Anlik sinirdi kimsenin kalbini kırmak istemem kusura bakmagüzel arkadaşım.
yalan söyleyecek halim yok.
ister misiniz numaramı vereyim de arayın?
kullandım 1 ay kadar. göz altımda yağ bezecikleri oluşunca bıraktım.
ardından tekrar başladım. o yorumu yazdığımdada 1 hafta geçmişti üstünden.
hızlıca sonuç aldım zaten ikincide.
şu ayda şu günde kimseye yalan söyleyecek halim yok.
kandırsam sizi değil kendimi kandırırım.Allah görüyor degil mi?
kaşlarımda tüylenmeler oldu ve kestim ilk haftanın içinde.
güzel yorumunuz için elinize kolunuza sağlık.
iyi günler.
ben badem yağı ile 10 günde sonuç almıştım ama tabi benim kirpiklerim normalde de uzun onunda etkisi olabilir.. yani bu arkadaşta erken sonuç almış olabilir gayet normalYa akıl var mantık var bir kaç günde kaş kirpik uzar mi? Ben badem yağını 3.5 aydir düzenli kullanıyorum şimdi tam etki vermeye başladı. Bir şey bilmiyorsunuz yok 2 günde kirpik kaş uzattım falan hangi dünyada yaşıyorsun güzelim sen
1 aydan önce sonuç alamazsın sana öyle gelmiştirben badem yağı ile 10 günde sonuç almıştım ama tabi benim kirpiklerim normalde de uzun onunda etkisi olabilir.. yani bu arkadaşta erken sonuç almış olabilir gayet normal
1 aydan önce sonuç alamazsın sana öyle gelmiştir
aktarakileri denedin mi arkadaşım ?kirpik uzatıcılar da var aktarlarda
Tamam kizlar bir günde etkiyi görürsünüz marsta yaşıyoruz ya hani doğamız böyle birgün de ok gibi kirpikler aslan yelesi gibi saçlarımız oluyor ben bosuna konusuyorumalınır, ben almıştım..
1 aydan önce sonuç alamazsın sana öyle gelmiştir
arkadaşım bizim sana yalan borcumuz mu var acaba ? olanı söylüyoruz burda.. ben kullanırken yanımda mıydın acaba gördünmü de bu kadar rahat inkar edebiliyosun.. bende 10 günde etki eder sende 1 ayda diğerindede 2 ay etki etme..herşey herkeste aynı etkiyi vermez..forumda denk geldiysen aylardır kullanıyorum fayda göremedim diyen insanlarıda görmüşsündür..Tamam kizlar bir günde etkiyi görürsünüz marsta yaşıyoruz ya hani doğamız böyle birgün de ok gibi kirpikler aslan yelesi gibi saçlarımız oluyor ben bosuna konusuyorum
aktarakileri denedin mi arkadaşım ?
Ya şurda bir şey paylaşalım dedik cahil gerikafali yorumlarınızla mahvettiniz. Umarim biri dediklerinize aldanıp yanlış bir şey yapmaz. Resmen seviye düştü şu sitede agzi olan konuşuyor bence sanada tavsiyem badem yagini direkt kafaya dik belki beyin hücrelerine bir faydasi olurarkadaşım bizim sana yalan borcumuz mu var acaba ? olanı söylüyoruz burda.. ben kullanırken yanımda mıydın acaba gördünmü de bu kadar rahat inkar edebiliyosun.. bende 10 günde etki eder sende 1 ayda diğerindede 2 ay etki etme..herşey herkeste aynı etkiyi vermez..forumda denk geldiysen aylardır kullanıyorum fayda göremedim diyen insanlarıda görmüşsündür..
