Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Bende 2.denememi dün yaptım.Daha pek bi faydasını görmedim (biraz parladı ve yumaşadı sanki) ama azimle devam ediyorum.Bu arada ben turplu suyu yaparken babaannemde yanımdaydı.Eskilerin bi lafı varmış babaannem dedi bol bol turp yiyecekmişsin yemesen bile turp tarlasında gezecekmişsin yani okadar faydalı bi bitkiymiş.Bende daha bi iştahla yapıyom artık.Madem okadar faydalı saçada faydası vardır mutlaka kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben bu turp suyunu sürüp saçımı kurutup yapsam olmazmı yani bir etkisi olurmu yaş kalmaması gerekiyo yaa rapunzelcim nediyosun en azından nemli bıraksam en azından saçım ıslak kalmaz???

Bende 2.denememi dün yaptım.Daha pek bi faydasını görmedim (biraz parladı ve yumaşadı sanki) ama azimle devam ediyorum.Bu arada ben turplu suyu yaparken babaannemde yanımdaydı.Eskilerin bi lafı varmış babaannem dedi bol bol turp yiyecekmişsin yemesen bile turp tarlasında gezecekmişsin yani okadar faydalı bi bitkiymiş.Bende daha bi iştahla yapıyom artık.Madem okadar faydalı saçada faydası vardır mutlaka kaydirigubbakcemile3

turpu kışın yapamadıgımız zamanlar yeriz artık bi şekilde devam ettiricem yani uzamaz işe yaramaz diyenleri de çatlatıcam hahayyt..kaydirigubbakcemile3sositososito

TURP SUYUNU DÜN DENEDİM BİRDAHA DENİCEM.İNŞ YARARINI GÖRÜRÜM.SAÇLARIM İYİ OLDUNDA DÜZELSİNDE HERZAMAN YAPARIM.YETERKİ DÜZELSİN.ÇOK SAOLUN YARDMLARINIZ İÇİN.ALLAH RAZI OLSUN.a.s.

sen sağol canım..yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar ben bu turp suyunu sürüp saçımı kurutup yapsam olmazmı yani bir etkisi olurmu yaş kalmaması gerekiyo yaa rapunzelcim nediyosun en azından nemli bıraksam en azından saçım ıslak kalmaz???

aylincim bi önceki sayfayı oku sana güzel haberler var orda ...:1hug: evet buda cok iyi fikir hiç yapılmamasından cok daha iyidir canım benim..daha önceden de sorulmuştu aynısı kışı böyle hilelerle geçiricez demiştim..:jeyyar:

kızlar herkese böyle güzel fikirler sundugu için cok cok teşekkür ediyorum a.s.a.s.

TÜRKİYEDEKİ TURPUN YARIDAN FAZLASINI BİZİM İLÇEMİZ KARIŞILIYR.YANİ BURADA TURP FESTİVALİ YAPILIYOR. ANLAYACAĞINIZ BURDA TURP BOLLLL.ARTIK BENDE ÇOK DENERİM.

ohh ne şanslısın keşke bende siyah turp bulabilsem artık ..:çok üzgünüm:

aylincim bi önceki sayfayı oku sana güzel haberler var orda ...:1hug: evet buda cok iyi fikir hiç yapılmamasından cok daha iyidir canım benim..daha önceden de sorulmuştu aynısı kışı böyle hilelerle geçiricez demiştim..:jeyyar:

kızlar herkese böyle güzel fikirler sundugu için cok cok teşekkür ediyorum a.s.a.s.

şimdi baktım canım 7 ayda kalçalarına gelmiş:1shok: omuz hizasından valla süper bişey benim 9 ay var dokuz ayda uzuycak yani:dance: zaten çok çok uzun istemiyorum omuzlarımdan aşağı insin yani rapunzelcim seninki kadar olsun yeter bana yaaaaaaa :1hug:evet ben bırakmıyorum turp suyunu kurutup yapıcam en azından nemli bırakıcam sonra yıkıcam vazgeçemiycem çünkü birde 2 günde bir değil haftada 2 gün yaparım etkisini öylede görürüm bol yerim bide olmazmıa.s.:enbuyukkk:

olmaz mı aylincim hemde nasıl olur..kaydirigubbakcemile5 kadirlim1 düşünmen bile cok güzel cok sağol..Şenizşimdilik cıkmam gerek aylincim size emanet buralar yerimseniben akşama görüşürüz kızlar....a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kafam kasindikca cok seviniyorum bende, eminim dogrudur uzamasina isarettir bu =).. kafam kasiniyo diye sevinecegim hic aklima gelmezdi bu arada..

