Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar yarın 4. uygulamayı yapcam 10 gun oldu başlayalı saçımı boyatalıda bir ay oldu. sanırım şuanda pek bir etkisi yok dipler 1 parmak kadar uzamış ama normal seyrinde sanırım. bakalım önümüzdeki 1 ayda sonucu göreceğiz çünkü 2 ayda saçlarım 2 parmak uzuyor aşağı yukarı 3 cm yapıyor.1 ay sonra bundan fazla uzarsa turplu suyun faydası ile uzamış olacak. biraz daha beklemeliyim sonuç için:18:

eveeet gençler ve daima genç kalanlar:)) 4.uygulamamıda yaptım. şimdi duşumu aldım ve hemen oturdum pc başına:)) bu sefer saçlarım hiç karışmadı birbirine sanırım git gide bu küre alışıyorlar:) bu hafta içinde muhtemelen pazar günü öncesi-sonrası die resim bile ekliycem:) hepinize gür uzun ve dökülmeyen saçlı günler diliyorum! :))

valla azmine hayranım ve hayranlıkla takip ediorm seni :) dene siyahı sen cesaretlendir o zaman beni :) terebentini iyi araştıralım o zaman ya ama benm saçlarım kullandığım bi ilaçtan dolayı hiç yağlanmıo yani zaten kuru bu benm saçlarımı parlattı ve kuruluğu geçti.daha kolay taranıo daha parlak ve duştan sonra saçımı tararken tek bir tel bile dökülmedi 3.yıkayışımda..iice araştıralım ya yanlış bişey yapmayalım..ya da 1 ay kullanalım 1 ay ara verelim o şekilde kullanalım ne biliim başka bişey gelmedi aklıma..
sende ki deişimi de merakla bekliorm pazara kadar geri sayım yapalım barii :):):)

kııııızlaaaaar ben geçen sene bikaç defa yaptım bu turplu suyu ama bilemedim siyah olması gerektiğini kırmızıyla yaptım. düzenli yaptım mı peki? tabiki hayır bazen haftada bir bazen iki haftada bir.. bikaç defa yapmış oldum. hee bir de yılan yağı şampuanı kullanıyodum hemen hemen aynı dönemlerde.. sonra bi ara kuaföre gittim çocuk saçlarımı kıvırıyo falan. enseme baktı 'ablaaa' dedi çocuk 'abla sen enseni mi kazıdın?' hem şaşırdım hem çok güldüm :))) dedim yoo hayırdır?.. abla dedi ensen bikaç ay önce kazıtılmış gibi kısa kısa birsürü saç var ve hepsi nerdeyse aynı boyda.. gerçekten o zaman farketmiştim yaklaşık 3-4 cm kadar olmuşlardı ve şimdi resmen koca bir karış boyundalar :)) yavaş uzuyolar çok canlı da değiller ama çıktı yani. ben yine başladım bu sıra turplu suya hemdeee siyah yani

kızlar birşey sorcam :26: ben akşam saçıma sürüyorum işten gelince 2-3 saat poşet içinde kalıyor.sonra açıyorum saçımı, yatana kadar kuruyor sabah yıkıyorum.gece ıslak yatmim die böyle yapıyorum sabaha kadar kalsın istiyorum saçımda çünkü.sorum şu, turplu su saçlarımda kuruduktan sonra da etki ediyor mudur yoksa boşuna bekletmim mi sabaha kadar, yıkayıp mı yatim?

sabaha kadar mı?!?!?!? ay arkadaşım o pis yumurta-gaz karışımı kokuyla nası uyuyosun :)) ayrıca o iğrenç şeyin yastığına sürünmesine nası katlanıosun :)) bence bunları cvpla önce :)))
walla sen bilirisin nası istersen öle yap tabi ama ben hayatta bekletmem öle. 2-3 saat tutup yıkıorum ben. kuruyken faydası var mı bilmiorum

ben yumurtasız yapıyorum.yıkadıktan sonra bile kokuyor gibi geliyor çünkü yumurta.saçım kuruduktan sonra hiç koku olmuyor.hatta şaç kremim kokuyor kuruduktan sonra.ilk kuruttuğum gün anneme de sordum hiç koku yok dedi.bende hissetmedim rahat rahat uyudum zaten 2 sefer yaptım öyle.yastığıma sıra gelince sağolsun annem hergün değiştiriyor çarşaflarımı.o işe annem bakıyor yani bu arada dün de yaptım ama yıkayıp yattım....

kızlar okudumm ve sanırımm bu kür etkilii benim saclarımm ince telli ve zayıff cok az kırıklarını alıncaa 1senedee eskihaline zor dönüyoo kendimm uçlarını alıyorummm
bende denemek istiyorumm ama bir sorumm olacakk
kaç günde bir tekrarlıyosunuz hergün mü? gün aşırımıı? haftada mıı?
yarın turp alıp başlıyorum inş güzel sonuçlar alırımm:))

ben 3 günde 1 yapıorm..

Yorumları okudum hemen bir turbu robotta çektim kaynamaya bıraktım 10 dakika sonra indirip ocaktan bende yapacağım çok fazla şey denedim sarımsak sürdüm 2 hafta geçti hala kafam sarımsak kokuyor karanfil suyunu da yaptım onu haftada 4 gün sıkıyorum saçıma bunuda 3 günde bir yaparım boyadan çok yıprandı saçlarım çok gür saçlarım vardı ama röfle sarı boya mahvetti umarım düzelir uzamasından yana sıkıntım yok önemli olan gürleşsin ve mümkünse yeni saçlar çıkarsın

karanfil tam olarak ne yapıyo ne faydası var? kokusuna dayanabiliyomusun yaa :S

karanfil tam olarak ne yapıyo ne faydası var? kokusuna dayanabiliyomusun yaa :S

Canım onuda burda KK da buldum 1 lt suya 1 avuç karanfil atıp güneş görmeyen bir yerde cam kavanozda 3-4 gün bekletiyorsun sonra haftada 3-4 kez saçına sıkıyorsun ben fısfıs şişeye koydum ondan sıkıyorum. Saç dökülmesini engelleyip yeni saç çıkarıyormuş :81:

hadi yaa iyiymiş :) ben de geçenlerde karanfil almıştım bitki çayı deneylerim için :) madem böyle bi işe yarıyo ben hemen gidip yapayım saol tatlım harikasın.. kuru saça sıkıyoruz o şekilde saçta kalıp kendi kuruyo öylemi?

canım sen foto koycaktın hala merakla bekliorm.benm başladığımda 2 mm falandı uzunluğu,şuan yani 5 yapışta(ortalama 3 hafta) 2 parmak uzamış :):) öncesi fotom olmadığı için sonrasınıda koymuorm.seninkini bekliorm merakla.2.pazar geçio bak :):)

selam kizlar.bende deniyorum bu turplu suyu.gercektende uzatiyor.aradaki farki kendim gözlemleyebildim.ama bana hala kisa geliyo saclarim o kadar yapmama ragmen istedigim uzunluga kavusamadim.pes etmedim ama hala yapiyorum.suandada kafamda turplu su var
istedigim uzunluga kavusana dek turplu sudan vazgecmem
banyodan sonra saclarim kurudugunda yumusacik oluyo ayriyetten.cok güzel...

canim sen 2parmak derken ne demek istedin tam olarak.?`kac cm uzadi ?

ortalama 3 cm cnm.cetvelle milimetrik bilmiorm parmaklarımla ölçtüm o kadar yani ama 1.5 hftadr yapamadım bi elim değmedi ya hep bişey çıkıo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…