Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben bekledim seni..unutmadım yan her açtığımda bakıorm burdamısın die.bitek sendeki gelişmeleri taip ediodum..yani ben hala burdayım..hoşgeldin

kızlr bn bi kere yapabldm turplu suyu berbat kokuyo ya .. evt çok etksi oldu ama kokuya dayanılmıyo .. yne bu stede görmüştm trbu rendeledm şampuanımın içne koydum duşta 2 kere yıkıorum ya saçmı brni trplu sampuanımla dgerini norml şampuanla yapıorum çok etksini gördm

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım Şuan kafamda turp suyu kürü var. Bugün ilk defa deniyorum şimdilik amacım 1 ay boyunca 2 günde bir uygulamak. saçlarım şuan küt ve hiç hoş durmuyo =( Belime kadar olan saçlarımı bir depresyon bahanesiyle kestirdim sonra çok pişman oldum. Şimdi omzuma kadar bile gelse bana yetcek 1 ayda umarım uzar o kdar :18: Bu arada ben bu kürü uygularken yumurta kullanmıyorum hatta birazcık farklı uyguladım.

5 bardak suya 2 adet kırmızı turp (kabuklarıyla) rendeledim
1 adet havuç rendeledim
2-3 dal da marul koydum. Marul ne alaka diyenleriniz olacaktır elbette =) Marul E vitamini içerir ve bu da şaça çok faydalıdır, uzamasına da yardımcı olur =) Daha önce bi yerde okumuştum uygulayanlar çok memnundu bakalım bende deniyorum. sonuçları sizlerle paylaşırım =)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba konuyu okudum biraz çok ilgimi çekti. benimde eskiden çok gür saçlarım vardı ama 2 yıl içinde o kadar döküldü ki saçımın dipleri gözüküyor artık. belki saçımın dökülmesinde kapalı olmamında etkisi vardır bilemiyorum. sonuçta hala saçlarım bir sürüüüü dökülmeye devam ediyo. sorum şu ben 17 haftalık hamileyim bu kürü uygulasam sakıncası olur mu acaba bilen var mı

ben bekledim seni..unutmadım yan her açtığımda bakıorm burdamısın die.bitek sendeki gelişmeleri taip ediodum..yani ben hala burdayım..hoşgeldin

unutulmamışıııım :)))
cnm resimleri çektim ama hala ekleyemedim ya ben beceremiyorum yada sitede bi sıkıntı var ama sanırım ilk şık daha doğru:) denemeye devam ediyor musun nedir sende durumlar? bende bayaa farketti yaklaşık 10-12cm kadar
şimdide tepemde zeytinyağı kürü var:)))

kızlar bu arada: bazı arkadaşlar saçlarını yumurtanın sertleştirdiğini düşündüğünden yumurta kullanmıyor. ben bu kürü hiç değiştirmeden uyguladım. yalnız geçen gün kürü uyguladıktan sonra sıcak yerine ılık su ile duruladım. ve sonuca ben bile inanamadım çünkü saç kremi kullanmadan yumuşacık oldu saçlarım.. duşta bile fark edebildim farkı düşünün yani:)
bilginiz olsun dedim...
sağlıklı,mutlu günler!

10 12 cm mi valla şaşırdım şimdi.. bende yaklaşık 20 gün yapabildim canım ya ama sonuç sennki gibi deil 3 cm falan uzadı yani.çoktandır yapamıorm bi elim değmedi tatile falan gittim geldim bide bu ara çok moralim bozuk resmen depresyondayım yani aklıma bile gelmio çoğu zaman.ama şimdi gene heveslendim bak 10 12 cm diince..kaç günde bir yapıodun unuttum ben?? bide sen ara verdin uramadın ya buraya hevesim ondan kaçtı heralde benm :):) ama saçlarının yumuşacık olmasına çok sevimdim bende başlıorm o zaman yarın hemen..

ya sorma o ara verdiğim dönem final haftamdı. bugünde final sonuçları açıklandı yerlerde moralim yaa... ben haftada 1 yapıyodum cnm hatta her salı günü:)

ya sorma o ara verdiğim dönem final haftamdı. bugünde final sonuçları açıklandı yerlerde moralim yaa... ben haftada 1 yapıyodum cnm hatta her salı günü:)

yani yaklaşık 5 yapışta 10 12 cm mi? ben daha fazla yaptım ama olmadı ya..senn gibi deniim o zaman.. ahh finaller bilmez miyim ya Allah kolaylık versin cnm benm..

