- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.781
O zmn baska bir formul dene sen cnm ,dokulme konusu daha onemli diyorsun ,bu da yaramamis madem..ben de sinamekili kur cok doktu ama turplu su dokulmeyi kesti tamamen..
Cnm ben de simdi konuyu canlandirmak icin girdim ,kac gundur bakiyorum kimseden ses yok:))ben moral bozmamak icin yazmadim ama artik dayanamicam ya 4,5 ay oldu max. 1.5 cm uzuyor her aytmm dokulmemi kesti ama hic uzatmiyor duzenli kullaniyim uzatir eninde sonunda diyorum ama olmicak galiba.herkes 1-2 haftda fayda gormus ben niye goremedim bu kadar zamanda ?
Cnm ben de simdi konuyu canlandirmak icin girdim ,kac gundur bakiyorum kimseden ses yok:))ben moral bozmamak icin yazmadim ama artik dayanamicam ya 4,5 ay oldu max. 1.5 cm uzuyor her aytmm dokulmemi kesti ama hic uzatmiyor duzenli kullaniyim uzatir eninde sonunda diyorum ama olmicak galiba.herkes 1-2 haftda fayda gormus ben niye goremedim bu kadar zamanda ?
içsel sebeptendir.
cnm üzülme ben 1,5 ay falan yaptim simdi 1,5 aydir yapmiyorum ve herkes "senin sacin uzamis" diyor ilk basta bende fark etmedim ama simdi görüyorum uzadigini. istersen sende bir "Mola" ver saclarin kendine gelsin
Ben de öyle düşündüm cnm ,bir mola vericem zaten artık çok sıkıldım..düzleştiriciden uzamaz olmuştu saçım ,onu bıraktım kırıklarımı falan aldırdım ,artık kendi haline bırakıcam uzar yavaş yavaş..
günaydın kızlar ben iki hafta kadar önce basladım ve bugun bıraktım anladımki turp falan hikaye turpu yaptım yapalı saçlarım yumusadı dökülmesi durdu ee hani hikayeydi diyeceksiniz evet turp degildi işe yarayan turpla birlikte basladıgım banyodan önce 3 tas spguk su dökmemdi saçlarıma hem nemi tuttu hem yumusattı kızlar uzamasınada etkii edecek bence. artık turp yapmıcam banyodan çıkmadan saçlarıma soguk su dökecegm sizde bunu deneyn tavsiye ediyrm bu turp çekilecek çile degil..
günaydın kızlar ben iki hafta kadar önce basladım ve bugun bıraktım anladımki turp falan hikaye turpu yaptım yapalı saçlarım yumusadı dökülmesi durdu ee hani hikayeydi diyeceksiniz evet turp degildi işe yarayan turpla birlikte basladıgım banyodan önce 3 tas spguk su dökmemdi saçlarıma hem nemi tuttu hem yumusattı kızlar uzamasınada etkii edecek bence. artık turp yapmıcam banyodan çıkmadan saçlarıma soguk su dökecegm sizde bunu deneyn tavsiye ediyrm bu turp çekilecek çile degil..
Soğuk sunun nem tuttuğunu ve saç uzattığını duymuştum.söylediğin şeyi denicem cnm ,teşekkürler:)
Olsun cnm ya ben size seviniyorum acil uzatmasi gereken kuafor gazabina ugramis insanlarin isine yaramasina.ben idare ediyorum ,sacim belime gelsin hemen istemistim sadece.bence sen birakma turp bitene kadar devam et ,ne kaldi yaza surda sacin uzar baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?