- 9 Ağustos 2009
- 431
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.901
yahuu iki haftacık internetsiz kaldık unutulmuşuz bile almış başını gitmiş konu yaaaaa:))))
neyse canlar önemli olan saçlarınız uzasın güzelleşsin ben yazmasamda olar:)
ben 1ay sürekli kullandım 2hafta ara verdim ve şimdi yine tepemde turpumla oturup yazıyorum sizlere. foto koyucam demiştim pc çöktü fotolar cd de aktaramadım bi türlü bi üşenmezsem koyucam inş.
en kıdemli benim diodum ama benden kıdemliler gelmiş konuya. yumurtasız oluyo fln dienler var.. pek bişi demek istemem ama yapanlar için söleyim özüne bağlı kalın derim. işe yarayabilir tabi ama en azından deneyen biri olarak tarifi değiştirmeyi düşünmedim hiç.
hadi bakalım yine yazarım artık netim var rahatız:) fotoyuda ekliycem şu üşengeçliğim geçsinde bi :)))
ben bekledim seni..unutmadım yan her açtığımda bakıorm burdamısın die.bitek sendeki gelişmeleri taip ediodum..yani ben hala burdayım..hoşgeldin
unutulmamışıııım:)))
cnm resimleri çektim ama hala ekleyemedimya ben beceremiyorum yada sitede bi sıkıntı var ama sanırım ilk şık daha doğru:) denemeye devam ediyor musun nedir sende durumlar? bende bayaa farketti yaklaşık 10-12cm kadar
şimdide tepemde zeytinyağı kürü var:)))
10 12 cm mi valla şaşırdım şimdi.. bende yaklaşık 20 gün yapabildim canım ya ama sonuç sennki gibi deil 3 cm falan uzadı yani.çoktandır yapamıorm bi elim değmedi tatile falan gittim geldim bide bu ara çok moralim bozuk resmen depresyondayım yani aklıma bile gelmio çoğu zaman.ama şimdi gene heveslendim bak 10 12 cm diince..kaç günde bir yapıodun unuttum ben?? bide sen ara verdin uramadın ya buraya hevesim ondan kaçtı heralde benm :):) ama saçlarının yumuşacık olmasına çok sevimdim bende başlıorm o zaman yarın hemen..
ya sorma o ara verdiğim dönem final haftamdı. bugünde final sonuçları açıklandı yerlerde moralim yaa... ben haftada 1 yapıyodum cnm hatta her salı günü:)
yani yaklaşık 5 yapışta 10 12 cm mi? ben daha fazla yaptım ama olmadı ya..senn gibi deniim o zaman.. ahh finaller bilmez miyim ya Allah kolaylık versin cnm benm..
ya sorma yaa( o kadar ders çalıştım ama hiç çalışmadanda aldığım notları alırdım yani...
5 diil 4 kere yaptım ben 12cm diilde 10 kesin yani canım. bide hiç oynamadım ben formülle biliosun. belki o yüzden çok etkili oldu. bide dedim ya ılık suyla yıkayınca hakkaten sertleşmedi saçlarım. kafamdada hala sarımsaklı zeytinyağlı kür var bi yıkayım artık şunu:)) bide çam terebentine başlayamadım hala yaa. onu şampuana katıoduk dimi?
:26:yani kaç günde 10 cm arkadaşım merak ettimım
canım ben haftada 1 olmak üzere toplamda 4hafta uyguladım. 3günde1 yapan arkadaşlarda var ama ben hiç denemedim öyle yani kürün tarifine sadık kaldım. kısacası 1ayda 10cm uzadı benimkiler.
arkadaslar bende sarimsak denemistim u siteden tavsiye etmislerdi amaaaa hic faydasini gormedim sac dokulmesine ama kac ay gesti aradan hala sacimi yikayinca igrenc kokusu gitmedi igrenc kokuyor 2 felan denedim hic bir faydasini gormedim bir care sac dokulmesine arkadaslar
ya sorma yaa( o kadar ders çalıştım ama hiç çalışmadanda aldığım notları alırdım yani...
5 diil 4 kere yaptım ben 12cm diilde 10 kesin yani canım. bide hiç oynamadım ben formülle biliosun. belki o yüzden çok etkili oldu. bide dedim ya ılık suyla yıkayınca hakkaten sertleşmedi saçlarım. kafamdada hala sarımsaklı zeytinyağlı kür var bi yıkayım artık şunu:)) bide çam terebentine başlayamadım hala yaa. onu şampuana katıoduk dimi?