walla marketteki amcayı ikna edemedim bir türlü siyah turp getirmedi adam:))ee karadeniz insanı inatçı olacak tabi:)) bende kaldım bu haftada kırmızıya:) ama bende inatçıyııııım:) önümüzdeki hafta için inat ettim gerekirse her yeri talan edicem ve siyahla yapıcam:)))
ya birde dün forumda gezinirken çam terebentinle ilgili bi kaç bişi okudum canım sıkıldı
6ay gibi uzun süreli kullanımlarda, saçı sonradan dökmeye başlıyomuş. tabi herkeste aynı etki olmaz ama tedirgin oldum ben yinede
bide çok kurutuyo demişler.gerçi çoğu kişiden aksini duydum ama denemeden bilemem tabi.dökülmemesi içinde zeytinyağ ve sarımsaklı başka bi kür daha gördüm onuda yapmaya karar verdim:))) toplamda iki kür+terebentin+karanfil yapıcam artık saçlarım isyan edecek rahat bırak bizi die:)))
seninde saçlarının uzamasına çok sevindim cnm benim ya :81: dedim ama sana işe yarıo yılma die:)) bak 4.haftaya gelince iyice fark edeceksin
ayy ne güzel hep uzasın saçlarımız yaa:) çok seviniyorum böle haberler alınca polyanna mıyım ne :))