Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bugün deli gibi topicleri okuodum 13 yasında erkek kuzenim var zıpır bişey aaa şuna bak saç bakımlarına bakıyo dedi güldü gitti.sonra 5 dk sonra geldi yazılanları okudu gerçekten uzatıyor mu bu turplu su ben de okuldaki kızlara söyliim bari de boşuna sabahtan akşama kadar saç muhabbeti yapmasınlar dedi.. ortaokul 2. sınıf kızları bile senin tarifi öğrenicek yrn FairyLike..

bugün deli gibi topicleri okuodum 13 yasında erkek kuzenim var zıpır bişey aaa şuna bak saç bakımlarına bakıyo dedi güldü gitti.sonra 5 dk sonra geldi yazılanları okudu gerçekten uzatıyor mu bu turplu su ben de okuldaki kızlara söyliim bari de boşuna sabahtan akşama kadar saç muhabbeti yapmasınlar dedi.. ortaokul 2. sınıf kızları bile senin tarifi öğrenicek yrn FairyLike..

ayy cok ama cok mutlu oldum canım yaa nasıl bırakırım sizleri bensenağlama
kuzenine söyle işe yarıyor gerçekten hihoyyythihoyyyt
canım cok iyisin sağol paylaştıgın için cok ama cok mutlu oldum yaa..
Bu kadar olur kendimi okadar iyi hissettim ki tekrar sağol tatlım benim..a.s.

Şeniz

bence sadece şuan değil hep mutlu hisset sen kendini.. bukadar insanın yüzünü güldürüyosun mutlu olmak en doğal hakkın yani.. neyse bunların hepsinin karşılığını dua olarak öss öncesi istersin.. ama kendin için isterken beni de unutma benm de kpss derdim var ilk senede halledeyim de olayım öğretmen :)

bende işe yaramıyor..

kısa ve öz bir anlatım olmuş....

herkesin saçına farklı bir etki mi yapıyor acaba....

ben sadece bir kere kulllandım, uzama konusuna bir şey diyemem ama saçlarım yumuşak olmadı, hatta daha da sert oldu ama benim durumum biraz farklı, sular kesilince 7 saat kafamda kaldı su.....ondandır diye düşünüyorum...

siz kaç kere yaptınız acaba.....

ben 4 kere yaptım..
sertleşti, zor tarandı özellikle ilk yapışımda..
sonraki kullanımlarımda kremle falan yumuşatmaya çalıştım, zor oldu..

ben 4 kere yaptım..
sertleşti, zor tarandı özellikle ilk yapışımda..
sonraki kullanımlarımda kremle falan yumuşatmaya çalıştım, zor oldu..

demekki kişiden kişiye fark oluyo.. benm saçlarım da yanık olduuğ halde ilk yıkamada bile yumuşaklığı farkettim.. gerçi uzama konusunda bişey diyemiyorum saçımın boyalı haliyle doğal rengi arasında pek fark olmadığından diplerin çıkıp çıkmadığını anlayamıyorum henüz :KK43::1hug:

demekki kişiden kişiye fark oluyo.. benm saçlarım da yanık olduuğ halde ilk yıkamada bile yumuşaklığı farkettim.. gerçi uzama konusunda bişey diyemiyorum saçımın boyalı haliyle doğal rengi arasında pek fark olmadığından diplerin çıkıp çıkmadığını anlayamıyorum henüz :KK43::1hug:

ama ben ısrarla deniyorum
bir fark olmasa da:1rolleyes:
belki olur,uzar,kim bilirrmirmirmirmir:içelim:

evet Beyhancım malesef cok nadirde olsa yaramadı 3 arkadasımıza sende 4. oldun..:çok üzgünüm:
Bir hafta daha dene canım işine yaramazsa bırak..yerimseniben
Eğer denersen mutlaka paylaş bizimle haberimiz olsun ...
Sevgiler...a.s.

ya çok saoll gayee21
kahvekolik sende
kısacası hepinz
yarında pazar var gidp alıcam bi tane turp
ben de yazarm artık sonçları :)) tekrar teşkkrlerrr :))
(yani 1. sayfadan beri aynı turpu konuşmuosnuzdur herlde die şeetmiştim ama meeersem knuşuomuşsnuz :KK70: )

çok şekerdi yaa :roflol: ilk sayfadan beri aynı turpu konuşuyoruzkaydirigubbakcemile3 umarım işine yarar.

bence sadece şuan değil hep mutlu hisset sen kendini.. bukadar insanın yüzünü güldürüyosun mutlu olmak en doğal hakkın yani.. neyse bunların hepsinin karşılığını dua olarak öss öncesi istersin.. ama kendin için isterken beni de unutma benm de kpss derdim var ilk senede halledeyim de olayım öğretmen :)
güzel düşüncelerin için tskler. bende öyle düşünüyorum hatta nisan mayıs gibi salat-ı tefriciye için kampanya başlatıcam fairylike için. okumak isteyenler benimle irtibata geçecek. inşaallah yapabiliriz ama katılım olmazsa benim sözüm var tek başıma okuyacağım.

bende işe yaramıyor..

