- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.801
senelerdrr yok turptu yok sınemakıydı yokk sarmsaktıı ws wss kürleri uygulamıs bırı olarakk radıkal bı karar aldm we kaynak yaptrmaya karar werdım. :)) yarın yada obr gun yaptrcm.sacı yıpranmmıss olanlarr bosuna ugrasmayınn uzamıorr ıste saclarr. ilk bı ıkı ay uzuyoo sonra tekrar duruoo hele de uclarda kırık warsaa.. aman allahımm :)) saglıklı sac ıcın zaten gerk yok küre fln uzuoo onların.
turplu sudan memnun musunuz ben sinameki yi yapıyorum 3. haftam olucak aman aman bı fark olmadı 3. ayı dolmasını beklıyorum ama cok kotu kokuyor:120:
Kabuğu soyulmadan rendeleniyor.
Aman Allah'ım bu ayın 26sında 1 ay olacakkturp suyumun. ve hep bakım günlerinde yaptım
ben daha ikicisini yapıcam, uzama var mı saçında peki ?
evet canımm ama ben genelde geceden sabaha beklettiğim için yumurta katmadım. hep bakım günlerinde yaptım. dediğm gbi 26sında 1 ay olacak 26sında son yapışım. bakım tarihide üstelik.. kahküllerim 2.5 cm falan uzamış. yeni banyo yaptım, ölçtüm. Dökülmede azaldı gibi üstelikk.
ben iki saat falan tutuyorum ve yumurta kırmıyorum.. yalnız şapır şapır yüzümden aşağı dökülüyor sular
ben iki saat falan tutuyorum ve yumurta kırmıyorum.. yalnız şapır şapır yüzümden aşağı dökülüyor sular
yumurtanın sarısı saçı besliyo bence koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?