- 15 Temmuz 2010
- 214
- 11
- 38
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.941
saol arkadaşım yarın bakıyım mide durumuna göre yapmaya çalışıım.ama bi arkadaş başlık açmıştı yumurtasız yapıyomuş çok uzamıştıben yeni başladım sen ne zmndır yapıyosun?gelişmeler neler?
canım ben daha 1kere uyguladım yarında uyguluycam..yıkayana kadar dayanıcaz kokuya ama dedgım gıbı sadece sarısı yada beyazı kokmuyor..kokuya cok hassas bırı olarak ole gelıyo bana..bıde okadar cok arastırma yaptımkı gercekten en cok memnun kalınan yontem bu..kafama koydum duzenli yapcam ve paylasıcam burda umarım saclarımı gurlestırır ve uzatır
canım ben daha 1kere uyguladım yarında uyguluycam..yıkayana kadar dayanıcaz kokuya ama dedgım gıbı sadece sarısı yada beyazı kokmuyor..kokuya cok hassas bırı olarak ole gelıyo bana..bıde okadar cok arastırma yaptımkı gercekten en cok memnun kalınan yontem bu..kafama koydum duzenli yapcam ve paylasıcam burda umarım saclarımı gurlestırır ve uzatır
Yarın erkenden bende yapacağım gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim kızlar...
ve kafamda 3. yumurtayı beceremedim.kızlar ben 2-3 bardak su koymuyorum 1 buçuk kupa su koyuyorum ki zaten vıcıkvıcık oluyorum
kızlarrrrrr, bende yaptım bugün hala kafamda bekliyo daha yıkamadım.gelişmeleri yazıcam sık sık.ama bi kaç sorum var,,
1.si bu turpu kaynatınca vitamini ölmüyo mu?
2.si turpun içindeki hangi madde saça faydalı içinde ne varmış?
3.sü bunu kim bulmuş ilk kim keşfetmiş?
bunları bilen varsa yazsın çooook merak ediyorum:26:
bide kızlar turp suyu biraz fazla geldi gözüme, yarısını ayırdım cam bi kavanoza koydum yumurtalamadan.yarın fln onu yumutta kırmadan sürmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
öptüm canlarrrrr yorumlarınızı bekliyorummmmmm:80::81:
kızlar gercekten 4bardak su cok oluyo ama arkadasımızda dedıgı gıbı kokuyor..ya az su koyalım yada cam kavanozda sadece 1 gun bekletelım..bırde tarıfe tam uyarsak tam sonuc alırız dıye dusunuyorum..gecmıs sayfalara bakın memnun olmayan yokk..ve ben ılk yapısımdan sonra sacımındakı uzamayı farkettımcok uzama sorunum yok tek derdım gurlessın ya
kızlar gercekten 4bardak su cok oluyo ama arkadasımızda dedıgı gıbı kokuyor..ya az su koyalım yada cam kavanozda sadece 1 gun bekletelım..bırde tarıfe tam uyarsak tam sonuc alırız dıye dusunuyorum..gecmıs sayfalara bakın memnun olmayan yokk..ve ben ılk yapısımdan sonra sacımındakı uzamayı farkettımcok uzama sorunum yok tek derdım gurlessın ya
Benden size bir öneri.Saçlarınızın çabuk uzamasını istiyorsanız ve turplu su bile saçınızı uzatmakta işe yaramadıysa saçlarınızı 2 ayda veya her ay uçlarından hafif kestirin.Böylece kırık uçlar gider ve yeni saç gelir.Uçlardaki saçlar yıprandığı için saçın bi zaman sonra uzamasını önler.Bence uğraşmayın bunlarla.Kuaförünüze söleyn uçlardan çok hafif alsın ve sonucu sizde görceksiniz ki o kestirdğiniz saç yerine onun iki katı uzunlkta saç gelicek.Zaten en zahmetsiz,en kolay ve en vazgeçlmez formül bu.Kuaförlerinizden bununla ilgili ayrıntılı bilgiyi de alabilirsiniz......
ya arklar bişey sormak istiyorum bn saçlarımı 5 gn içinde önce sarı sonra kahwe en sonunda rofle yaptrdm haliyle baya yıprandı çalı süpürgesi gibi oldutabi bide kısaldı küt durumda şuan acaba bu turp suyu işe yararmı saçlarımn dahada kötü olmasındn korkuorum sertleştigini söyleyen arkadaşlar var bide saç diplerim braz yara oldu turpda kükürt warmıs fln yan etkisi olur mu acaba cwbnzı bekliorm :)
ya arklar bişey sormak istiyorum bn saçlarımı 5 gn içinde önce sarı sonra kahwe en sonunda rofle yaptrdm haliyle baya yıprandı çalı süpürgesi gibi oldutabi bide kısaldı küt durumda şuan acaba bu turp suyu işe yararmı saçlarımn dahada kötü olmasındn korkuorum sertleştigini söyleyen arkadaşlar var bide saç diplerim braz yara oldu turpda kükürt warmıs fln yan etkisi olur mu acaba cwbnzı bekliorm :)