yani yaklaşık 5 yapışta 10 12 cm mi? ben daha fazla yaptım ama olmadı ya..senn gibi deniim o zaman.. ahh finaller bilmez miyim ya Allah kolaylık versin cnm benm..

ya sorma yaa( o kadar ders çalıştım ama hiç çalışmadanda aldığım notları alırdım yani...
5 diil 4 kere yaptım ben 12cm diilde 10 kesin yani canım. bide hiç oynamadım ben formülle biliosun. belki o yüzden çok etkili oldu. bide dedim ya ılık suyla yıkayınca hakkaten sertleşmedi saçlarım. kafamdada hala sarımsaklı zeytinyağlı kür var bi yıkayım artık şunu:)) bide çam terebentine başlayamadım hala yaa. onu şampuana katıoduk dimi?

:26:yani kaç günde 10 cm arkadaşım merak ettimım

canım ben haftada 1 olmak üzere toplamda 4hafta uyguladım. 3günde1 yapan arkadaşlarda var ama ben hiç denemedim öyle yani kürün tarifine sadık kaldım. kısacası 1ayda 10cm uzadı benimkiler.

çoooook ii yaa.sinameki yaptım bende bi uzama olmadı kokusuna katlanabilirsem yapıım o zmn.güle güle kullan saçlarını.

canm benmde saçlarm çok fazla dökülüyordu 1 haftadr biotama adında biçok yağın karışımı olan bitkisel saç bakım yağı kullanıyorm haftada 2 kez uygulanıyor aktardarlarda rahtca bulablrsn ayrıca saçlarına haftada 1 kez yılan yağı sürrsen hem parlıyo hem uzuyo dene mutlaka faydasını göreceksn:86:

Dün uyguladım saçımda hiç bi farklılık yok henüz.. hani parlaklık vs fln da vermedi Yalnız ben yumurta kullanmıyorum ondan mı acaba diye düşündüm ama kafama yumurta sürmek bana hiç mantıklı gelmiyor =( bikaç kere daha denicem, sonuç alamazsam bırakcam artık.. Dua edin kızlar uzasın kuş gibi kaldı saçım umarım uzar hemen =(=(

Tam olarak ne uyguluyorsunuz öğrenebilir miyim? Ben yumurta kullanmyorum, henüz 1 kere uyguladım ve hiç bi etkisini görmedim =( Bu arada canım çam terebentini şampuanın içine 700ml ye 20 damla diye biliyorum. Yalnız çam terebentinin sağlıksız olduğunu öğrenmiştim. Ressamlar boyaların fırçasından çıkması için kullanyorlarmış onu, kimyasalmış.

ben bi kere kullandim ve saclarim bir cm kadar uzadi simdi biraktim
ama yeniden baslamak istiyorumda cesaret edemiyorum cünkü ilk kullandigimda saclarimi cok kuruttu o yüzden annemde izin vermiyor zaten :-/

kıyamam yaa..benmde başıma gelmişti çok,deli gibi çalıştığım derslerden kalırdım hiç sayfa kapağı açmadığım derslerden geçerdim :) çok sinir bozucuydu :) öle ya da böle bitti kurtuldum..
evet canım sen birebir uygulamıştın.ben 3 günde bir yapmıştım hep.yumurtasız yapmak zorunda kaldıımda oldu evde olmayınca aldırma fırsatım da olmamıştı.ama çamterebentin çok güzel yapıo saçlarımı.dayanamadım kaşlarıma da sürdüm senelerdir çıkmayan boşluk olan yerlerden çıkmaya başladı.ben 750 ml şampuanıma 15 20 damla koyuyorum.pantene nin doğal sentez varya ona başladım yeni,o da güzel yapıo saçlarımı.ukalalık gibi olcak ama zaten ipek gibi olan saçlarıma kavuştum sonunda.bende senn gibi yapıcam bundan sonra haftada 1 ve ne olursa olsun yumurtalı..gerçekten güle güle kullan saçlarını..ama o zeytinyağını nası arıtıosun saçından ve hiç üşenmio musun çok merak ettim,azim konusunda seni her türlü örnek almalıyım kendime anladım :):):)

kızlar bende eskı gur saclarıma kavusmak ıstıyorum..koleston saclarımı mahvettı de sızde tavsıyem koleston kullanmayın..benım cokta uzama sorunum yok ama ıyıce uzasın ve ozellıkle gurlessın dıye mutlaka yılmadan turplu suyu kullancam..cunku okadar arastırma yaptımki en cok memnun kalınan yontem bu gercekten..allah razı olsun yorum yapanlardan..kızlar bende mutlaka deneyımlerımı burda paylasıcam baslıyım gun ve gun yazıcam sızlere canlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…