son olarak 'tam etki' olarak 3.5ay da gördüm dedim. Bir laf söylüyorsan eger arastır anla önce ondan sonra konus kanıtların saglam olsun yoksa böyle tutarsız konuşmalarınla kendini küçük düşersin :) he birde' ara verip tekrar başladım dedim ben' yazmışsın son yorumunda. Ben ilk yorumunda sadece bi kaç gün oldu kullanalı uzadı hemen yazmışsın önce bi ne dediğini öğren lafının arkasında dur ondan sonra çık karsima ablacim