Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

turplu suyu bi kaç defa denedim ama sanırım uzaması için yeterli bi deneyim değildi...
fakat gerçekten saçlara iyi geliyor ...

kizlar eger maskeler icin vaktiniz kisitliysa evde yapilabilen sac bakimlari basligi varya orda saclari uzamayanlar buraya diye baslik var oraya girin bakin insallah faydasini görürsünüz kullananlar cok memnun bende tabiki kullanmak zorunda degilsiniz ama bi fikir olur enn azindan biz bayanlarin en titiz oldugu konulardan biride saclar onun icin yaziyim dedim

ya bende bu pazar sacımı kestirdim hay kestirmez olaydım sormayın üstüne basa basa boydan almayın dediğim halde belimin aşağısındaki saçlar boyuna kadar kısaldı şeklide hiç beğenmedim ve aksilik buya allah kahretsin 18 haziranda erkek arkadaşımla aylar sonra görüşecezz bu saclarla mahf olmak istemiyorum hemen deniyecem inş işe yarar sadece 17 günüm kaldı

bide anlayamadığım bişey daha var şimdi o kaynayan turpları süzüp maske olarak sürücez dimi yoksa o su ilemi yıkayacazzz??

hsreetcim evde yapilabilen sac bakimlari diye baslik var orda saclari uzamayanlar buraya diye topik var oraya bi bak canim mutlaka isine yariycaktir kullanan herkes memnun bi göz at istersen

arkadaşlar bu turplu suyu haftada kaç gün yapmamız geekiyor?Ben 10 gündür sinameki bemiks uyguluyorum,8 haftalık süre bitince turrplu su yapcam.kaç günde bir acaba?yazarsanız sevinirim

yav bu sıcak yaz günününde turbu nerde bulabilirim acepboshayallersmile
sonra ekimde düğünüm var saçlarım kısacık off en kısa zamanda başlamam lazım..
ama takdire şayen bir durum var
konu sahibi rapunzel çok güzel makul içten yanıtlar vermiş herkese kanımca onu ayın üyesi seçiyorum uslubu çok güzel ve saygılı allah razı olsun...

valla ben turplu suyu 1 kez yaptim o da ilk ve son oldu!
yumurtanin kokusunu mu anlatiyip, kafama poset gecirip tülbentle sardigim halde sip sip damlamasinimi anlatiyim.. igrenc oldu, ben yapamadim :KK43: bununla uzayacaksa bile benim katlanabilecegim birsey degil.. :KK43:

lütfen arkadaslar bana yardim edin dün sacimi kestirdim (ALLAH O KADINI BILDIGI GIBI YAPSIN)° simdi yazilarinizi okuyorum aglaya aglaya catliyorum bu arada lütfen bu gercekten ise yariyormu?? dogruyu söleyin allah icin cok uzun saclarim vardi cok kisa kesti kadin nefret ediyorum koförlerden :gitme::kızgın:

ya bende iki hafta düzenli yaptım, şimdi turp bulamıyorum. bnm saç rengimle doğal saç rengim arasında cok az ton farkı var. uzayıp uzamadığını anlamıyorum. :KK43: bu arada elifcim ben de uçlarından aldıra aldıra upuzun saçları omuz hizasına (omzunda üstü) düşenlerdenim. korkuma aylardır kuaföre gidemiyorumm uçlar çok kötü oldu ama uzayacaksa böyle uzasın.

X