Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

benimde bi haftalık turbum kaldı. onuda carrefourda bulmuştum 3 hafta önce:) sinameki ve bemix i aldım hazır bekletiyorum.eksik bi bademyağı kaldı. haftaya başlıyorum inş. ona da:teytey::teytey:

sinamekili tarif turba göre daha az zahmetli hem
turp çok uzun sürüyor kaynatırken falan
kokusu da cabası

sinamekili tarif turba göre daha az zahmetli hem
turp çok uzun sürüyor kaynatırken falan
kokusu da cabası

evet kesinlikle haklısın, şu kalan turpları da bitireyimde bu hafta:)
tatlım bi şey sorcam sana, ben bi bakım yağı daha kullanıyorum.( hc duymuşsundur muhakkak) bu yağı da haftada iki yapmam gerekiyor, 3 kere de turp. hergün hergün yıkayınca da saçım kuruyo, yoruluyo. yağı sürüp iki saat beklettikten sonra şampuanlamadan yağı akıtıp turplu suyumu döküp iki saat bekletsem olur mu sence? zaten bu haftalık turp yapıcam, sinamekiye geçine haftada bir sinameki, bi kere de hc yapıcam.

evet kesinlikle haklısın, şu kalan turpları da bitireyimde bu hafta:)
tatlım bi şey sorcam sana, ben bi bakım yağı daha kullanıyorum.( hc duymuşsundur muhakkak) bu yağı da haftada iki yapmam gerekiyor, 3 kere de turp. hergün hergün yıkayınca da saçım kuruyo, yoruluyo. yağı sürüp iki saat beklettikten sonra şampuanlamadan yağı akıtıp turplu suyumu döküp iki saat bekletsem olur mu sence? zaten bu haftalık turp yapıcam, sinamekiye geçine haftada bir sinameki, bi kere de hc yapıcam.

haftada 3 kere turp çok canım ya. ben haftada 1 yapardım. dediğin şu yöntemi anlamadım.
'' yağı sürüp iki saat beklettikten sonra şampuanlamadan yağı akıtıp turplu suyumu döküp iki saat bekletsem olur mu sence?'' turp+yumurta+zeytinyağını bi kapta karıştırıp sürmüyor muydun ?

forumları incelediğimde 2 günde bir turplu su yaptıklarını okumuştum, dolayısıyla bende haftada 3 defa yaptım. ben z. yağı koymuyodum cnm, sadece turplu su ve yumurta.
bahsettiğim yağ. hc bakım kompleksi nette satılan hazır bir yağ karışımı.haftada iki gün de onu kullanıyorum. ayrı ayrı günlerde kullanınca saçım çok yoruluyo. kullandığım bu bakım yağını iki saat saçımda beklettikten sonra turplu suyu yapsam demiştim. inşallah anlatabilmişimdir bu seferkaydirigubbakcemile3

ha üst üste yapayım diyorsun yani
yok öyle yapma bence canım
turplu suyu da haftada 1 e indir
ayrıca 8 kere turplu su yaptıktan sonra 2 kere ara ver
yani 8 hafta yapınca 2 hafta yapma
saçların dinlensin
hc bakım yağına devam et düzenli olarak
ama dediğim gibi her ikisini de haftada 1 kere yap
çok yorulur saçların ya her gün yıkamaktan kendi yağı ile beslenemez kurur
hc bakım yağı ile turplu su arasında da 2 gün süre olsun
yani mesela hc'yi pazartesi yap turplu ruyu perşembe

haklısın cnm, zaten bi hafta çok yoğun bakım yapıp sürekli yıkayınca aşırı kurudu saçlarım.senin söylediğin çok mantıklı,aynen öyle yapıcam. çok saoll tatlımmopuyorumnanaktan

arkadaşlar 2 gündür bu foruma takıldım kaldım saçlarım önceden çok uzundu ama annemin gazıyla kestirmek zorunda kaldım...dünden beri çeşitli yorumları okuyorum babama söyledim aldı turpları ama turplar çok küçük ne kadar yapsam ki.... bideee en büyük KADINLAR KULÜBÜÜÜÜ <3 <3 <3 <3 <3

3 ay boyu yap canım yazın boşsun zaten :)

yaww sorma tatlımm,kendimi saç bakımına adadım resmen:):) çıtçıtlara güvenip gittim saçlarımı uçlarından aldıra aldıra kısacık bıraktım. şimdi çıtçıt da çok belli oluyo,kötü duruyo. 3 ay çok iyi bi süre benim için:teytey:
bu arada yeni nick hayırlı olsun tatlımmmolumunekankayizsmile

Selam arkadaşlar. Ben de bugün üye oldum foruma. Birşey sormak istiyordum özellikle başlık sahibi de yanıtlarsa sevinirim. İlk sayfadaki formül hala geçerli mi yoksa formülün içeriğinde bir değişme oldu mu? Malum bu başlık çok uzun zaman önce açılmış ve 550 nin üstünde sayfa var, hepsini okumam çok uzun zaman alır. Formülde bir değişiklik varsa, yazarsanız çok sevinirim.

X