Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar şu anda saçımda havlum maskeyi yaptım.sonuç nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum.siyah turp bulamadığım için bende kırmızı aldım.kokusu beni rahatsız etmiyor.yaptığım sarımsak maskelerinin yanında nu koku bana lavanta gibi geliyor...

sonuclarınıda paylaş bizimle bombacım ..a.s

saçlarımı kestirmeyi düşünüyordum.yıllardır devamlı boyattığım için çok dökülüyo ve geç uzuyo.şu an bu maskeyle ümitlendim uzar diye.kestirmekten vazgeçtim.umarım işe yarar

inşallah canım işine yarar .. bende kestircektim kırıklar oluşmaya bsalamıştı cogalmasın diye..
şuanda öyle bi sorunum yok Allah'a şükür...yerimseniben

Fairy Like a teşekkürler, dün akşam yaptım ilk kez bu turplu suyu,kızlarada söyliiim dayanılmayacak bi koku değil be canlarım,sarımsaktan sonra bu nek yani, ama şunu söyliiim bi çok şey denememe rağmen bu en iyisiydi saçım süper oldu, ben yağ bakımı yapıyordum, sanki saçlarım daha çok yapışıyordu kafama ama bu turplu su çok güzel yaptı, tel tel oldu saçlarım, hatta beni bi kaç haftadır görmeyen bi arkadaşım saçını boyadın mı diye sordu,çok hoşuma gitti çok

Fairy Like a teşekkürler, dün akşam yaptım ilk kez bu turplu suyu,kızlarada söyliiim dayanılmayacak bi koku değil be canlarım,sarımsaktan sonra bu nek yani, ama şunu söyliiim bi çok şey denememe rağmen bu en iyisiydi saçım süper oldu, ben yağ bakımı yapıyordum, sanki saçlarım daha çok yapışıyordu kafama ama bu turplu su çok güzel yaptı, tel tel oldu saçlarım, hatta beni bi kaç haftadır görmeyen bi arkadaşım saçını boyadın mı diye sordu,çok hoşuma gitti çok

güzel açıklamaların için sağol canım..
Sonuçlarının iyi olmasına çok ama çok sevindim..Şeniz
tabiki dayanılmayacak bir koku değil alt tarafı turpu haşlıyoruz berbat kokuyor ama ılıyınca geçiyor..
kimseyi zorlamıyoruz zaten canım kokusuna dayanamayan yapmasın..
ama öyle yorumlar geliyorki burnu cok hassas olan arkadaşlar kokmuyordu diyor..
seninde sonuçlarının devamını bekliyorum canım..
Selametle...a.s.

Bende yeniyim burda arkadaşlar daha bugün üye oldum ama üye olmadan önce sayfaların neredeyse hepsini okudum.Bu aralar saçlarıma takmış vaziyetteyim boyadan iyice yıprandılar ve dökülme sorunuda var turpları aldım bende deneyecem hatta sadece turp değil saçlarım için bi cephane hazırladım denebilir:CüvCüv: uygulayıp haberdar ederim sizleri, bu arada bizimle bunu paylaşan arkadaşa çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

Bende yeniyim burda arkadaşlar daha bugün üye oldum ama üye olmadan önce sayfaların neredeyse hepsini okudum.Bu aralar saçlarıma takmış vaziyetteyim boyadan iyice yıprandılar ve dökülme sorunuda var turpları aldım bende deneyecem hatta sadece turp değil saçlarım için bi cephane hazırladım denebilir:CüvCüv: uygulayıp haberdar ederim sizleri, bu arada bizimle bunu paylaşan arkadaşa çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

rica ederim canım ya yerimseniben
işine yarasında gerisi mühim değil..a.s
haberdar et tabi yaklaşık iki sayfa sonuclarını bekliyoruz dediklerimle dolu ama kimseden ses seda yok şimdilik..
bakalım onlarıda cok merak ediyorum..

benm 4. yapışımda şuan sonuçlandı ama malesef hala uzayıp uzamadığını farkedemiyorum :KK43: saçlarımın boyalı rengiyle asıl rengi arasında pek fark olmadığı için epey zaman alıcak farketmem :) herhalde 1 karış fln uzarsa farkedicem :) ama yine yine ve yeniden yumuşacık oldu saçlarım :) yehhhuuu

benm 4. yapışımda şuan sonuçlandı ama malesef hala uzayıp uzamadığını farkedemiyorum :KK43: saçlarımın boyalı rengiyle asıl rengi arasında pek fark olmadığı için epey zaman alıcak farketmem :) herhalde 1 karış fln uzarsa farkedicem :) ama yine yine ve yeniden yumuşacık oldu saçlarım :) yehhhuuu

