Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

siyah_turp.jpg

:) ay turp resimlerini görünce epey güldüm walla saç uzatmak için yaptığımız şeylere bakın ya.. keşke şu saçlarında hisleri olsa acırlardı halimize de birden rapunzel olurduk :KK70:

bende tekrardan başladım turplu suya sıkıldım çünkü kısacık saçlardan
siyah turp buldum yarın 3. turplu suyumu yapıcam daha önce kırmızı turpu denemiştim
sanki kırmızı olanı saçlarımı daha cok uzatmıştı ben siyah turpu pek beğenmedim
elimdekiler bitince kırmızı turpa devam:eek:

bende tekrardan başladım turplu suya sıkıldım çünkü kısacık saçlardan
siyah turp buldum yarın 3. turplu suyumu yapıcam daha önce kırmızı turpu denemiştim
sanki kırmızı olanı saçlarımı daha cok uzatmıştı ben siyah turpu pek beğenmedim
elimdekiler bitince kırmızı turpa devam:eek:

inşallah işine yarar canım inşallah faydasını görürsün..Şeniz
sonuclarını paylaş bizimle olur mu =))

kızlar nasıl boyle cabuk sonuç alabılıyorsunuz bu turplu sudan? yanı hemen uzatıyor mu ve nasıl anlıyorsunuz hemen? bende yapmak ıstıyorum ama bıkaç denemeden sonra sonuç alamazsam cayarım dıye hiç başlamıyorum.

kızlar nasıl boyle cabuk sonuç alabılıyorsunuz bu turplu sudan? yanı hemen uzatıyor mu ve nasıl anlıyorsunuz hemen? bende yapmak ıstıyorum ama bıkaç denemeden sonra sonuç alamazsam cayarım dıye hiç başlamıyorum.

canım bir hafta içinde en geç iki haftada belli ediyo kendini ..
Eğer sonuc alamazsan bırak zaten..
inşallah istedigin gibi olur bakalım..
Sonuclarını bekliyoruz ..cokacimcoook

ya rapunzelim ben iki defa yaptim birincide yazdiydim hemen kafam cok kasiniyo diye ertesi gün yani dün ikinci yaptim ve kasinma oldu ama az oldu bide parlakligi fark ettim simdi bisey sorcam ama gülmeyin ben almanyadayim ve burdan bi turp aldim beyazinda uzun nerdeyse bir kilo acaba dogrusunumu aldim bilmiyom valla arkadaslardan ricam su beyaz kirmizi bide siyah turpun resimlerini ya da onlarin resmi olan bi link koyabilirlermi buraya yapmisken bari yanlis bisey sürmeyelim dimmi simdiden tesekürler bu arada ben evde oldugum icin kokusu dokunmuyo ama esim gelince bi tek sey diyo bana yazik ya sen harbiden de kafayi üsütmüssün diyo su yaptigin formüllerle cadi olup cikacan bari büyük tencere alim de icinde kaynatirsin diyo
Canim bende almanyadanim Turpun Almancasi Radieschen ama gecen gün Annemde bana dediki su uzunlardan al onlarda Turp diye ayni senin aldiklarindandi galiba onlarda Turpmu bende ortada kaldim.Aslinda onlarin resmini koymak lazim.

Kızlar iki yapışta nasıl uzatıyo ya benim 10-15 oldu belkide ama o kadar hemen farketmedim yeni yeni farkediliyo :çok üzgünüm:
yaaaa nedenn böle oluyo senağlama

sadece 1 yumurta sarısı mı koyulacak içine yani akı ayrılacak öyle mi:uhm:şimdiden teşekkürler cevap içina.s.

rapunzel, sen de iyi ki çıkmışsın siteden valla.....saat kaç oldu burdasın.......şaka bir yana...deneyeceğim ben de senin gibi rapunzel olacağım

Kızlar iki yapışta nasıl uzatıyo ya benim 10-15 oldu belkide ama o kadar hemen farketmedim yeni yeni farkediliyo :çok üzgünüm:
yaaaa nedenn böle oluyo senağlama

senin saçlarında tu_ba ve kahvekolikcim gibi anlaşılan geç uzuyor..
10-15 yağışta anca farkediliyosa bilemiyoum canım..
istersen devam et istersen bırak ..yerimseniben
inşallah daha cok faydasını görürsün..

rapunzel, sen de iyi ki çıkmışsın siteden valla.....saat kaç oldu burdasın.......şaka bir yana...deneyeceğim ben de senin gibi rapunzel olacağım

canım ben 2lere 3 lere kada burda oluyorum gündüz ders gece KK :jeyyar:
tabi artık düzene gircek yavaş yavaş bakalım nasıl ayarlicammirmirmirmir
inşallah canım sonuclarını bekliyoruz..yerimseniben

senin saçlarında tu_ba ve kahvekolikcim gibi anlaşılan geç uzuyor..
10-15 yağışta anca farkediliyosa bilemiyoum canım..
istersen devam et istersen bırak ..yerimseniben
inşallah daha cok faydasını görürsün..

asla bırakmam cnm ya :1no2:
hiç olmassa saçımı besliyo ve yinede uzattı :1rolleyes:
ama çok fena mucize olmadı oda benim saç yapımdan a.s.

yarın turp alacağım, kocam da şaşıracak eve sebze almayan hatun ne oldu da turp aldı diyecek, salata yapacağımı sanacak garibim..

slm,,bende ilk kez turplu suyumu yaptım umarım yanlış yapmamışımdır turp u rendeledim sonra tencerede 3 bardak kadar suda kaynattım yaklaşık yarım saat kadar sürdü sanırım..sonra ılıması için biraktım süzüp ayırdım suyunu ılıyınca tekrar saçlarımı ıslattım onla ve yaklaşık 1 saat kaldı saçımda..ama ben önce saçım kirli diye saçımı yıkadım sonra turplu suyla tekrar ıslattım..umarım yanlş yapmamışımdır..kokusu çok igrençti yaaa..eşim içeride idi mutfaga dogru gelince bu koku ne bundan çıkmıyor degilmi diye sordu biliyordu turplu su yaptıgımı sanki kokmuş çöp gibi kokmuş wc gibi kokuyor :roflol:dedi..garibim hemen mutfak penceresini açtı mutfagın kapısını kapadı ki içeri sinmesin koku diye..aman saçlarım uzasında bu kokuyu çekmeye hazırım onada çektiririm :teytey::roflol:ne yapayım benim dırdırımı çekmektense kokuyu çeksin otursun dimi ama...kötükedihüso

X