benimde saçımı uzatmadı pek. faydası yumuşatması, parlatması ve zaten düz olan saçımın fönlü gibi durmasını sağlaması. uzatmadı hatta bırakacağımı yazmıştım ama neden devam ediyorum bende bilmiyorum:1rolleyes:

evet canım herkeste aynı etkiyi yapması beklenemez zaten ama kimsede kötü bi etkisi olmadı Allah'a şükür..
4 arkadaşımız yararını göremedi onlar için cok üzgünüm inşallah saçlarına uygun maskeyi bulabilirler..:çok üzgünüm: gerçi hülyalının saçlarını da uzatmış gördük resimden böylece tekrar 3 'e indi..geri kalanların işine fazlasıyla yaradı..sengözlerimebaksanab

sonuclarını paylaştıgın için ve yardımcı oldugun için teşekkürler ediyorum sana..Şeniz
inşallah daha fazla yararını görürsün canım:içelim:

kızlar selam,
yine başımda turplu su :))) bakalım iki saat sonra banyo yaparken durulayacağım,ikinci yapışım olcak ama daha ilkinden o yumuşaklığı hissettim.. sonra ilk iki gün dökülme yavaşladı,sonra yine dökülme oldu ama dediğinize göre eski zayıf saçlar gidiyormuş.. bir de bunun düzleştirici etkisi var mı ya,benim saçlarım dalgalı falan ama böyle dalgalarım hizaya geldi,daha bi düz kabarımsız oldu sanki :)

kızlar selam,
yine başımda turplu su :))) bakalım iki saat sonra banyo yaparken durulayacağım,ikinci yapışım olcak ama daha ilkinden o yumuşaklığı hissettim.. sonra ilk iki gün dökülme yavaşladı,sonra yine dökülme oldu ama dediğinize göre eski zayıf saçlar gidiyormuş.. bir de bunun düzleştirici etkisi var mı ya,benim saçlarım dalgalı falan ama böyle dalgalarım hizaya geldi,daha bi düz kabarımsız oldu sanki :)

evet canım benim başta yaklaşık iki katına cıktı dökülmesi ama suan 4-5 tel anca..süprizzzzz
bakalım inşallah sizlerde de bizim gibi sonucları görür mutlu oluruz..
sonuclarını paylaş turpunu yıkadıktan sonra tamam canım bugün bende yapıcam:nazar:
yazarım buraya sonucları..bir kaç sayfa geride benim ve arkadaşların saç resimleri var bakabilirsiniz..sengözlerimebaksanab

merhaba günlerdir bu turp tarifini yorumları baştan sona okuyorum sonunda bugün ben de yaptım yıkarken herkes gibi sert oldu ve çok döküldü ama şuan yumuşama oldu sanki.saçlarımla başım dertte
umarım bana da ii gelir. herkes paylaşıo da ben de paylaşiim dedim ayıca ben dee fairylike akadaşma teşekkr ediorumm:)

merhaba günlerdir bu turp tarifini yorumları baştan sona okuyorum sonunda bugün ben de yaptım yıkarken herkes gibi sert oldu ve çok döküldü ama şuan yumuşama oldu sanki.saçlarımla başım dertte
umarım bana da ii gelir. herkes paylaşıo da ben de paylaşiim dedim ayıca ben dee fairylike akadaşma teşekkr ediorumm:)

ilk teşekküründe benden Şeniz
iyiki paylaştın canım bir hafta içinde düzene girer inşallah ..:Saruboceq:
paylaşımlarını devam ettirirsin umarım...

kafamda turplu suyla bekiyorum 2 saatir.. yıkıcam biazdan da.. bi sorum olcaktı bu hazırladıgımız karısımı tek seferde mi kullnıcazz, bi kullanımlık mı yanı
çok merak ettim rapunzellcim yanıtlarsan sevinirim
:nazar:

kafamda turplu suyla bekiyorum 2 saatir.. yıkıcam biazdan da.. bi sorum olcaktı bu hazırladıgımız karısımı tek seferde mi kullnıcazz, bi kullanımlık mı yanı

Canım görmüşken cevaplayayım dedim.
Evet 1 seferlik, yani orta boy bir tur ve saçının uzunluğuna göre yaklaşık 3 bardak su...

Benim de bir sorum olacak. Turplu su sayesinde saçlarım çok canlandı, sağlıkla uzuyor. Dökülmesi de azaldı. ama bazen saçım baya dökülüyor yıkandıktan sonra, bazense çok az dökülüyor.
Sizde de dökülmenin arttığı zamanlar oluyor mu turplu sudan sonra?

bu benım 2 . yapımışım..ama ben akşamları yapıorum bayada duruorum sonra ılık suyla yıkıorum hıc de taramıorum o yuzden dokülmesi hakkında bi fikrim yok benim saclarım düz zaten pek taramıorum kendi kendine şekil alıyo... bu arada soruma cevap verdiğim için saoll

eğer turplu suyun arttıysa bir kaba koyup buzdolabunda bekletebilirsin.. kullanacağın zaman içine yumurta sarısı kırıp sürersin yine.. tabi taze yapmak en iyisi ama fazlaysa da turplu suyun atma boşuna..:sm_cool:

X