Aylin insallah dugunune kadar uzar saclarin, ki ben uzayacagina inaniyorum, resmini gørdum, avatarindakindan daha iyi saglikli gørunuyor, eger avatarindaki senin resminse tabi =)

kafam kasindikca cok seviniyorum bende, eminim dogrudur uzamasina isarettir bu =).. kafam kasiniyo diye sevinecegim hic aklima gelmezdi bu arada..

Aylin insallah dugunune kadar uzar saclarin, ki ben uzayacagina inaniyorum, resmini gørdum, avatarindakindan daha iyi saglikli gørunuyor, eger avatarindaki senin resminse tabi =)

evet benim cnm inşallah uzuycak cnm çok saol...a.s.

sorma bende kaşındıkça mutlu oluyorum cok ilginç:roflol: aylinin saçlar uzayacak hep birlikte görücez burdan sevincine ortak olucaz...yerimseniben

simerenya teşkkürler cnm deniycem...valla rapunzelim okadar moralim bozuldu yani temmuzda düğünüm olucak bu saçlar ozamana kadar turpsuz uzayacakmı merak ediyorum gerçi bakım yağıda uzatmıştı ama turp suyu bir başka yaptı yani tedavi etmeye başlamıştı saçlarımı offfff.....

işte düğün için saç uzatan biri daha bendensin!! hangi yağları kullanıyorsun. ben hint badem ve yılan yağı kullandım.

dün saçlarıma fön çektirmek için kuaföre gittim.. uçlarındaki yanık yerler elimde kalıcak diye korkudan kendim çekemiyorum da :) saçlarımı hangi kuaförün bu hale getirdiğini falan anlatıyordum ki konu saç uzamasına geldi.. ne kullanıyorsun bitkisel diye sordu kuaför :) çamterebentin kullandığımı söyledim şampuana karıştırıp bir de turplu su :) anlamayacak nasılsa ve soracak diye bekliyordum. meğer o da müşterilerine aynı şeyi öneriyormuş. kendisi de 7 aydır kullanıyormuş saçı omzundan kalçalarına gelmiş neredeyse..

şoktayım şu anda 7 ayda 30 cm ha ayda 4.2 cm eder. onun yarısı da yeter bana yaa :) gerçi düğünümün şubatta olma ihtimali de var bakalım umarım 3 ayda da ne kadar uzarki.

ya gercekten uzun sure kullannca uzadıgının farkına varıosunz.çam terabentınde ii fakat kokusuna dayanamadım artık .... haftada kaç kes yapıosunuz kızlar

ben çamterebentin kokusunu çok seviyorum, neden kimse sevmiyo anlamıyorum, bende mi bi gariplik var kikaydirigubbakcemile3

canım ben uzatanakadar kestirmicem kırıklarım yok suan olmazda inşallah..uzayınca kendim kesicem ön kısımları jiletle şekil veririm büyük ihtimal..kuzenim kuaför benim o katlı kesim için aynen şöyle yapıyor..saçları yukarıya dogru tutup hepsini sıra sıra tarayıp aynı hizada kesiyor en sonunda tüm saçlarını yukarı dogru tarayıp eliyle tutuyor ve baktıgında hepsi aynı hiza oluyor saçlarını bıraktıgında kat kat kesim oluyor ve hiç bozukluk olmuyor ..yerimseniben

ooo uzatmayı geçtik şimdi de saç kesme dersleri kim tutar seni rapunzelim yerimseniben

