Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Arkadaşlar benimde kırıklarım çok azdı,saçlarımda boynumda o kadar uzun değiller.Hm uzatma hemde kırıklar için bunu yapmayı çoğu kez istedim .fakat annem saolsun böyle şeylere çok dikkat eder ve öğren öyle yap dedi.
ilerde saç dökülmesine veya herhangi bi zarara sebebp olur mu bu turplu su ? ayrıca suyu saçımıza sürdükten snra bekleticez mi,adından şampuanla yıkıcaz mı ? :26:

Arkadaşlar benimde kırıklarım çok azdı,saçlarımda boynumda o kadar uzun değiller.Hm uzatma hemde kırıklar için bunu yapmayı çoğu kez istedim .fakat annem saolsun böyle şeylere çok dikkat eder ve öğren öyle yap dedi.
ilerde saç dökülmesine veya herhangi bi zarara sebebp olur mu bu turplu su ? ayrıca suyu saçımıza sürdükten snra bekleticez mi,adından şampuanla yıkıcaz mı ? :26:

canım dökülmeye falan sebep olmuo hatta zayıf olanları döküo,sonra birden kesilio.ve yenileri çıkmaya başlıo.saçına sürdükten sonra 1-2 saat beklet.sonra ılık suyla şampuanınla yıka.ben bide şampuanıma çamterebentin koydum şimdi ipek gibi saçlarım..parlak ve yumuşak..tavsiye ederim..

kıyamam yaa..benmde başıma gelmişti çok,deli gibi çalıştığım derslerden kalırdım hiç sayfa kapağı açmadığım derslerden geçerdim :) çok sinir bozucuydu :) öle ya da böle bitti kurtuldum..
evet canım sen birebir uygulamıştın.ben 3 günde bir yapmıştım hep.yumurtasız yapmak zorunda kaldıımda oldu evde olmayınca aldırma fırsatım da olmamıştı.ama çamterebentin çok güzel yapıo saçlarımı.dayanamadım kaşlarıma da sürdüm senelerdir çıkmayan boşluk olan yerlerden çıkmaya başladı.ben 750 ml şampuanıma 15 20 damla koyuyorum.pantene nin doğal sentez varya ona başladım yeni,o da güzel yapıo saçlarımı.ukalalık gibi olcak ama zaten ipek gibi olan saçlarıma kavuştum sonunda.bende senn gibi yapıcam bundan sonra haftada 1 ve ne olursa olsun yumurtalı..gerçekten güle güle kullan saçlarını..ama o zeytinyağını nası arıtıosun saçından ve hiç üşenmio musun çok merak ettim,azim konusunda seni her türlü örnek almalıyım kendime anladım :):):)

walla 4kere sabunladım 3kerede şmpuanladım ancak öyle arındı tatlım:)) :KK68:

canım dökülmeye falan sebep olmuo hatta zayıf olanları döküo,sonra birden kesilio.ve yenileri çıkmaya başlıo.saçına sürdükten sonra 1-2 saat beklet.sonra ılık suyla şampuanınla yıka.ben bide şampuanıma çamterebentin koydum şimdi ipek gibi saçlarım..parlak ve yumuşak..tavsiye ederim..

:KK9: Çook teşekkür ederim canım benim (=

:KK9: Çook teşekkür ederim canım benim (=

rica ederim bebeim..ilk yapışta sennde sertleşirse korkma,bikaç yapışta saçın alışıo.benm hem alıştı hem de burda bi arkadaş daha var o çamterebentin önerdi işte,şampuanıma koydum hem yumuşacık oldu hemde parlak onu da öneririm.bide tarife sadık kal.yumurtayı unutma yani..

Selamlar,
Dün akşam ben de turplu su denedim, fakat sormak istediğim bir konu var.
Tarifte ılık suyla durulayın diyor. Ben saçımı ayrıyetten yıkamak istemiyorum, saç yıkamışken bari duş aliym dediğim için sıcak suyla yıkamak durumunda kalıyorum. Sıcak suyla yıkamayı tavsye etmeme nedeniniz sertleşmesi mi, çünkü ben ardından saç kremi kullandım ve yine yumuşacık oldu.
Sıcak suyun bir sakıncası olur mu acaba?
Bir de haftada kaç kez yapmak uygun olur?

