- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.141
kızlar sabahın körüde olsa deniyeceğim bu formülü evde bi tane kırmızı turp buldum suya koydum kaynıyo şuan kabuklarını soydum yalnız ben sizde soydunuzmu bugün başlıcam saçlarımın resmini çekicem 1ay sonrada tekrar çekip farka bakıcm kızlar
keşke soymasaydın sadece yıkayıp öylece rendeleseydin ..çünkü yapan arkadaslar hiç soymamış. yumurta sarısınıda unutma canım. ha bide ben yaparken enseme kullanmadıgım bezi sardım akmasın die neolur ne olmaz poşetlemesine poşetledim ama üstüne havluda sardım buna ragmen kurumaya yüz tutmuş buna sasırdım bide sürünce kaşıntı yaptı bakalım sende olucakmı gmmzmm..
sende mi uyumadın :))) benimde suyum kaynasın yapıcam hemen ay uzasınlar nolurrrrrr :)))
ben gece yatmaz güzdüz kalmaz gibi oldum bu arauzarlar merak etme herkes memnun yani okudugum hatim etmeme göre vardıgım kanı %85 memnun ..
kızlar ben bir saat önce yaptım formulü aktı sacımdan turplu su posete geçirdim kafamı bekliorummm koku falan hicc yook bendee
bende aynı cnm akşama kaar uyuyorum.saçlarımı iki sene önce kadar bi ayrılık vakası üzerine bob tarzı kestirdim güzeldi falan ama sonra uzadılar kuaföre gittim boylarını eşitlesin diye o beni bi güzel kırptı :117: sonra uzadılar omzuma kadar ama bi arkadaşla yine bob tarzı kestirelim dedik ama kesemedi kuaför çok çirkin bi kesim oldu:111: en son gittim kuaföre uçlarına hafif kat vererek uzadığında güzel duran bi kesim yap ve kesinlikle jilet kullanma makas kesimi olsun dedim.makas izi çok fena sürekli topluyorum saçlarımı ama uzuuuun bi süre kestirmeyi düşünmedğimden böle bişey yaptım.ve kesinlikle eski uzun saçlarımı istiyorum
aynen koku yapmıyor bu benimde cok hoşuma gitti. poşetle dursun zaten..
al bendende okadar belime kadar saclarım vardı bir boya sonucu yandı gitti bitti üüüüü... bende sil bastan karar verdim uzatıcam dedim enseme kadar kestirdim o belimdeki saclarımı zledim ben yaaa.. umarım uzarrrr
mehaba özel msg atamıyorum msg sayım yetersizmişMLKMLK .!.:CANIM SENİNLE ŞU TURPLU SU HAKKINDA KONUSMAM GEREK ACİLEN BENDE BASLAYACAĞIM FAKAT NASIL YAPAACAGIM HANGİ GÜNLER BİLMİYORUM BİRDE BENİM SACLARIM ZATENN YANIK SAC DÖKÜLMESİ DEMİŞSSİN YA ELİMDE KALIRSAA( ÇOK SERT VE CANSIZ SACLARIM ZATENNN UZATMAM LAZIM
slm arkadaslar ben uzun süredir sacla ilgili konuları takip ediyorum. bemiksli sinameki kürünü yapıyordum iki haftadır fakat sac diplerimden vitamin kokusu fışkırdıgı ve erkek arkadasım kokudan rahatsız oldugu için bırakmak zorunda kaldım.terledikçe saç diplerimden resmen vitamin kokuları fışkırır oldu. turplu kürü daha önce duymuştum bu akşam hemen gidip aldım denemeye basladım.yanlız bişi merak ediyorum bu konu 2008 yılında acılmış ozaman yapan arkadaslardan eser yok konuyla ilgili bütün sayfayı yorumları okudum akşamdan beri senelere bakıyorum 2012 deyiz o senelerde konuyu acan arkadas yada ozaman iştahla yapan arkadaslar keşke suan burda olsalar ve en son ne zaman ne hale geldiklerini yazsalardı gercekten merak ediyorum
kızlar bu turplu su yaptıktan sonra saç kokuyo mu acaba ? bende yapıcamda aslında sinamekili kür iyi ama o kokuyo ee seyy artık benim bi sevgilim var öyle kokulu kokulu gezmek istemiom yanında
tühh soymuş bulundum neyse bi dahakine soymam öğrendim.enseye bez koymak iyi fikir canım ama ben poşetlemekten ziyade sadece tülbentle sarmayı düşünüyorum öyle olmazmıki.yapayım kaşıntı olursa yazarım ama olması normal bende sinamekide kaşıntı yapmıştı hatta bazen sadece yumurta ve zeytin yağıyla bakım yaparım oa kaşıntı yapar bende.annem uyandı namaza bitlencen bu gidişle bide ona çare arıcaz diyo :))
keşke soymasaydın sadece yıkayıp öylece rendeleseydin ..çünkü yapan arkadaslar hiç soymamış. yumurta sarısınıda unutma canım. ha bide ben yaparken enseme kullanmadıgım bezi sardım akmasın die neolur ne olmaz poşetlemesine poşetledim ama üstüne havluda sardım buna ragmen kurumaya yüz tutmuş buna sasırdım bide sürünce kaşıntı yaptı bakalım sende olucakmı gmmzmm..
konu acilali uzun zaman olmus yokmu su kadar süre yaptim su kadar uzama oldu diyen ......sayfalari okudum ama hepsini okuyamadim birazdan ise gidicem zaten zamanim olmadigi icin yariya gelmeden biraktim okumayi....bizede heves verir yorumlar o bakimdan yani bizi gaza getirecek biri yokmu :)))
pişerken kokuyor yıkadıktan sonra kokusu kalmıyor ben şampuanıma bemiks kırmıştım onun kokusu oluyor yıkadıktan sonra. yani muhtemelen şampuanınızdaki baskın koku kalır saçınızda.
rendelersen daha iyi olur ne kadar küçük parçalar olursa suyun içine okadar işler turp. bir de sadece tülbentle sararsan kurur kurumasın diye streç veya poşet daha iyi. buarada ne kadar bekletiyorsunuz ben ilk yaptığımda üç saat bekletmiştim ikinci yaptığımda 16 saat beklettim. uyanınca yıkadım. beş gün sonrasında saçım bir parmak uzamıştı. çok şaşırdım ama fotoğrafı var üç sayfa geride.
kaşınan saç uzuyor demekmiş ben de yeni öğrendim güzel haber :)
valla ben fena gaza geldim desem bastan asagı okudum bugün ikinciyi yaptım bakalım iki günde bir yapıyorum ne olucak. sinameki kürünü yapıyordum ama bemiks ampul gibi dolaşmaya baladım vitamin kokusu hala fışkırıyor kafamdan .. bıraktım onu turp suyuna başladım bakalım inşallah iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?