Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bere mi harikasın sen yaaaaaaa....ŞenizŞenizŞeniz bu cok süper oldu gerçekten cok sağol canım ....hihoyyyt

zekiyim kızım yapacak bişey yok:dilcikar:

geçen yapışımda boynuma damlamasın diye atkı dolamıştım da başım ağrır çünkü hemen. şimdide aklıma yün bere geldi hem sıkıca tutar hem üşütmez:lepi:

aaa zekiliğine lafff yok :lepi:
bundan sonra kırmızı bereli rapunzel olcam hahahaytt...kaydirigubbakcemile3

harikasiniz kizlar =)

saclarim bugun yumusacik, okadar yumusadiki sekile sokmaya zorlandim, ama olsun tokasiz biseysiz salmayi daha cok seviyorum, heleki bukadar canli gørununce..

yarin aksam kurs var, insallah eve erken gelebilirimde yaparim, esime "sen turpu rendele suya koy kaynat ben gelene kadar dedim ama, bakalim yapabilir umarim =)

ooo alkışlar kahvekoliğe bu fikir onun eseri....kötükedihüso

bakalım belki daha sıcak tutacagı için daha güzel emer..tşkler tşkler tşklerr canımmŞeniz

slm kızlar ben malesef turplu suyu artık yapamıycam çünkü sinüzitüm ilerlemiş yani kahvekoliğin fikri güzel ama benim saçımın asla yaş kalmaması gerekiyor yani artık yapamıycam malesef ve çok üzgünüm(bundan sonra sadece bakım yağları yapıcam ve onun bile sıcak veya ılık olması lazım(

Canim gecmis olsun... Saracoglu nun sayfasinda sinizüt e karsi bi kür var...

Tencerede yaklaşık yarım litre suyu kaynama noktasına getiriniz. İki tutam (yaklaşık 9-10 gram) kurutulmuş papatyayı veya 4 poşet papatyayı hafif hafif kaynamakta olan suyun içine atınız. Başınızı havlu ile örterek, yüzünüzü buharına tutarak burnunuzdan nefes alıp veriniz. Arada ağzınızdan da nefes alıp veriniz. Bu uygulamayı 5 dakika tatbik ediniz. 5 dakika tamamlandıktan sonra yarım saat ara verip tekrar beş dakika aynı şekilde başınızı havlu ile örterek uygulayınız. Ertesi gün aynı şekilde 5 dakika uygulayıp yarım saat ara veriniz ve tekrar 5 dakika uygulayınız. Akıntının gelmeye başladığı gün, 3 gün ara veriniz. Bazı durumlarda ilk günün ilk beşinci dakikasında akıntı gelmeye başlar. Bazı durumlarda ise ikinci veya daha sonraki günlerde akıntı gelmeye başlar. Yeterli rahatlama sağlandıktan sonra ileri tarihlerde zaman zaman uygulama tekrar edilebilir.

umarim ise yarar... a.s.

üzülme canım benim yazın dönersin tekrar ..yerimseniben burası seninde yerin arada gel katıl diğer sonuclarınıda haber ver mesela tuplu suyu kullanmayınca neler değiştiğinikaydirigubbakcemile3 sağol haber verdiğin için bende kullanıyorsun da etki göremiyosun artık sanmıştım ..:dance:

Kizlar bende dün 2. denememi yaptim... gayet basarili gecdi 3 saate yakin beklettim... ayrica karisima 1yk elma sirkesi kattim parlakligi icin.... ise yaradigini düsünüyorum ben )

FairyLike canim senin sacin simdi toplam kac cm uzadi?

teşekkürler canım sağlık açısından bırakmam lazım malesef çok moralim bozuldu daha bir ay olmamasına rağmen saçlarımda bayağı bir uzama vardı yani 3.5 cm uzamıştı ve resmimi eklemiştim saçlarımı inanılmaz parlattı yumuşattı ve saçlarımın uçlarında yanıklar var onların görüntüsü bile düzelmeye başlamıştı şimdi düşünüyorum madem yapmıycam erkek gibi kestireyim kurtulayım diyorum hatta sıfıra vurayım((

valla ben perçemlerden ölçüyorum sizlerinde gördüğü gibi yaklaşık 4.5 cm oldu bir ay bir hafta da aslında daha fazla olması gerekiyordu ama misafiler sağolsun ara ara yapamama sebep oldular..:çok üzgünüm: şöyle bi düzene girebildiğimde herşekilde ne kadar uzadıgından haberdar olursunuz canım..değerli bilgilerin için ayrıyeten sağol tatlım denicem bende..yerimseniben

ve artık bakım yağı bile yapmak istemiyorum bu saça hiç hevesim kalmadı yani(

böyle deme canım ya düzene girer zamanla biz yanındayız merak etme saçlarını erkek gibi kestirmekte neyin nesi duymayayım birdaha:mymeka: olmazsa saçlarımın bi 10 cmini sana ekletiriz sen üzülme yeter değmez canım kendini böyle üzmeneyerimseniben ..Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:

oh oh maasallah maasallah

darisi basimiza D

simerenya teşkkürler cnm deniycem...valla rapunzelim okadar moralim bozuldu yani temmuzda düğünüm olucak bu saçlar ozamana kadar turpsuz uzayacakmı merak ediyorum gerçi bakım yağıda uzatmıştı ama turp suyu bir başka yaptı yani tedavi etmeye başlamıştı saçlarımı offfff.....

sen elinden geleni yap gerisini yaratana bırak olacagına varıyor sonucta işte..senin saçların hızlı uzuyor temmuza kadar on kere uzar emin ol yanii..yerimsenibenzaten mayıs haziran yaz ozaman bol bol hergün yaparız ayda kaça cıkar bilmem ..:roflol:.şanssızlığımız kışa denk gelmesi bunun başka bişey değil herkes aynı şeyden muzdarip kendini farklı görme üzülme uzayacaakk..a.s

hergünmü yapacaz bu turp suyunu.ama ben saçlarımı yıkamadım.bugün yıkayacağım.acaba bir sorun olurmu

nasıl yani ya saçındaki turpumu bugün yıkamadın yıkayacaksın canım anlamadım ki ..:1shok: iki günde bir bunu son kez söylüyorum hatta kocaman yazıyorum 2 günde birrr yapılacak ..tabi kış geldi 3 güne falan cıkabilir orası ayrı..:jeyyar:

:roflol::roflol:hayır canım turp suyunu yıkamadım..bıgün yıkayacağım.bi sorun olmaz umarım.

yok canım aksine daha etkilidir diye düşünüyorum bende yattım bi gece turplu sulu.. sabah sinüzit azdı tabi bidaha yapamadım okadar uzun tekrar döndüm 2 saate kaydirigubbakcemile3 yıkayınca sonucları bizlerede aktar tamam turkiyem..yerimseniben

teşekkürler canım içimi rahatlattın mayıs geldimi yapmaya başlıycam zaten çok teşekkür ederim desteğin için rapunzelim:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…