E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
dayanamadın yine geldin dimi rapunzelim, yaa bu site bağımlılık yapıyorrrr. neyse derslerini boşlamada arada gir.
ben bu tarifi bi türlü deneyemedim yaa turpları aldım ama fırsat olmadı hiç eve gelicede üşeniyorum yaaa. inşallah en kısa zamanda işlerimi yoluna koyunca denemeye başlıcam ve sanada bizzat haber vericem rapunzelim.a.s.
canımm içtenliğin için cok sağol duaların için ayrıca çokk sağol..inşallah kabul olur tatlım.işine yaramasına gerçekten cok memnun oldum..heralde dip boyaları göründüğüne sevinen tek kız sensindir canımm..kaydirigubbakcemile3 şahsen bende de olsa bende öyle olurdum tekrar herşey için sağol..ve rapunzel olarak hatırlanmaktan mutlu olurum saçlarımız öyle cok uzayınca tabii daha da mutlu olurum:dance: ..bişey sorucam sende kırmızı turp kullanıyosun dimi canım..?
evet cnm kırmızı kullanıyorum sayende daha hızlı uzuyor saçlarımsüprizzzzz gerçektente saçının uzamasına en çok sevinen benimdir:sm_cool::dance::teytey:a.s.
canım diyorum ki siyah turp mu denesek bu kırmızılar bitince bakalım oda haftada 3 cm uzatırsa intihar ederim dermişimm..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
valla deneyelim canımkaydirigubbakcemile5 öyle bişey olursa ben kısa süreli aklımı kaçırırım herhaldesositosositosositosositolaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol:
ya ben bişey sorcam yine benim tepemde açıklık oldu saçlarım çok gürken sitresten bebek saçı gibi kaldı.çok üzülüyorumsaç derim gözüküyor bu saç çıkarır gürleştirirmi yada başka tavsiyeniz varmı?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 deneyelim benim kırmızılar bitsin direk kara turp bulcam bakalım bakalım neler olcak ama 1-2 cmde geçerse ben artık kendime bile inanmam söyleyeyim :1shok: ay canım bu arada her yerde seferyasemin aradım yoktu:çok üzgünüm: adam lokman aktarı önerdi bende aldım ne dersin sence etkili midir...?
hemen denicem ya yaza düğün var saçlar hala kısa bi an önce uzar inşallah kaydirigubbakcemile2 teşekkür ederim rapunzel bizlerle paylaştığın içinkaydirigubbakcemile3
ahanda bunlar ne seferyasemin kim ?lokmanaktar nedir takipteyim:uhm:nedir ne işe yarar yeniyormu?
ya sıyah turp mu kırmızı turp mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?