Saç Bakım Ürünleri Saç ve kirpik için badem yağı

Trz08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
27
3
28
Kizlar toplanin mükemmel bisey anlaticam size. Bir arkadasin tavsiyesiyle badem yagı aldım ve kirpiklerime her aksam yatmadan önce sacları mıda hafta da bir gün uyguladım. Kirpiklerim için suan 1 ayi gecti kullanali ve inanirmisiniz gözle görülür bir sekilde uzama var nasıl mutluyum anlatamam :)))) saçlarımda baya parlak ve hacimli güzel duruyor dökülmesine azaldı beni dinleyin ben cok sey denedim kullandim böylesi yok cok mutluyum sizinle paylaşayım dedim bunu herkes bilmelii:))))))

süpermiş saç için kullanıyodum ama kirpik için denememiştim bunuda deneyecegim cok tesklerr

süpermiş saç için kullanıyodum ama kirpik için denememiştim bunuda deneyecegim cok tesklerr

Valla canım ben sürekli böyle seyleri arastirir denerim. Samimi olarak söylüyorum ki en iyisi bu ünlüler bile badem yagı kullanıyor arastirabilirsin benim kirpiklerim cok kısaydı 1 ayi gecti suan herkes söylüyor uzamis diye cok cok memnunum canim ama düzenli her aksam sürmelisin fakat cok az. fazla sürersen kirpiklerin dökülebilirk

tesekkürler tatlım mutlaka denicem ve sonucu yazıcam sana :)

Kirpiklerine neyle sürüyorsun? Hint badem yağını karıştırdım. Sürme işinde eski rimel fırçasını kullandım sanki yeterince süremedim. Pamukla sürsem çok geliyor. Arasını bulamadım bıraktım.

Valla canim kurumuş rimelin fırçasını yıkadım onu kullandım olmadı simdi kulak pamuğu ile yapiyorum o çok iyi oluyor bide söylüyorum FAZLA SÜRME. bir damla bir göze bir damla diğer göze sevgiyle kall :)))

çay da uzatıyor kızlar bilginizee :)

Bende denicem kızlar umarım işe yarar benim sol kirpik çakmak gelmişti yandı çok yakından bakınca belli oluyordu kirpiklerimin boyu normal kendiliğinden uzadı kısalan kirpik ama ben biraz daha uzun istiyorum

badem yağına artık inanmıyorum ben.
hem kaş hem saça HİNT YAGİ oneririm..
daha birkac gün oldu kaşıma kirpiğime süreli.. uzattı hemencik ve dün aldım, kestim kaşımdan..
kirpiklerimdede farkediliyor uzama.
her aksam suruyorum sabah yikiyorum yuzumu..
alt kirpiklerim bile belirginleşti , uzadı..

evet rimelle sorun oluyor. az oluyor. pamuktada bir ton geliyor. kulak pamuğuyla eyeliner çeker gibi tam kirpik dibinizden sürün.

Ben badem yağından memnun değilim hint yağını denicem olur heralde çünkü bir kaç ay sonra sonuç değil hemen sonuç istiyorum

Ya akıl var mantık var bir kaç günde kaş kirpik uzar mi? Ben badem yağını 3.5 aydir düzenli kullanıyorum şimdi tam etki vermeye başladı. Bir şey bilmiyorsunuz yok 2 günde kirpik kaş uzattım falan hangi dünyada yaşıyorsun güzelim sen

2 Gün demedim. önceden de kullanıyordum ARA VERİP TEKRAR BAŞLAMIŞTIM.
ayrıca tüylenme oldu saç gibi kıllar çıkmadı. uzattı. ve uzayanları kestim.

Bende denicem kızlar umarım işe yarar benim sol kirpik çakmak gelmişti yandı çok yakından bakınca belli oluyordu kirpiklerimin boyu normal kendiliğinden uzadı kısalan kirpik ama ben biraz daha uzun istiyorum
Canim düzenli olarak her akşam kullanırsan 2 ay a kalmadan gözle görülür bir fark göreceğinin garantisini veririm zaten zaman su gibi akıp geçiyor bir bakmissin aylar göz açıp kapatana kadar geçmiş :)

bloglarda araştırırsanız 3.5 AYIN sorunlu oldugunu anlarsiniz. 4. haftada sonuc alinmaya baslaniyor..

bloglarda araştırırsanız 3.5 AYIN sorunlu oldugunu anlarsiniz. 4. haftada sonuc alinmaya baslaniyor..
İlk yazimda 1 ay oldu kullanalı müthiş uzama var yaazmiştim.. Son olarak 'tam etki' olarak 3.5ay da gördüm dedim. Bir laf söylüyorsan eger arastır anla önce ondan sonra konus kanıtların saglam olsun yoksa böyle tutarsız konuşmalarınla kendini küçük düşersin :) he birde' ara verip tekrar başladım dedim ben' yazmışsın son yorumunda. Ben ilk yorumunda sadece bi kaç gün oldu kullanalı uzadı hemen yazmışsın önce bi ne dediğini öğren lafının arkasında dur ondan sonra çık karsima ablacim

güzel arkadaşım.
yalan söyleyecek halim yok.
ister misiniz numaramı vereyim de arayın?
kullandım 1 ay kadar. göz altımda yağ bezecikleri oluşunca bıraktım.
ardından tekrar başladım. o yorumu yazdığımdada 1 hafta geçmişti üstünden.
hızlıca sonuç aldım zaten ikincide.
şu ayda şu günde kimseye yalan söyleyecek halim yok.
kandırsam sizi değil kendimi kandırırım.Allah görüyor degil mi?
kaşlarımda tüylenmeler oldu ve kestim ilk haftanın içinde.
güzel yorumunuz için elinize kolunuza sağlık.
iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…