Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

cnm ben bayadir yapiyorum.ekim sonu kasim basi basladim bu turplu suya.her yapisimizdami uzuyo anlamadim valla.

kızlar bunu bend edneiycem am abir fırsatını bulamadımm
birde yumurtalımı olması laızm illaaa

benim saçlarım çok yıpranmış ve kuru turp suyu buna rağmen uzatır mı? birde kaçıncı kullanımdan sonra etkisini görebiliriz? yıpranmayada iyi gelir mi?

hadi yaa iyiymiş :) ben de geçenlerde karanfil almıştım bitki çayı deneylerim için :) madem böyle bi işe yarıyo ben hemen gidip yapayım saol tatlım harikasın.. kuru saça sıkıyoruz o şekilde saçta kalıp kendi kuruyo öylemi?

Kuru saça da olur ıslak saça da olur ben evdeyken elimde fısfıs şiişesiyle dolanıyorum içine koydum kurudukça sıkıyorum kafama :KK61:

Turplu suyuda henüz 1 keere yaptım bugün de karaturpla deneyeceğim ilkinde saçlarım acayip güzel hacim kazandı yaaa çok güzel oldu artık 2-3 günde bir yapmaya çalışacağım :KK9:

Kuru saça da olur ıslak saça da olur ben evdeyken elimde fısfıs şiişesiyle dolanıyorum içine koydum kurudukça sıkıyorum kafama :KK61:

Turplu suyuda henüz 1 keere yaptım bugün de karaturpla deneyeceğim ilkinde saçlarım acayip güzel hacim kazandı yaaa çok güzel oldu artık 2-3 günde bir yapmaya çalışacağım :KK9:

haftada iki defa yapsak süper olacak :) ben de dün yaptım siyah turpla. yarım saat kaynattım önceden daha az kaynatıyodum. içine yumurta azıcık da zeytinyağı.. 3 saat beklettim. sonrada sarımsağı ezip azcık bi şampuanla karıştırdım bal da ekledim. bi yarım saat de ole bekledim. saç derim öyle bi parladıki ayna gibiydi :))) biraz yanma oldu ama olsun, yumuşadı kremsiz taradım. bide ben çok kopma kırılma olmasın die iyice suyunu çektirip taramadan kurutuyorum. daha az dökülüyo kuru saç tararken :21:

benim saçlarım çok yıpranmış ve kuru turp suyu buna rağmen uzatır mı? birde kaçıncı kullanımdan sonra etkisini görebiliriz? yıpranmayada iyi gelir mi?

istersen önce uçlarından biraz aldır tatlım. bunu düzenli kullanıp da memnun olmayan neredeyse yok denilecek kadar az. hadi oldu da uzamaya hiç etki etmedi diyelim yine de mükemmel besliyor. yumurtanın faydası çok. ben içine zeytinyağı da koyuyorum yumuşacık oluyo. ortalama olarak 4-5 hafta sürer faydasını görmen.kimisi daha erken kimisi daha geç görüyo. saçtan saça değişiyo bu işler :) ama mutlaka düzenli kullan.

Kızlar ben bir haftadır sinemakiyi ve yağ kürlerini yapıyordum. Dün turplu suyu da bir deniyim dedim. Ama saçlarım olduğundan daha zor tarandı ve çok kurudu, denildiği gibi hiç yumuşak olmadı. :KK19: Üstelik annem eve geldiğinde bu koku ne böyle dedi ve bütün camları açtı. :83:
Kırmızı turpla yapmıştım ama bir daha yapmayı düşünmüyorum, ben sinemakiye ve yağlı kürlere devam edicem, sarımsak bir de. Hem bunlar birbirine daha yakın, turpu karıştırmak istemiyorum içlerine. :KK49:

mrb kızlar bende dednedim turplu suyu aynen benm saçımda çok kuru ramazanda oryalle açtırmıştım :KK43: bence yumurta diplerden beslio saçı 2 tane yapmak mantıklı aaslında ama ben bir dahakine içine mecitefendi yağımdan döküp yapacağım...

bir de şu doğum kontrol hapını deneyen var mı yaaa ben onu da merak ediorum ama cesaret edemiorum :KK43:

mrb kızlar bende dednedim turplu suyu aynen benm saçımda çok kuru ramazanda oryalle açtırmıştım :KK43: bence yumurta diplerden beslio saçı 2 tane yapmak mantıklı aaslında ama ben bir dahakine içine mecitefendi yağımdan döküp yapacağım...

bir de şu doğum kontrol hapını deneyen var mı yaaa ben onu da merak ediorum ama cesaret edemiorum :KK43:

doğum kontrol hapı napıyomuş saça ? çok cazip geldi birden :KK60:

1 kutu doğum kontrol hapını ezip şampuana koyuyorlarmış o da saçı uzatıyormuş... :/ ben çekndm yapmaya uzatıo derken dökmeyelim sonuçta kimyasal bi şey...

arkadaslar ben ikidir kullaniyorum bu turplu suyu ve sacim aninda bir cm uzadi
ikinciyi bugün yaptim anca daha birsey belli degil
ama sanki dahada cok kurudu saclarim :S

1 kutu doğum kontrol hapını ezip şampuana koyuyorlarmış o da saçı uzatıyormuş... :/ ben çekndm yapmaya uzatıo derken dökmeyelim sonuçta kimyasal bi şey...

ya d.k.hapı içince tüylenmeyi önlüo,sürünce de saç mı uzatıomuş :):) ilginçmiş bu cafeinin içince selülit yapıp sürünce selüliti geçirdiği gibi :):)

şuan kafamda turplu su vr ama resmen azap çektm yapana kdr :KK70: koku işkence gbi ya evi kokutması da ayrı konu.. ilk yapşmda etki oldu oldu olmadı bdaha tövbe yapmam:KK70:

kızlar saclarımın ucları kuru maske yapıyorum fln ama gecmedı bır turlu.turplu suyu denıcektım uzasın dıye ama kurutuyo dıyenler var ne yapayım karar veremedm bı fıkrı olan var mı???:44:

kızlar saclarımın ucları kuru maske yapıyorum fln ama gecmedı bır turlu.turplu suyu denıcektım uzasın dıye ama kurutuyo dıyenler var ne yapayım karar veremedm bı fıkrı olan var mı???:44:

bence kurutmuyo canım gayette güzel yapıyor saçımı ben tavsiye ederm kullanmanı :KK70:

X