Onu bende yapiyorumYağı sürmeyi unutanlara püf noktası vereyim. Göz makyajınızı badem yağı ile silerseniz hem kimyasal kullanmamış olur hemde düzenli uygulamış olursunuz :)
hop hop ağzını toplasana sen.. beynini büyütecek şeylere odaklan sen boşver kirpiğin saçın kısa kalsın..beyin daha önemli sana da lazım :) gerçekler üzerinden konuşunca zoruna gitti heralde.. çevrendeki insanları bilmem de ben senin gibilere pabuç bırakmam hadi canım ikile.Ya şurda bir şey paylaşalım dedik cahil gerikafali yorumlarınızla mahvettiniz. Umarim biri dediklerinize aldanıp yanlış bir şey yapmaz. Resmen seviye düştü şu sitede agzi olan konuşuyor bence sanada tavsiyem badem yagini direkt kafaya dik belki beyin hücrelerine bir faydasi olur
Tamam kizlar bir günde etkiyi görürsünüz marsta yaşıyoruz ya hani doğamız böyle birgün de ok gibi kirpikler aslan yelesi gibi saçlarımız oluyor ben bosuna konusuyorum
Ya şurda bir şey paylaşalım dedik cahil gerikafali yorumlarınızla mahvettiniz. Umarim biri dediklerinize aldanıp yanlış bir şey yapmaz. Resmen seviye düştü şu sitede agzi olan konuşuyor bence sanada tavsiyem badem yagini direkt kafaya dik belki beyin hücrelerine bir faydasi olur
siteye bi yaş sınırı getirilse buralar böyle mi olur.. boş boş konuşamaz o zaman kimseşaka mısın sen yagece gece güldürdün beni helal..
Şu konuşma tarzınhop hop ağzını toplasana sen.. beynini büyütecek şeylere odaklan sen boşver kirpiğin saçın kısa kalsın..beyin daha önemli sana da lazım :) gerçekler üzerinden konuşunca zoruna gitti heralde.. çevrendeki insanları bilmem de ben senin gibilere pabuç bırakmam hadi canım ikile.
He sen dolu konuşuyorsun ben boş konuşuyorum öylemi? Senin konuşma tarzında da belli oluyor vücut gelişmiş beyin yerinde sayıyor. Hadi canim ikile falan ilkokul seviyesi bide üstüne açtiğim konuda bana ahkam kesiyor yüzsüzlüğünü tebrik eder IQ ünden büyük yaşınla bi ömür mutluluklar dilerim canim bidahaki kaşınmanda itinayla gömmemle görüşmek üzere sağlıcakla kal :))siteye bi yaş sınırı getirilse buralar böyle mi olur.. boş boş konuşamaz o zaman kimse
Şu konuşma tarzın
He sen dolu konuşuyorsun ben boş konuşuyorum öylemi? Senin konuşma tarzında da belli oluyor vücut gelişmiş beyin yerinde sayıyor. Hadi canim ikile falan ilkokul seviyesi bide üstüne açtiğim konuda bana ahkam kesiyor yüzsüzlüğünü tebrik eder IQ ünden büyük yaşınla bi ömür mutluluklar dilerim canim bidahaki kaşınmanda itinayla gömmemle görüşmek üzere sağlıcakla kal :))
Senin yaptığını küçük çocuk yapmaz bu sitede herkes tavsiyesini yazar düşüncelerini uygulayıp uygulamamak bize kalmış herkesim adına konuşur gibi yorum yapma. Cahillik diyonda asıl cahil sensim deli midir nedir gelip milletle çocuk gibi kavga ediyorŞu konuşma tarzın
He sen dolu konuşuyorsun ben boş konuşuyorum öylemi? Senin konuşma tarzında da belli oluyor vücut gelişmiş beyin yerinde sayıyor. Hadi canim ikile falan ilkokul seviyesi bide üstüne açtiğim konuda bana ahkam kesiyor yüzsüzlüğünü tebrik eder IQ ünden büyük yaşınla bi ömür mutluluklar dilerim canim bidahaki kaşınmanda itinayla gömmemle görüşmek üzere sağlıcakla kal :))