- 27 Haziran 2010
- 124
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.881
bence kurutmuyo canım gayette güzel yapıyor saçımı ben tavsiye ederm kullanmanı
ya d.k.hapı içince tüylenmeyi önlüo,sürünce de saç mı uzatıomuş :):) ilginçmiş bu cafeinin içince selülit yapıp sürünce selüliti geçirdiği gibi :):)
allah allah bende okadar kokmadi tek kaynatirken kokdu ondan sonra kokmadi
ya evde çok koktu bnm :S artık kapıyı bacayı açtım ceryan yaptı anca öle çıktı kokusu .. aslında yumuşack yaptı ama işte önmli olan o ezyti gze almak .. sinemakide yapıorum o bu kdr işkenceli degl gbi gelio çnkü maskeyi uyguluorum ölece dolaşıorum ama bunda havluyla falan sardm ya ondn falan zahmetli gelio ama inş gözme byumzde bdaha yaparım
wala cnm burada okudum sanırım htrlamıorum ama cesaret ister yapmak... saçları uzatalm derken kel kalmayalım
ya arkadaslar ben anlamiyorum hakkaten
herkesin saclari yumusacik oluyorda benimki neden sertlesdi?
ve yıkadım, bi parlama hasıl oldu:) saçlarımda hiç kırık yok uzun saçlarımı küt kestirdim çünkü:) o yüzden daha hızlı bi uzama bekliyorum, düzenli olarak yazıcam buraya sonuçlarımı... bi de keşke düzleştiriciyle hergün düzleştirmek zorunda olmasam, yıpratıyo saçları, onarıcı maskeler kullanıyorum dereceyi de düşürdüm bakalım, uzayana kadar dikkat edicez artık...
önceden 200 derecede kullanıyodum 160'a indirdim dereceyi bide glissin onarıcı saç kremini kullanıyorum, bide dove ısıya karşı koruma maskesi çıkarmış, boş zaman bulabilirsem ondan alıcam, sürekli saçlarımı toplamaya başladım sadece yanlardan bi tutam saçı düzleştiriyorum o kadar, banyodayken pantene'in onarıcı saç kremini kullanıyorum, bide mecitefendi sarmısaklı şampuana başladım, o da güçlendiriyo saçları, mart ayına kadar en azından 6-7 santim uzatmak istiyorum, umarım becerebilirim ya=/bende düzleştirici kullanıyorum mahvetti saçlarımı üstelik haftada 1 kez kullanmama rağmenyıpratmaması için yaptığın özel bişey var mı?
kızlar bu turplu su tazemi kullanılması lazım.yani çok kaynatıp bi kaç hafta kullansak olur mu bozulurmu?
Valla benimkiler de sertleşti. Evi kokuttuğumla kaldım.
canım ben geçen hafta yapmıştım turplu suyu 2 tane boş glis şişem wardı birine yumurtalı yapıp sürdüm diğerine de yumurtasız yapıp bi kenara koymuştum ara ara sıkarım diye. 1 hafta da berbaaaaaaat kokmuş o kdr kötü ki anlatamam...bence taze taze yamak mantıklı...