- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.081
bende sinemakiyi denedim içine badem yağı çamterebentın zeytınyağıda kattım hıçbır faydası olmadı b vitamini 2 kere koydum içine ama şiddetli baş ağrım oldu zararlıdır dıye sonra eklemedim bı daha şimdi bunu da denemek istiyorum benim saçlarım cok guzeldı belıme kadar sıkıldım kestirdim çok kısa :S ve çok pişmanım umarım işe yarar kızlar
bende ilk turplu suyumu bugün yaptım fakat saçlarım inanılmaz sertleşti mecburen saç kremi sürmek zorunda kaldımmm....
bende ilk turplu suyumu bugün yaptım fakat saçlarım inanılmaz sertleşti mecburen saç kremi sürmek zorunda kaldımmm....
Selam kızlarr bende aranıza yeni katıldım kuaför mağduruyum belime kadar gelen saçlarım omzumda şu an:/ Turplu suyu denedim ve saçlarım yumuşacık oldu uzamasına etki eder mi bilmiyorum ama denemeye devam edicem. Resimde koyarım 1 ay sonra falan bakalım ne kadar uzama kat edicem. Hepimize gür upuzun saçlar nasip olur inşallahh :))
uzar uzar turplu suyu dene haftanın 2 günü we haftanın 1 günü sinamiki kürünü yap 3 ay wer kendine beline kadar gelir
İnşallah canım belimde olsalar kafi şu an.. Turplu suyu denedim ama sinemakiyi denemedim onu da yapayım en iyisi. Umarım işe yararlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?