Saç Bakım Ürünleri Saç ve kirpik için badem yağı

Neyse kızlar telefondan giriyorum ve gerçekten çok zorlanıyorum cevap yazarken. Ben badem yağını önerdim size. Ve bende çok etkisi oldu saçlarıma haftada iki kez kirpiklerime her akşam sürerim. Saçlarımı da 1 yıl oluyor kestireli kırık yok denecek kadar az. Bana çok faydasi oldu paylaşmak istedim ister kullanırsınız ister kullanmazsınız keyfiniz bilir kafanıza silah dayamiyoruz burda gereksiz tartismalara giriyorsunuz adami yapacağı iyiliğe bin pişman ediyorsunuz hadi kendinize iyi bakin

güzel arkadaşım.
yalan söyleyecek halim yok.
ister misiniz numaramı vereyim de arayın?
kullandım 1 ay kadar. göz altımda yağ bezecikleri oluşunca bıraktım.
ardından tekrar başladım. o yorumu yazdığımdada 1 hafta geçmişti üstünden.
hızlıca sonuç aldım zaten ikincide.
şu ayda şu günde kimseye yalan söyleyecek halim yok.
kandırsam sizi değil kendimi kandırırım.Allah görüyor degil mi?
kaşlarımda tüylenmeler oldu ve kestim ilk haftanın içinde.
güzel yorumunuz için elinize kolunuza sağlık.
iyi günler.
Anlik sinirdi kimsenin kalbini kırmak istemem kusura bakma

Ya akıl var mantık var bir kaç günde kaş kirpik uzar mi? Ben badem yağını 3.5 aydir düzenli kullanıyorum şimdi tam etki vermeye başladı. Bir şey bilmiyorsunuz yok 2 günde kirpik kaş uzattım falan hangi dünyada yaşıyorsun güzelim sen
ben badem yağı ile 10 günde sonuç almıştım ama tabi benim kirpiklerim normalde de uzun onunda etkisi olabilir.. yani bu arkadaşta erken sonuç almış olabilir gayet normal

1 aydan önce sonuç alamazsın sana öyle gelmiştir
Tamam kizlar bir günde etkiyi görürsünüz marsta yaşıyoruz ya hani doğamız böyle birgün de ok gibi kirpikler aslan yelesi gibi saçlarımız oluyor ben bosuna konusuyorum
arkadaşım bizim sana yalan borcumuz mu var acaba ? olanı söylüyoruz burda.. ben kullanırken yanımda mıydın acaba gördünmü de bu kadar rahat inkar edebiliyosun.. bende 10 günde etki eder sende 1 ayda diğerindede 2 ay etki etme..herşey herkeste aynı etkiyi vermez..forumda denk geldiysen aylardır kullanıyorum fayda göremedim diyen insanlarıda görmüşsündür..

aktarakileri denedin mi arkadaşım ?

araştırdıklarım doğrultusunda direk hint yagi aldim. almadan once aktara sordum
''abla kaş kirpiğe sürüyor bayanlar. uzatır.'' dedi ve direk bunu aldım.
aktardaki o setler kaş&kirpik bir arada rimel şişesinde. int. okudugum kadariyla yag karisimi+vitaminliymiş. ve sonuç veriyormuş onlar da hızlıca.hint yagim bitsin alacagim, henuz kullanmadim, okudugum kadariyla hakimim urunlere

arkadaşım bizim sana yalan borcumuz mu var acaba ? olanı söylüyoruz burda.. ben kullanırken yanımda mıydın acaba gördünmü de bu kadar rahat inkar edebiliyosun.. bende 10 günde etki eder sende 1 ayda diğerindede 2 ay etki etme..herşey herkeste aynı etkiyi vermez..forumda denk geldiysen aylardır kullanıyorum fayda göremedim diyen insanlarıda görmüşsündür..
Ya şurda bir şey paylaşalım dedik cahil gerikafali yorumlarınızla mahvettiniz. Umarim biri dediklerinize aldanıp yanlış bir şey yapmaz. Resmen seviye düştü şu sitede agzi olan konuşuyor bence sanada tavsiyem badem yagini direkt kafaya dik belki beyin hücrelerine bir faydasi olur

Yağı sürmeyi unutanlara püf noktası vereyim. Göz makyajınızı badem yağı ile silerseniz hem kimyasal kullanmamış olur hemde düzenli uygulamış olursunuz :)

Ya şurda bir şey paylaşalım dedik cahil gerikafali yorumlarınızla mahvettiniz. Umarim biri dediklerinize aldanıp yanlış bir şey yapmaz. Resmen seviye düştü şu sitede agzi olan konuşuyor bence sanada tavsiyem badem yagini direkt kafaya dik belki beyin hücrelerine bir faydasi olur
hop hop ağzını toplasana sen.. beynini büyütecek şeylere odaklan sen boşver kirpiğin saçın kısa kalsın..beyin daha önemli sana da lazım :) gerçekler üzerinden konuşunca zoruna gitti heralde.. çevrendeki insanları bilmem de ben senin gibilere pabuç bırakmam hadi canım ikile.

