- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.301
Turplu suyun saçlarına iyi geleceğini düşünüyorum..haftada 2 kez yap bence,1 az olur..saç diplerine masaj yaparak dök ..saç dökülmene de takılma,benim de bazen çok bazen az dökülüyor, gereksiz saç oldukça onları atar ara ara ,bence bu normal..sinamekili kürü 5 kere kullandığını ama saçını kuruttuğunu yazmışsın, peki uzama konusunda bir faydası oldu mu??
kızlar bu turplu suyanmış lastikleşmiş saçları topluyo mu baştan sona okuyamadım çok fazla mesaj var
hayrına fayda gören birileri bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
çok ilginç işe yararsa lütfen haberimiz olsun.yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
arkadaşlar bu turplu suyu sadece diplerine mi sürüyoruz yoksa tüm saça mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?