Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ya çıktım turp arıyorum deli gibi bulamadım :KK43:

hiç mi yoktur ya? hiç bulamaz mıyız yani? hemen başlamak istiyordum ya. balık satılan yerlerde vardır heralde.

arkadaşlar ben bugün üsküdar'da siyah turp buldum. hemen aldım 1 kilo.

ne kadar rendeleyeceğiz peki? belli bi miktar var mı? 2 yemek kaşığı rendelenmiş turp yeterli olur mu? yoksa daha fazla mı olsun? yarın başlayacağım turplu suya.

arkadaşlar ben bugün üsküdar'da siyah turp buldum. hemen aldım 1 kilo.

ne kadar rendeleyeceğiz peki? belli bi miktar var mı? 2 yemek kaşığı rendelenmiş turp yeterli olur mu? yoksa daha fazla mı olsun? yarın başlayacağım turplu suya.

canim ben üsküdarda oturuyorum siyah turbu nerde buldun yav? ben kırmızıdan başka bulamıyorum da..

valla seyyar tezgahta yaşlı bi teyze satıyordu. her zaman olmuyorlar onlar sanırım. hani balıkçılar filan varya arada. onların oraya girmeden hemen ortada duruyorlardı.

bu arada yaptım arkadaşlar. saçlarımda dökülme olmadı ve yumuşacık oldu. bide çamterebentinli şampuanımla yıkadım. şuan yumuşacıklar ve fön çekilmiş gibi. uzayıp uzamadığını ise birkaç kullanımdan sonra gözlemleyip yazıcam. :KK66:

ben bıoblas kullanıyorum ve buda saçımın dolaylı olarak uzamasını sağlıyor. bilirsiniz sağlıklı saç çabuk uzar ben bıoblastan çok memnunum

2 defa uyguladım. sonuçtan memnunum. saçım yumuşacık oldu ve uzadı gibi sanki. ama koyu kumral boya var kafamda ve saçlarım da açık kumral. pek anlayamadı uzadı mı uzamadı mı..

merhaba, bende internette bir tarif buldum, havucu rendeleyip suda 30 dk haslayıp yumurta sarısıyla karıstırılıp hazırlanıyo, acaba bu tarıfe turbuda eklesek (havuc turp yumurta sarısı olarak) zararı olurmu sızce?

merhaba srımsak -havuç-hintyağı-susamyağı 1 haftada yada 2 haftada saç cinsine göre 10 cm uzayacak şaşıracaksınız diye bir tarif gördüm haftada 2 kere koymak gerekiyormuş sonuç kesinmiş yapan varmı kızlar dün uyguladım ama ev müthiş koktu saçımıdadün dip boya yaptım farkı görmek için fark olursa yazıcam ama şu yumurta havuç denesemmi kokusuz yaaa:uhm:

X