Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ne demek canım benim:)) bi de ben keşke bi aktara gidip alabilsem:)))

ne demek canım benim:)) bi de ben keşke bi aktara gidip alabilsem:)))

ben iki tane aldırdım sana gönderiim :):) haftada 2 kez yapıorm bende daha dorusu nası denk gelirse.özellikle deil hep bişey çıkıo o yüzden:) ama canım şöle bişey var bu su zaten yıpranmış uçlara da faydalı deil mi? ne kadar çabuk uzarsa kırıklrımızı aldırmakta o kadar üzmez bizi boyu kısaldı saçımızn die dimi :)

walla hayır demem gönderme işine:))))
ya bende aynısını söledim ama bi türlü ikna edemedim şekerim:))zaten benim sadece kaş aldırmak için gittiğim bi kuaför asıl kuaförüm ankarada. dayanamadım onuda aradım:))) oda bana uygula o bakımı bayaa işe yarar dedi. haftada 2-3 sen karar ver nası etki ettiğine bağlı ddi. bir de çam terebentini ekledi ve o bakımla çam terebentin muheteşem sonuçlar verir ddi:))) 4.haftanın sounda fotolarımıda eklicem zaten farkı göreceksin :)

kızlaaar banada bi çare bulun nolurrr saçımı çabucak uzatan en etkili yol ne olabilirr turplu su mu bemix mi hc complex mi sinamekimi ne yapıyım bi türlü kafam ermiyo ya nolur yardımcı oluuun deneyenler vrsa aranızda lütfeeeen bna özel msj da atabvilirsinz buna çok ihtiyacım vr saçlarım çok kısa ve kendimi baştan aşagı değiştirmek istiyorum bunada ihtiyacım varr lütfeeen önerilerinizi bekliyorumm..

canım walla ben turplu su deneyenlerdenim bildiğim herkesede öneriyorum işe yarıo çünkü. diğerlerini hiç denemedim bişi söleyemem :)

kızlar bende bir haftadır yapıyorum turplu suyu ve ucuncu yapısım olacak siyah turpla yapmıstım önce mahvetmişti saçımı dahada yapmadım zaten.gecen hafta kırmızıyla basladım bu iyi bundan yapmaya devam edeceğim bakalım ne kadar surede gözle görülür bir sonuc alacagım size yazarım sonucu

ya canm yapalım haftada 2-3 bunu hergün yapanda var hatta abartıp sabah akşamda :) bak kimseye bişey olmamış :) sonucuda sabırsızlıkla bekliorm benm 2 haftada yani 4 kullanımda 1 cm uzadı:) benmki geriden gelio

ya birsey soracagm da kafam karıştı sımdı turplu suyu kaynattıktan sonra ılımasnı bekledıkten sonra o suyun ıçıne mi yumurta sarısını kırıyorz ???? .s

Kizlar ya ben bi hafta kullandmm sacim hic uzamadi ve kokusuna da dayanamadigim icin biraktim sizce bi kac hafta devam etsm uzatir mi ki?

Kizlar ya ben bi hafta kullandmm sacim hic uzamadi ve kokusuna da dayanamadigim icin biraktim sizce bi kac hafta devam etsm uzatir mi ki?

ya canım öyle bir haftada aman aman bi sonuç bekleme zaten. kaldı ki dğer bakım kürlerini bile uygularken belli bir süreden sonra ancak sonuç alabiliyorsun. öyle denedim olmadı yapmıycam deme bence, karar tabi senin yine. kokusuda sardıktan sonra geçio aslında yani almıosun kokusunu :)
ben yaparken mutfak kapısını kapatıorum sonrada camı açıyorum zaten saçımı yıkayana kdr koku çıkmış oluyo:)

ya canm yapalım haftada 2-3 bunu hergün yapanda var hatta abartıp sabah akşamda :) bak kimseye bişey olmamış :) sonucuda sabırsızlıkla bekliorm benm 2 haftada yani 4 kullanımda 1 cm uzadı:) benmki geriden gelio

walla ben üşengeç bi insanım:) haftada 1i zor yapıyorum o kdr sık yapamam
ama sen dene. eğer hakkaten inanılmaz sonuçlar alırsan bende üşengeçliğimi yenerim bence :)))