şimdi baktım canım 7 ayda kalçalarına gelmiş:1shok: omuz hizasından valla süper bişey benim 9 ay var dokuz ayda uzuycak yani:dance: zaten çok çok uzun istemiyorum omuzlarımdan aşağı insin yani rapunzelcim seninki kadar olsun yeter bana yaaaaaaa :1hug:evet ben bırakmıyorum turp suyunu kurutup yapıcam en azından nemli bırakıcam sonra yıkıcam vazgeçemiycem çünkü birde 2 günde bir değil haftada 2 gün yaparım etkisini öylede görürüm bol yerim bide olmazmıa.s.:enbuyukkk:

acaba kurutsan sıcaklıktan yumurta pişermi ki kız? bi dene bakalım yaz bize.

1.şoktayım şu anda 7 ayda 30 cm ha ayda 4.2 cm eder. onun yarısı da yeter bana yaa :) gerçi düğünümün şubatta olma ihtimali de var bakalım umarım 3 ayda da ne kadar uzarki.

2.ben çamterebentin kokusunu çok seviyorum, neden kimse sevmiyo anlamıyorum, bende mi bi gariplik var kikaydirigubbakcemile3

3.ooo uzatmayı geçtik şimdi de saç kesme dersleri kim tutar seni rapunzelim yerimseniben

4.acaba kurutsan sıcaklıktan yumurta pişermi ki kız? bi dene bakalım yaz bize.

1.öyle küçümseme inan sen gerekeni yap uzarrrr..yerimseniben
2.bende seviyorumm..kaydirigubbakcemile3
3.ayıpsın ...sengözlerimebaksanab
4.pişmez yahu hahaha güldüm acaip saçta pişerse cok komik olur ayy koptum:roflol:

8. turp denememi yapıyorum şu anda tek bi farkla karışımın içine 2 yemek kaşığı bal koydum. yumurta kokusu beni rahatsız ediyordu ama bal kokuyu bastırdı. nasıl olur bilmiyorum ama bide böyle deneyeyim dedim. üşümeyeyim diye bere taktım bu arada havlunun üstünden annemle babam dalga geçiyorlar benle evde gırgır şamata yanikaydirigubbakcemile3

bu arada annem büyük yumurta kullandığımı söyledi. ben yumurtaların büyük ve küçük olarak ayrıldığını bilmiyordum. belki ondan çok kokuyodu bana. yıkayınca yazarım balla nasıl olduğunu.

bende bugün 2. kez yaptım..ama ben içine defne yaprağıyla zeytinyağda koydum...fena diil gbi ya.. daha tam çözemedim ben..

8. turp denememi yapıyorum şu anda tek bi farkla karışımın içine 2 yemek kaşığı bal koydum. yumurta kokusu beni rahatsız ediyordu ama bal kokuyu bastırdı. nasıl olur bilmiyorum ama bide böyle deneyeyim dedim. üşümeyeyim diye bere taktım bu arada havlunun üstünden annemle babam dalga geçiyorlar benle evde gırgır şamata yanikaydirigubbakcemile3

bu arada annem büyük yumurta kullandığımı söyledi. ben yumurtaların büyük ve küçük olarak ayrıldığını bilmiyordum. belki ondan çok kokuyodu bana. yıkayınca yazarım balla nasıl olduğunu.

aaa bal cıktı bide yaz yaz bekliyorum sonuclarını he bide daha cok işe yarar falan onuda deneriz o mu eksik kalsın yani:roflol:

bende bugün 2. kez yaptım..ama ben içine defne yaprağıyla zeytinyağda koydum...fena diil gbi ya.. daha tam çözemedim ben..

çözdüğün zaman haberimiz olsun baktın 5 inci uygulamada da cözemedim ondanda haberimiz olsun canım.. hallederiz..yerimseniben

benim de 2. turp denemem bugün kaşınma ne zaman başlar kızlar :D

hahahahha:roflol: öldüm kızlar yapmayın artık ya...kaydirigubbakcemile3 resmen kaşınmayı bekliyoruz artık :dance: oda güzel vallahi...bakalım kaşındıgın zaman haberimiz olsunn koptum ben ayh..:roflol:

Back