- 23 Ocak 2011
- 8
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.961
Arkadaşlar bugün bende deniyim dedim :S Pekte hevesliydim,yorumlar olumlu yöndeydi,annemi ikna edene kadar alnımdan ter aktı ama denemez olaydım ya :S Ne biliyim kafama dökünce midem alt üst oldu onun kokusu beni mahvetti,snra poeşete geçirme fikri kokunun saçıma sinmesine sebebp oldu,dayanamadım yıkadım bi kutu şampuan bitti nerdeyse.Kısaca tavsiye etmiyorum koku yönünden dayanamayanlara.. düğün veya özel günü olanlar denesin acilse eğer,ama normal uzatmak isteyenler doğal yönden uzasın serbest bırakın bence yahu
Arkadaşlar bugün bende deniyim dedim :S Pekte hevesliydim,yorumlar olumlu yöndeydi,annemi ikna edene kadar alnımdan ter aktı ama denemez olaydım ya :S Ne biliyim kafama dökünce midem alt üst oldu onun kokusu beni mahvetti,snra poeşete geçirme fikri kokunun saçıma sinmesine sebebp oldu,dayanamadım yıkadım bi kutu şampuan bitti nerdeyse.Kısaca tavsiye etmiyorum koku yönünden dayanamayanlara.. düğün veya özel günü olanlar denesin acilse eğer,ama normal uzatmak isteyenler doğal yönden uzasın serbest bırakın bence yahu
bizim turp yumurta karışımları hiç kokmuodu.hatta normal çeşme suyu klor kokar,turp suyu ılıdıktan sonra yumurtayla birleşince bile kokmuo.kaynatırken çok koktuğu doğru ama kokmuo yani ya blmiorm..[/QUOT
banada hiç kokmuyo kokuyo diyenlerin midesi fazla hassas sanırım
kızlar bunu her gün yapsak da olur mu?
kızlar bunu her gün yapsak da olur mu?
ilk kez uyguladm hiç bişi fark etmio ):
bizim turp yumurta karışımları hiç kokmuodu.hatta normal çeşme suyu klor kokar,turp suyu ılıdıktan sonra yumurtayla birleşince bile kokmuo.kaynatırken çok koktuğu doğru ama kokmuo yani ya blmiorm..[/QUOT
banada hiç kokmuyo kokuyo diyenlerin midesi fazla hassas sanırım
Öyle olsa gerek.
Doğru diyosunuz :107: ama zaten benim saçım sabaha kalktığımda yağlandığı için en sabah yıkamak zorunda kalıyorum o yüzden turplu suyu da aradan çıkarırım diye düşünmüştüm
Alıştı bi kere meretyarın turlu suya başlayıp gün aşırı yapıyorum o zaman
Yaa şeyy..
Ben siyah turp kuLlanacm hangisi daha iyi ?
ltfen cvp Ö.M OLarak Da OLuR..
siyah turp daha iidir canm. benim de şimdi başımda sarılı bi saatim kaldı yıkıcam sonra. 2. yapışım bu bakalım neler olcak ilk yapışım da yumuşacıktı saçım ve böyle bi temizlenmiş ferahlama hissettim nedense