walla ben üşengeç bi insanım:) haftada 1i zor yapıyorum o kdr sık yapamam
ama sen dene. eğer hakkaten inanılmaz sonuçlar alırsan bende üşengeçliğimi yenerim bence :)))

ben anlamıorm pek de yeni boyatmıştım saçlarımı,yarım cm falan uzamıştı başladıımda annem bugün gördü,saçın ne kadar hızlı uzamış adet mi oldun dedi :) şimdi 1 parmağı geçmiş baktımda annem dedikten sonra,heveslendim iice valla boyamıcam saçımı sırf senn için üşengeçliğini yenmen için ordan takip edicem :):) senn için dipler kumral uçlar sarı ortalar fındık kabuğu gezcem :):)

ayy yavrum sağolasın:))) aman aman uzasınlarda ben yenerim üşengeçliğimi:))) yarın 4.kürü yapıcam bende aldım bugüden turpumu. 5.haftada resim koyucam öncesi sonrası die. hala siyahı deneyemedim aklım onda kaldı yaa. bide şu terebentini alırsam benden iyisi şamda kayısı:) birde burdan bi arkadaşta dökülme karştı karanfilli su yapıomuş onuda deniycem:)) denemedik şey bırakmıycam her bişiii yapıcam :))))

Benim kalın telli çok gür saçlarım vardı ama kuaför gazabından saçlarımı açılmasından dolayı aşırı yıprandı yani kullanılmıcak durumda çok kestirdim ama hiç fayda etmedi tabi anca uzucak çünkü dipten itibaren 5 ay oldu ama ( durum halen kötü bu önerilen yapmak istiyorum ama bir yandanda saç tellerim çok inceldi cansız oldu iyice gidermi diye korkuyorum lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım çaresiz kaldım sürekli çareler arıyorum kafamın tamamında kopuk saçlar çok çirkin görüntü var birden çok saçlardan bu durma gelmek pskolojim çok kötü oldu ((

Tuplu su yapmak istiyorum ama ne yapacam bilemiyorummmm

canım bu konuda uzman değilim ben. ama mantıken düşündüğümüzde bence önce saçının kalitesni arttırıcı kürler dene. mesela zeytinyağı kürü senin için uygun olabilir. ben turplu suda aşırı bi dökülme veya cansızlaşmanın artması gibi bişi yaşamadım. ama turpu kullanıp saçını açamayan arkadaşlarda var. kısacası bu konuda denemeden net bi bilgi edinemezsin senin saçına nası etki edeceğini bilmiyoruz çünkü. çenem düştü yine:))

uzuyomuş ya şimdi farkettim gene:) bende denemedim siyahı daha etkili dediler ya merak ediorm ama kırmızı beni cadıya çevirdi siyahı düşünemiorm :) onu yapmak için baya bi cesarete ihtiyacım var..sen mi denicen ben mi deniim önce :):)

walla marketteki amcayı ikna edemedim bir türlü siyah turp getirmedi adam:))ee karadeniz insanı inatçı olacak tabi:)) bende kaldım bu haftada kırmızıya:) ama bende inatçıyııııım:) önümüzdeki hafta için inat ettim gerekirse her yeri talan edicem ve siyahla yapıcam:)))
ya birde dün forumda gezinirken çam terebentinle ilgili bi kaç bişi okudum canım sıkıldı 6ay gibi uzun süreli kullanımlarda, saçı sonradan dökmeye başlıyomuş. tabi herkeste aynı etki olmaz ama tedirgin oldum ben yinede bide çok kurutuyo demişler.gerçi çoğu kişiden aksini duydum ama denemeden bilemem tabi.dökülmemesi içinde zeytinyağ ve sarımsaklı başka bi kür daha gördüm onuda yapmaya karar verdim:))) toplamda iki kür+terebentin+karanfil yapıcam artık saçlarım isyan edecek rahat bırak bizi die:)))
seninde saçlarının uzamasına çok sevindim cnm benim ya :81: dedim ama sana işe yarıo yılma die:)) bak 4.haftaya gelince iyice fark edeceksin ayy ne güzel hep uzasın saçlarımız yaa:) çok seviniyorum böle haberler alınca polyanna mıyım ne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…