Tamam kizlar bir günde etkiyi görürsünüz marsta yaşıyoruz ya hani doğamız böyle birgün de ok gibi kirpikler aslan yelesi gibi saçlarımız oluyor ben bosuna konusuyorum

şaka mısın sen ya :KK70: gece gece güldürdün beni helal..

hop hop ağzını toplasana sen.. beynini büyütecek şeylere odaklan sen boşver kirpiğin saçın kısa kalsın..beyin daha önemli sana da lazım :) gerçekler üzerinden konuşunca zoruna gitti heralde.. çevrendeki insanları bilmem de ben senin gibilere pabuç bırakmam hadi canım ikile.
Şu konuşma tarzın
siteye bi yaş sınırı getirilse buralar böyle mi olur.. boş boş konuşamaz o zaman kimse
He sen dolu konuşuyorsun ben boş konuşuyorum öylemi? Senin konuşma tarzında da belli oluyor vücut gelişmiş beyin yerinde sayıyor. Hadi canim ikile falan ilkokul seviyesi bide üstüne açtiğim konuda bana ahkam kesiyor yüzsüzlüğünü tebrik eder IQ ünden büyük yaşınla bi ömür mutluluklar dilerim canim bidahaki kaşınmanda itinayla gömmemle görüşmek üzere sağlıcakla kal :))

Şu konuşma tarzın

He sen dolu konuşuyorsun ben boş konuşuyorum öylemi? Senin konuşma tarzında da belli oluyor vücut gelişmiş beyin yerinde sayıyor. Hadi canim ikile falan ilkokul seviyesi bide üstüne açtiğim konuda bana ahkam kesiyor yüzsüzlüğünü tebrik eder IQ ünden büyük yaşınla bi ömür mutluluklar dilerim canim bidahaki kaşınmanda itinayla gömmemle görüşmek üzere sağlıcakla kal :))

Şu konuşma tarzın

Senin yaptığını küçük çocuk yapmaz bu sitede herkes tavsiyesini yazar düşüncelerini uygulayıp uygulamamak bize kalmış herkesim adına konuşur gibi yorum yapma. Cahillik diyonda asıl cahil sensim deli midir nedir gelip milletle çocuk gibi kavga ediyor

trz08
üslup denen bir şey var. dediğiniz gibi ağzı olan konuşuyor. ki sizde onlardansınız sanırım.
kullandığınız kelimelere dikkat edin.madem kendinizden bu kadar eminsiniz bırakın insanlar deneyip görsün, size hak versin. bu kadar dogmatik iseniz bu konuda.kimsenin ne yorumuna ne beynine ne fikrine hakaret etmek gibi bir hakkınız yok.sizde 3.5 ay oldu diye tüm millet o 3.5 ayda fayda görecek diye bir şey mi var.
önceki sayfalarda söyledim, tekrar söylüyorum, kandırmak ona buna değil anca kendimize.
IQ vesaire derken sanırım sizinde karakteriniz üslubunuz oturmamış. 10 yaşında küçük çocuklar gibi bir egoya kaptırmışsınız kendinizi. '' ben'' ''benim yaptigim'' ''benim söyledigim''..

Lütfen 2-3 gün de olduu 2günde kirpiklerim uzadı yeeaa diyenlere itibar etmeyelim. Ben burda yaşadığım şeyi söylüyorum eminim ki akli basinda biri böyle bir şeyin kısa sürede olmayacağını bilir. Bosuna seviyesiz basit insanlarin laflarına güvenmeyin. Ben sadece bir şeyi uygularken kisa sürede bir sonuç bekleyip olmayanlara vazgeçenler için söylemiştim. bir şeyi kullanıyorsanız sürekli ve devamlı uygulayin ki sonuç tam istediğiniz gibi olsun vazgeçmeyin hiç bir zaman.

Ceza aldıgım ve tekrar almak istemedigim için bu konuyu daha fazla uzatmıycam. Sonuçta bu site insanların birbirine tavsiye verdiği saygı çerçevesinde fikirlerini söyledigi biryer her ne kadar bazen degisik tipler çıksada.. Bizden sonra konuyu okuyacak arkadaslar; her zaman söyledim yine söylüyorum. HERSEY HERKESTE AYNI ETKİYİ AYNI ZAMANDA GÖSTERMEZ.Bunun en iyi yöntemi kullanıp etkilerini kendiniz gözlemlemenizdir. Ben 10 günde etki gördün evet hala da arkasındayım sonuçta bunu ben kullandım ben gözlemledim baskası değil. Sırf bu yüzden kimsede bana beyinsiz diyemez. Kızlar sizede çok tesekkür ederim Allah razı olsun.. Bu kadar kisi beni desteklediyse haksız olamam heralde. Hayırlı ramazanlar herkese

X