- 21 Temmuz 2009
- 205
- 2
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.821
bugün bende yaptım canım çamterebentinli şampuanımla:) benmde yumurta yoktu koyamadm ondan ve inanılmaz bi şekilde hiç dolaşmadı saçım şuan ipek gibi aynı eskisi gibi ve parlak..hatırlatman için teşekkür ederim çokkk
ne demek canım benim:)) bi de ben keşke bi aktara gidip alabilsem:)))
ben iki tane aldırdım sana gönderiim :):) haftada 2 kez yapıorm bende daha dorusu nası denk gelirse.özellikle deil hep bişey çıkıo o yüzden:) ama canım şöle bişey var bu su zaten yıpranmış uçlara da faydalı deil mi? ne kadar çabuk uzarsa kırıklrımızı aldırmakta o kadar üzmez bizi boyu kısaldı saçımızn die dimi :)
kızlaaar banada bi çare bulun nolurrr saçımı çabucak uzatan en etkili yol ne olabilirr turplu su mu bemix mi hc complex mi sinamekimi ne yapıyım bi türlü kafam ermiyo ya nolur yardımcı oluuun deneyenler vrsa aranızda lütfeeeenbna özel msj da atabvilirsinz buna çok ihtiyacım vr saçlarım çok kısa ve kendimi baştan aşagı değiştirmek istiyorum bunada ihtiyacım varr lütfeeen önerilerinizi bekliyorumm..
walla hayır demem gönderme işine:))))
ya bende aynısını söledim ama bi türlü ikna edemedim şekerim:))zaten benim sadece kaş aldırmak için gittiğim bi kuaför asıl kuaförüm ankarada. dayanamadım onuda aradım:))) oda bana uygula o bakımı bayaa işe yarar dedi. haftada 2-3 sen karar ver nası etki ettiğine bağlı ddi. bir de çam terebentini ekledi ve o bakımla çam terebentin muheteşem sonuçlar verir ddi:))) 4.haftanın sounda fotolarımıda eklicem zaten farkı göreceksin :)
canım walla ben turplu su deneyenlerdenim bildiğim herkesede öneriyorum işe yarıo çünkü. diğerlerini hiç denemedim bişi söleyemem :)
Kizlar ya ben bi hafta kullandmm sacim hic uzamadi ve kokusuna da dayanamadigim icin biraktimsizce bi kac hafta devam etsm uzatir mi ki?
ya canm yapalım haftada 2-3 bunu hergün yapanda var hatta abartıp sabah akşamda :) bak kimseye bişey olmamış :) sonucuda sabırsızlıkla bekliorm benm 2 haftada yani 4 kullanımda 1 cm uzadı:) benmki geriden gelio
walla ben üşengeç bi insanım:) haftada 1i zor yapıyorum o kdr sık yapamam
ama sen dene. eğer hakkaten inanılmaz sonuçlar alırsan bende üşengeçliğimi yenerim bence :)))
ben anlamıorm pek de yeni boyatmıştım saçlarımı,yarım cm falan uzamıştı başladıımda annem bugün gördü,saçın ne kadar hızlı uzamış adet mi oldun dedi :) şimdi 1 parmağı geçmiş baktımda annem dedikten sonra,heveslendim iice valla boyamıcam saçımı sırf senn için üşengeçliğini yenmen için ordan takip edicem :):) senn için dipler kumral uçlar sarı ortalar fındık kabuğu gezcem :):)
çook teşekkr ederim canım cevap verdiğin için denicem bende artk :)
Benim kalın telli çok gür saçlarım vardı ama kuaför gazabından saçlarımı açılmasından dolayı aşırı yıprandı yani kullanılmıcak durumda çok kestirdim ama hiç fayda etmedi tabi anca uzucak çünkü dipten itibaren 5 ay oldu ama( durum halen kötü bu önerilen yapmak istiyorum ama bir yandanda saç tellerim çok inceldi cansız oldu iyice gidermi diye korkuyorum lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım çaresiz kaldım sürekli çareler arıyorum kafamın tamamında kopuk saçlar çok çirkin görüntü var birden çok saçlardan bu durma gelmek pskolojim çok kötü oldu ((
Tuplu su yapmak istiyorum ama ne yapacam bilemiyorummmm
ayy yavrum sağolasın:))) aman aman uzasınlarda ben yenerim üşengeçliğimi:))) yarın 4.kürü yapıcam bende aldım bugüden turpumu. 5.haftada resim koyucam öncesi sonrası die. hala siyahı deneyemedim aklım onda kaldı yaa. bide şu terebentini alırsam benden iyisi şamda kayısı:) birde burdan bi arkadaşta dökülme karştı karanfilli su yapıomuş onuda deniycem:)) denemedik şey bırakmıycam her bişiii yapıcam :))))
uzuyomuş ya şimdi farkettim gene:) bende denemedim siyahı daha etkili dediler ya merak ediorm ama kırmızı beni cadıya çevirdi siyahı düşünemiorm :) onu yapmak için baya bi cesarete ihtiyacım var..sen mi denicen ben mi deniim önce :):)