Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar ben turp aldım hiç yapmadım.üşendim kaynat sür bekle falan oturdum yedim valla.bide başka bi yerde okumuştum eğer doğrysa yumurtaymış sertleştiren sadece bir duyum.yapanlar daha ii bilir tabii.

2 haftadır kullanıyorum uzatırmı saçlarımı bilmem ama yumuşacık yaptığı kesin. benim odun gibi saçlarım (düzleştirici sayesinde çok yıpranmıştı) bile yumuşacık olduysa hakikaten saça iyi geliyor turplu su. ama ben yumurtada sarısıda ekliyorum yumurtada protein var belki yumuşacık yapan yumurtadır. ayrıca koku falan yaptığını yazmışlar ben de yapıyorum ama koku falan olmuyor evde ne evde nede saçımda koku yapmıyor. 1,5 saat bekledikten sonra durulanması gerekiyor ben durulayıp şampuanla saçlarımı yıkıyorum. koku falan hiçbişey olmuyor.

ya d.k.hapı içince tüylenmeyi önlüo,sürünce de saç mı uzatıomuş :):) ilginçmiş bu cafeinin içince selülit yapıp sürünce selüliti geçirdiği gibi :):)

wala cnm burada okudum sanırım htrlamıorum ama cesaret ister yapmak... saçları uzatalm derken kel kalmayalım

allah allah bende okadar kokmadi tek kaynatirken kokdu ondan sonra kokmadi

ya evde çok koktu bnm :S artık kapıyı bacayı açtım ceryan yaptı anca öle çıktı kokusu .. aslında yumuşack yaptı ama işte önmli olan o ezyti gze almak .. sinemakide yapıorum o bu kdr işkenceli degl gbi gelio çnkü maskeyi uyguluorum ölece dolaşıorum ama bunda havluyla falan sardm ya ondn falan zahmetli gelio ama inş gözme byumzde bdaha yaparım

sevindim senin adina. benimkiler sertlesdi adeta!

wala cnm burada okudum sanırım htrlamıorum ama cesaret ister yapmak... saçları uzatalm derken kel kalmayalım

bana da öle gelio cnm ya kel kalcaz galiba :):) benmde sertleşmişti saçlarım ilk 3 sefer açamadım ya tarakla hemde bu suyu yapmadan önce saçlarım ipek gibi yumuşacıktı tarak toka kayardı saçımdan hemde boyalı saçlarım.ben son 2 sefer yumurtasız yaptım çünkü evde yumurta yoktu şampuanıma çamterebentin koydum.saçlarım hem ışıl ışıl hemde yumuşşşacıkk oldu..ayrıca 6 yapışta 3.5 cm uzadı.ben memnunum bu sudan ama tatile falan gittim bide üşendim ondan yapamadım uzun zamandır başlıcam gene..bide yumurtasız deneyin saçları sertleşen arkadaşlar bide çamterebentini kesinlikle öneriorm,turplu su olmasa bile..

eveeett, ben de yaptım şuanda kafamda turplu su yumurta karışımı, yüzümde de kil maskesi var:)) Allah'tan matrak bi ailem var da kimse bişe demiyo, turp kokusuna filan:) onlara da eğlence çıktı, biraz salatalık domates marul filan da koyaydın modundalar bi saat sonra da gidip soğuk suyla yıkicam ve mecitefendi sarımsaklı şampuanımla iyice yıkicam, bu arada bu şampuanın kokusu harika, ilk alırken tereddüte düştüm sarımsak kokar belki diye ama hayatımda gördüğüm en güzel kokan şampuan bile diyebilirim, bakalım uzatabilcez mi saçları:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ve yıkadım, bi parlama hasıl oldu:) saçlarımda hiç kırık yok uzun saçlarımı küt kestirdim çünkü:) o yüzden daha hızlı bi uzama bekliyorum, düzenli olarak yazıcam buraya sonuçlarımı... bi de keşke düzleştiriciyle hergün düzleştirmek zorunda olmasam, yıpratıyo saçları, onarıcı maskeler kullanıyorum dereceyi de düşürdüm bakalım, uzayana kadar dikkat edicez artık...

bende düzleştirici kullanıyorum mahvetti saçlarımı üstelik haftada 1 kez kullanmama rağmen yıpratmaması için yaptığın özel bişey var mı?

kesinlikle kızlar ben 3 senedir düzleştirici kullanıordum ama şu oryalle açtırma olayndan sonra bıraktım saçımı da kestirdim bakımla uzatacağım artık.. bu arada benim ablamda karanfilli suyu denio 20 günde falan 3 parmak uzamış... final dönemimi atlatıp ewe gittiğimde 2 gnde bir deneyeceğim..

kızlar bu turplu su tazemi kullanılması lazım.yani çok kaynatıp bi kaç hafta kullansak olur mu bozulurmu?

bende düzleştirici kullanıyorum mahvetti saçlarımı üstelik haftada 1 kez kullanmama rağmen yıpratmaması için yaptığın özel bişey var mı?
önceden 200 derecede kullanıyodum 160'a indirdim dereceyi bide glissin onarıcı saç kremini kullanıyorum, bide dove ısıya karşı koruma maskesi çıkarmış, boş zaman bulabilirsem ondan alıcam, sürekli saçlarımı toplamaya başladım sadece yanlardan bi tutam saçı düzleştiriyorum o kadar, banyodayken pantene'in onarıcı saç kremini kullanıyorum, bide mecitefendi sarmısaklı şampuana başladım, o da güçlendiriyo saçları, mart ayına kadar en azından 6-7 santim uzatmak istiyorum, umarım becerebilirim ya=/

kızlar bu turplu su tazemi kullanılması lazım.yani çok kaynatıp bi kaç hafta kullansak olur mu bozulurmu?

canım ben geçen hafta yapmıştım turplu suyu 2 tane boş glis şişem wardı birine yumurtalı yapıp sürdüm diğerine de yumurtasız yapıp bi kenara koymuştum ara ara sıkarım diye. 1 hafta da berbaaaaaaat kokmuş o kdr kötü ki anlatamam... bence taze taze yamak mantıklı...

sağol ii oldu söylediğin her seferinde evi kokutmayım demiştim

yahuu iki haftacık internetsiz kaldık unutulmuşuz bile almış başını gitmiş konu yaaaaa:))))
neyse canlar önemli olan saçlarınız uzasın güzelleşsin ben yazmasamda olar:)
ben 1ay sürekli kullandım 2hafta ara verdim ve şimdi yine tepemde turpumla oturup yazıyorum sizlere. foto koyucam demiştim pc çöktü fotolar cd de aktaramadım bi türlü bi üşenmezsem koyucam inş.
en kıdemli benim diodum ama benden kıdemliler gelmiş konuya. yumurtasız oluyo fln dienler var.. pek bişi demek istemem ama yapanlar için söleyim özüne bağlı kalın derim. işe yarayabilir tabi ama en azından deneyen biri olarak tarifi değiştirmeyi düşünmedim hiç.
hadi bakalım yine yazarım artık netim var rahatız:) fotoyuda ekliycem şu üşengeçliğim geçsinde bi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…