Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ya bu turp kaynatırken çok kötü kokuyo bütün mahalle kokunun kaynagını merak ediyo walla ama bn hiç ses çıkarmıorum bayanssulusmile kaynatırkenki kokusna bi çözüm öneriniz var mı ?

arkadaşlar ben size bi tarif veriyorum .
saçlarımın uzamasını,parlamasını ve yumuşacık olmasını sağladı.

2 tane orta boy büyüklükte nar'ı ( mümkünse ekşi ) kabuklarıyla birlikte rendeliyoruz.
daha sonra 4 çay bardağı kaynamak üzere olan suyun içine koyup yaklaşık 7-8 dakika demlenmeye bırakıyoruz. daha sonra posasını süzüp suyunun soğumasını bekliyoruz. ve bu suyla banyo esnasında saçlarımızı duruluyoruz. Eminim etkisini göreceksiniz :) Hadi bakalım.. sonuçları bekliyorum :)

evet 2. denememdi bu. benimkide suluydu.
neyse ama ben fena rahatsiz oldum bu turptan. birincisi sacim yikamadan sonra dökülüyor ( tabi 2. denemeden sonra fayda görmeyi beklemiyodum mucize olurdu dogrusu)
ikinci olarakta sacimi ne kadar iyi yikadiysam da sac aralarimda beyaz yapistiriciya benzer seyler kalmisti. sacim yasken onlari almakta zorlandim. tarak yardimiyla cikarmaya calistim. beyaz yapisik biseydi. bu neyden olusmus olabilir? sonucta suyunda turp falan kalmamisti. sizde de oldu mu bu

Turp ilk yapışlarda kötü olan saçları atıo saç derisinden dye bliyorum yani dökülme bu yüzden ben faydasını görmüştüm baya bnce faydalı olcaktır ayrıca süzsende tortu kalıyo azda olsa yumurtanın pişmesnden kaynaklandığını sanmam

Turp ilk yapışlarda kötü olan saçları atıo saç derisinden dye bliyorum yani dökülme bu yüzden ben faydasını görmüştüm baya bnce faydalı olcaktır ayrıca süzsende tortu kalıyo azda olsa yumurtanın pişmesnden kaynaklandığını sanmam

ama öyle olsa saçtan kolayca arınırdı, saça yapışıp çıkmayanlar yumurta(tabi sıcak suyla yıkadıysanız)

bende bugün turp aldım ve denedim bi fark yok .. 2 hafta sonra bakıcam yine inşallah işe yaradığını görürüm.. ama turp kaynatınca kötü kokuyor ya :KK70: ( siyah bulamadım kırmızı turp kullandım) yıkayınca koku kalmıyor neyseki :) bakalım ilk hafta 2 günde 1 uygulamayı düşünüyorum :) eğer işe yararsa 4-5 ayda saçım belime gelir şimdi omuz altımda :-)

bende bugün turp aldım ve denedim bi fark yok .. 2 hafta sonra bakıcam yine inşallah işe yaradığını görürüm.. ama turp kaynatınca kötü kokuyor ya :KK70: ( siyah bulamadım kırmızı turp kullandım) yıkayınca koku kalmıyor neyseki :) bakalım ilk hafta 2 günde 1 uygulamayı düşünüyorum :) eğer işe yararsa 4-5 ayda saçım belime gelir şimdi omuz altımda :-)

ilk seferde sonuç vermez ki canım 7-8 kere yapman lazım

ilk seferde sonuç vermez ki canım 7-8 kere yapman lazım

yok ilk defa yaptığım için yazmak istedim.. düzenlii olarak uygulamayı düşünüyorum :) saçım yumuşacık oldu :) yarın tekrar uygulama yapıcam :) inşallah uzar yaa yaza kadar belime gelir uzarsa :KK70: zemuszemus ohaoldumsmile

siyaH TurPmu kıRmızı TurPmu :S Bide ben sinemakiLi kürü kuLLanıOrum bişi oLurmu acaba beLki daha hızLı uzar yada kompLe saçLarım gider

ben siyah bulamadım kırmızı turp kullanıyorum... 7.8. uygulamadan snra belli ediyormuş uzadığını :) ama saçım yumuşacık oldu.... bugün 2. kez uyguladım şuan kafamda turp var hahahhahahha :icecream:

siyaH TurPmu kıRmızı TurPmu :S Bide ben sinemakiLi kürü kuLLanıOrum bişi oLurmu acaba beLki daha hızLı uzar yada kompLe saçLarım gider

turplu saçlarını yıkadıktan sonra onuda kullanırsan bişey olmaz cnm :) hatta bencede daha çabuk uzar :KK70: inşallah hepimizin 3.4 ayda saçlarımz belimize gelir dua edelim :KK70: zemuszemuskaydirigubbakcemile3

turplu saçlarını yıkadıktan sonra onuda kullanırsan bişey olmaz cnm :) hatta bencede daha çabuk uzar :KK70: inşallah hepimizin 3.4 ayda saçlarımz belimize gelir dua edelim :KK70: zemuszemuskaydirigubbakcemile3

aMinnn CaNımmCımmm :Saruboceq: BaNada çaBuk uzaR qibi qeLiyor bakıcaz aRTk sırnaşık şey

yarın 3. kez turp uygulıcam :KK70: yeap :KK70: kokusuu kötü ama o bana güç veriyor inanıyorum saçlarımı belimde görmek nasip olcak banada sırnaşık şeyaklinialirimsmile

haDi hayıRLIsıı caNım :ecrin_bebek: Ben daHa Hiç denemeDimmm hasTaLıqım qeÇsin ondan snRa denemeyi düşünüyoRumm :kedi: kaydirigubbakcemile2

X