çok sevindim canım hihoyyythihoyyythihoyyyt
uzamasını 1 karışta farkediceksen 2-3 ay alır ..:jeyyar:

olsun cnm ya 2 ay 3 ay şuan uzamasından daha çok hoşuma gidiyo sağlıklı görünmesi.. haftanın 3 günü turplu su 1 günü de bakım yağları.. saçlarım yaza süper girecek inşallahhhh :KK70:

kizlar 5. denemeyide basariyla tamamladim :KK70:

bu sefer bir farkla ama
icine yarim yas maya attim (yaklasik 20gr.)

attiklarim toplam su kadar:
1cay bardagi turp suyu
1 yumurta (ben ziyan olmasin diye hepsini atiyom :KK70:)
1yk badem yagi
1yk ketentohumu yagi
1yk zeytinyagi
1yk elma sirkesi
yaklasik 20gr yas maya..

4-5 saat beklettim... dizim vardi birakamadim hehehe

sonuc olarak sacim sanki daha parlak sanki ama maya nin kokusu felaket... öldüm öldüm dirildim hele o strec folie yi kafamdan cikartirken :KK70: amaniinngg o nasil bi koku öyle bayilmadigima sükrediyom :KK70: vede simdilik böyle maskelerle ugrasdigimdan dolayi bekar olduguma :KK70:
adami evden kovar bu koku hehe

ama maya olayini haftada bir kez yapmayi düsünüyom... her seferinde cekilmez bu :pp

bide ne dicekdim... ben yarin saclarimi kestiriyorum.. daha saglikli uzamasi icin... uclari cok yipranmis bi görünüme sahip oldu cünkü...

a.s.

sen turplu suyun içine ne bulduysan katmışsın turplu suyun turplu su dencek hali kalmamış ...:roflol:
alemsin yaa bayılmamışsın iyi amaningg lafına cok güldüm ...
sağol paylaştıgın için cok kısa kestirme biz rapunzel olcaz diyoz sen saç kestiriyon..:dilcikar:
sonuclarını paylaş bizimle tekrar olur mu canım..
Selametle..

ben de şimdi 2. turplu suyumu yaptım hemen yazayım dedim.ilkini önceki gün yapmıştım henüz uzama farkedemedim doğal olarak ama bi güçlenme ve parlaklık var.ama dökülmem hala kesilmedi özellikle yıkarken çok dökülüyor.bu ne zaman gecer acaba?gecer dimi? fairylikecım senin ne kadar zamanda kesilmişti dökülmen?

bu arada ben de yarın saçımı azcık kestircem daha sağlıklı uzasın die ama 1cm cik:) sonra rapunzel olcam inşallaaah:KK70:

ben de şimdi 2. turplu suyumu yaptım hemen yazayım dedim.ilkini önceki gün yapmıştım henüz uzama farkedemedim doğal olarak ama bi güçlenme ve parlaklık var.ama dökülmem hala kesilmedi özellikle yıkarken çok dökülüyor.bu ne zaman gecer acaba?gecer dimi? fairylikecım senin ne kadar zamanda kesilmişti dökülmen?

1 hafta sonunda dökülmem azalmıştı canım ikinci haftaya dogru tamamen kesilmişti simdi 4-5 tel anca onuda mevsime baglıyorum artıkın...kaydirigubbakcemile

bu arada ben de yarın saçımı azcık kestircem daha sağlıklı uzasın die ama 1cm cik:) sonra rapunzel olcam inşallaaah:KK70:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

rapunzel olcaz diye buna benzemeyelimde sonunda-tatlicadiarzu-
başka bişe istemem:eek:klava:
sen 1 cm dersin onlar keser 4 cm benden söylemesi hayatta güvenmiyorum artık kuaförlere:nazar:

sen turplu suyun içine ne bulduysan katmışsın turplu suyun turplu su dencek hali kalmamış ...:roflol:
alemsin yaa bayılmamışsın iyi amaningg lafına cok güldüm ...
sağol paylaştıgın için cok kısa kestirme biz rapunzel olcaz diyoz sen saç kestiriyon..:dilcikar:
sonuclarını paylaş bizimle tekrar olur mu canım..
Selametle..

evet canim ya, bundan sonra malzemelri azaltmayi düsünüyom... turp a yogunluk verecem :KK70:DD

pirinç mi? :S turplu su türlüye döndü yahu
en son badem yağı hint yağı ve balda kalmıştım ben. şimdi pirinç suyu ve yoğurt girmiş işin içine :S
ben pırasa fln da katalım derim faydalı sebze falan :))

X