Selamlar,
Dün akşam ben de turplu su denedim, fakat sormak istediğim bir konu var.
Tarifte ılık suyla durulayın diyor. Ben saçımı ayrıyetten yıkamak istemiyorum, saç yıkamışken bari duş aliym dediğim için sıcak suyla yıkamak durumunda kalıyorum. Sıcak suyla yıkamayı tavsye etmeme nedeniniz sertleşmesi mi, çünkü ben ardından saç kremi kullandım ve yine yumuşacık oldu.
Sıcak suyun bir sakıncası olur mu acaba?
Bir de haftada kaç kez yapmak uygun olur?

benim ılık suyla yıkayın dememin sebebi yumuşaklıkla alakalıydı. eğer bu şekildede memnun kaldıysan ne mutlu:)
ben haftada 1 yapıyordum 3günde1 yapanda var ama :KK68:

kızlar ben dün aksam yaptım ılk defa:KK16: ılk yapısıma gore cokta dokmedi..ama cok duzenlı yapıcam cok umutluyum ve burda paylasıcam sızlerlee:KK12:

dün akşam yaptım ilk defa dediğiniz gibi yumuşak yapıyo saçları ama tepemdeki bütün minik saçlar havaya dikilmişti çim adam gibi oldum:KK52:bunlar hep böylemi kalcak acaba dedim ama sabah eski halindeydi allahtan

Acaba başlasam mı :) Sinamekili formüle bu hafta başlamıştım bunu da yapmaktan bir zarar gelmez herhalde...Bir ara gerçi bir kere denediğimi hatırlıyorum ama başlamamla bırakmam bir olmuştu, tembelliğimden ötürü olabilir...

Birde sorum var, turpları haşladıktan sonra posasını ayırmadan su ile birlikte blenderdan geçirip bu şekilde maske yapan var mı?

bende başladım kızlar ama yıllardır yumurta yemedim bile:KK37: onun için katamadım.

canım benim yumurta sarısı ve beyazı beraber oldugunda cok kokar..istersen bi dene ayır baska bır kaba cırp ve kokla hıc kokmadıgını görceksin bızzat denedım hemde yuzume surdum:KK9: bence yumurtayı koymaya caliş cunku sac gurlesmesınde onemlıymiş canım:KK12:

Birde sorum var, turpları haşladıktan sonra posasını ayırmadan su ile birlikte blenderdan geçirip bu şekilde maske yapan var mı?[/QU
canım ben ole yapmadım ama bence ıyı fıkır posasıyla surmek..ama zaten kaynayınca vıtamını suya geçmezmi? aynı kapıya da cıkabılır yani:26:

Son düzenleme:
kızlar zeytinyağıyla yumurtanın sarısını mı karıştırıp süreceğiz..bid ezeytinyağının ılık olmasımı gerekiyor..ay bir türlü uzamıyor saclarım ya sinir beni boğuyor..üff bide bunu deneyim bari.:44:

Birde sorum var, turpları haşladıktan sonra posasını ayırmadan su ile birlikte blenderdan geçirip bu şekilde maske yapan var mı?

canım ben ole yapmadım ama bence ıyı fıkır posasıyla surmek..ama zaten kaynayınca vıtamını suya geçmezmi? aynı kapıya da cıkabılır yani:26:

İlk yaptığımda posalı sürerim, ikinci yaptığımda sadece suyunu sürerim bakayım hangisi daha kolay olacak :KK1::KK1::KK1:

Birde sorum var, turpları haşladıktan sonra posasını ayırmadan su ile birlikte blenderdan geçirip bu şekilde maske yapan var mı?[/QU

saol arkadaşım yarın bakıyım mide durumuna göre yapmaya çalışıım.ama bi arkadaş başlık açmıştı yumurtasız yapıyomuş çok uzamıştıben yeni başladım sen ne zmndır yapıyosun?gelişmeler neler?

X