- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.861
kızlar illaki yumurtalımı yapıcaz bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa iyiymiş :) ben de geçenlerde karanfil almıştım bitki çayı deneylerim için :) madem böyle bi işe yarıyo ben hemen gidip yapayım saol tatlım harikasın.. kuru saça sıkıyoruz o şekilde saçta kalıp kendi kuruyo öylemi?
Kuru saça da olur ıslak saça da olur ben evdeyken elimde fısfıs şiişesiyle dolanıyorum içine koydum kurudukça sıkıyorum kafama
Turplu suyuda henüz 1 keere yaptım bugün de karaturpla deneyeceğim ilkinde saçlarım acayip güzel hacim kazandı yaaa çok güzel oldu artık 2-3 günde bir yapmaya çalışacağım
kızlar bunu bend edneiycem am abir fırsatını bulamadımm
birde yumurtalımı olması laızm illaaa
benim saçlarım çok yıpranmış ve kuru turp suyu buna rağmen uzatır mı? birde kaçıncı kullanımdan sonra etkisini görebiliriz? yıpranmayada iyi gelir mi?
mrb kızlar bende dednedim turplu suyu aynen benm saçımda çok kuru ramazanda oryalle açtırmıştım bence yumurta diplerden beslio saçı 2 tane yapmak mantıklı aaslında ama ben bir dahakine içine mecitefendi yağımdan döküp yapacağım...
bir de şu doğum kontrol hapını deneyen var mı yaaa ben onu da merak ediorum ama cesaret edemiorum
1 kutu doğum kontrol hapını ezip şampuana koyuyorlarmış o da saçı uzatıyormuş... :/ ben çekndm yapmaya uzatıo derken dökmeyelim sonuçta kimyasal bi şey...
kızlar saclarımın ucları kuru maske yapıyorum fln ama gecmedı bır turlu.turplu suyu denıcektım uzasın dıye ama kurutuyo dıyenler var ne yapayım karar veremedm bı fıkrı olan var mı???:44: