Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ve kafamda 3. yumurtayı beceremedim.kızlar ben 2-3 bardak su koymuyorum 1 buçuk kupa su koyuyorum ki zaten vıcıkvıcık oluyorum

Son düzenleme:
kızlarrrrrr, bende yaptım bugün hala kafamda bekliyo daha yıkamadım.gelişmeleri yazıcam sık sık.ama bi kaç sorum var,,
1.si bu turpu kaynatınca vitamini ölmüyo mu?
2.si turpun içindeki hangi madde saça faydalı içinde ne varmış?
3.sü bunu kim bulmuş ilk kim keşfetmiş?
bunları bilen varsa yazsın çooook merak ediyorum:26:

bide kızlar turp suyu biraz fazla geldi gözüme, yarısını ayırdım cam bi kavanoza koydum yumurtalamadan.yarın fln onu yumutta kırmadan sürmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

öptüm canlarrrrr yorumlarınızı bekliyorummmmmm:80::81:

kim bulmuş niye bulmuş bilmiyoz vitamin ölüyomu onuda bilmiyoz.arta kalanı soğuk yerde beklet derim ve yarın yap çünkü çok kötü kokuyomuş haberin olsun.

1: Zebzeyi kaynattigin zaman vitamin suyuna dagilir..
2: Turpda kükürt var buda saca cok faydali, sarimsakta da var bu..
3: kim bulmus bilmiyorum ama bir cok sac bakim sitelerinde var bu turplu su..

kızlar gercekten 4bardak su cok oluyo ama arkadasımızda dedıgı gıbı kokuyor..ya az su koyalım yada cam kavanozda sadece 1 gun bekletelım..bırde tarıfe tam uyarsak tam sonuc alırız dıye dusunuyorum..gecmıs sayfalara bakın memnun olmayan yokk..ve ben ılk yapısımdan sonra sacımındakı uzamayı farkettım cok uzama sorunum yok tek derdım gurlessın ya

bendede kıpırdanma var sanki uzama konusunda.ayrıca yumuşacık oldu

bendede kıpırdanma var sanki uzama konusunda.ayrıca yumuşacık oldu

ben de bir defa yaptım şuan ikincisi kafamda..şöyle söyliym kesinlikle işe yarıyor..bir defa yapmama ragmen uzadıgına eminim dip boyasından..uzamayı geçtim kesinlikle daha saglıklı bir görünüm elde ediyorsunuz..her hafta yapmayı düşünüyorum artık..

ya arklar bişey sormak istiyorum bn saçlarımı 5 gn içinde önce sarı sonra kahwe en sonunda rofle yaptrdm haliyle baya yıprandı çalı süpürgesi gibi oldu tabi bide kısaldı küt durumda şuan acaba bu turp suyu işe yararmı saçlarımn dahada kötü olmasındn korkuorum sertleştigini söyleyen arkadaşlar var bide saç diplerim braz yara oldu turpda kükürt warmıs fln yan etkisi olur mu acaba cwbnzı bekliorm :)

canım ben bunu kuaförüme sordm yok öle bsy saç diplerden uzar ne alaka uçlardaki kırıkla bunu kuaförle para kaznmak için söyler ddi banada pek mantklı gelmedi ciddn yani saç dipten uzar n alaka uçlardaki kırıkla :S

resmen işgence yapmışsın saçlarına

kesinlikle işe yarar yumuşacık olur.bence hemen yapmaya başlaaaa

arklar bnmde saçlarm boyadan rofleden çok yıprndı ve kısaldı uzatmk istiorm bnu denesemmi bilemedim boya akıttıgını söyleyen arklar var saçlarm platin sarı iice rengni açmasındn korkuyorm öle bsy olablr mi cwp werrsenz sewnrm

bende tuprlu suya bugun başlayanlardanım. geç farkettim diye çok üzülüyorum. taa 2008 de başlamış forum neyse artı geç oldu güç olmaz ben de tuprlu sudan yararlanırım. su anda saçımda annemle beraber yaptıkk. sonuçları paylaşırım. şimdiden teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…