- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.121
hangi turpla olucak bu? beyaz turp mu yoksa su saatalara atilan kucuk kirmizilar mi?
Arkadaşlar saç dökülmesi demişssiniz korktum birazcık cnkü benim saclarımm mahvolduu yanık darı püskülü gibisiyahtan acıga döndüm cnküü simdi turplu su yaparsam elimde kalmaz saclarım degil mii
.genlde kolay bulndugu icin krmzı turp kulanılyr.
digeri daha etkiliyse onu kullanirim sorun degil
arar bulurum ben
slm arkadaslar ben uzun süredir sacla ilgili konuları takip ediyorum. bemiksli sinameki kürünü yapıyordum iki haftadır fakat sac diplerimden vitamin kokusu fışkırdıgı ve erkek arkadasım kokudan rahatsız oldugu için bırakmak zorunda kaldım.terledikçe saç diplerimden resmen vitamin kokuları fışkırır oldu. turplu kürü daha önce duymuştum bu akşam hemen gidip aldım denemeye basladım.yanlız bişi merak ediyorum bu konu 2008 yılında acılmış ozaman yapan arkadaslardan eser yok konuyla ilgili bütün sayfayı yorumları okudum akşamdan beri senelere bakıyorum 2012 deyiz o senelerde konuyu acan arkadas yada ozaman iştahla yapan arkadaslar keşke suan burda olsalar ve en son ne zaman ne hale geldiklerini yazsalardı gercekten merak ediyorum
yazmadan önce görseydim sana sorardım cnm kokuyo mu bu tuplu su :)
kızlar bu turplu su yaptıktan sonra saç kokuyo mu acaba ? bende yapıcamda aslında sinamekili kür iyi ama o kokuyo ee seyy artık benim bi sevgilim var öyle kokulu kokulu gezmek istemiom yanında
kaynatırken kokuyo saça siner o koku.kuruduktan sonra yazarmısın canım kokup kokmadığını
su an banyomu yaptım şimdilik bi koku yok kalmamış annemde ayakta koklattım kokulara hassastır mis gibi sampuan kokuyorsun diyo ama bakalım kuruyunca kalıcakmı bişi bunu artık yarın anlarız.
tamam canım bildir muhakkak bide madem okudun sana sorayım kırmızı beyaz yada siyah turp farkeder mi içine zeytin yağı yada badem yağı eklesek sorun olurmu ? :)
Kızlarr benimmm saçımm zatenn bastann asagıı yanıkkkkkkkkkk işe yaramayan sac diye yazılmışşşşşşş yaa tümmm saclarrımm koparsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(
evet kıslar saclarımda kurudu kendi halinde koku yokkkk. sinmemiş bu güzel oh beee.. artık bemiks fışkırmaz umarım turptan sonra.... gercekten parladı sacım hımmm hoşumada gitti. bakalım uzama nasıl olucak bunu merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?