Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bu turplu sudan bahsetmişsinizde 3.4 bardak yazıyo ii ama o kadar su bir tencere eder fazla degilmiki o 1.2 bardak olsa nasıl olur daha etkili olmazmıkı ?

Merhaba arkadasla, aynen bende ilk sayfada yazilan yaziyi okudum. 3-4 bardak su cok degilmi bir defalik uygulama icin :uhm: yoksa 2-3 defa uygulamak icin mi ... ayrica ne tür turp kullaniyorsunuz. :uhm: denemedigim bir bu kalmisti, bunuda denemek istiyorum... :kedi:

Merhaba arkadasla, aynen bende ilk sayfada yazilan yaziyi okudum. 3-4 bardak su cok degilmi bir defalik uygulama icin :uhm: yoksa 2-3 defa uygulamak icin mi ... ayrica ne tür turp kullaniyorsunuz. :uhm: denemedigim bir bu kalmisti, bunuda denemek istiyorum... :kedi:

deglmi amaya :) ben bi bardak su koyucam sende öle yap bence içerik aynı nasılsa turp :)

Arkadaşlar aranıza bugün katıldım.Turplu suyla ilgili paylaşım alanı vardı.Takip ediyorum.Sanırım o konu kapanmış.
Şimdi size tecrübelerimi anlatayım turplu suyu iki kere yaptım ve gercekten saclarımda uzama olduğunu gözlemledim üstelik saclarım röfleli ve bu su saclarımı bile yumusattı hihoyyyt herkesin denemesini tavsiye ediyorum uzun saclarla kalın :teytey:

turplu suyumuz:
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben

(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)
Sevgiler..a.s.

kızlar yarım saat kaynatılacağından eminmisiniz? çok değilmi bu süre etken maddeler gitmiyormu böyle:uhm:

ben tuplu su + yumurta sarısı yaptım uzamada cok büyük bir fark görmedim ama saclarım yumusacık ve cok canlı oluyordu o acıdan tavsiye ederim.

turplu suyu 3.kez yapıyorum uzamada fark edıp etmedıgını bılmıyorum ama sacıma cok faydası oldu cok guzel gorunuyo modellı duruyo parlak tesekkur ederım bulan arkadasa
ben hamıleyım ınsallah bır sakıncası yoktur bunu yapmanın............

selam kizlar evde yapilan sac bakimlari bölümünde saclari uzamayanlar buraaya adli topik var mutlaka bakin derim mayali süt hakkinda ben iciyorum cok memnunumm uzuyo saclarim ayrica doktorlarda tavsiye ediyo googleye yazin mayali süt sac ve tirnak icin diye geliyo bilgiler nacizane fikrimi söyliyim yardimci oliyim dedim hepiniz uzun saclarla kalin

o kadar sey denedım arkadaslar hatta bu sac bakımının kıtabını yazdım dıyebılırım en iyi sonucu turplu sudan aldım dıgerlerı de ıyı ama turplu su daha hızlı uzatıyor

benim saçımın inadından mıdır nedir bilemedim, uzamıyor bi türlü.. turp, sinameki herseyi denedim. uzamada istediğim etkiyi göremedim ben bu turpta ama gercekten saçı yumusatıyor, parlatıyor. ertesi gün basbas bağırıyor saçlar "ben bakımlıyım" diye. bu açıdan denemeye değer bi tarif.

ben bır kere denedım turplu suyu sacımda bı degısıklık farkettım daha parlak daha canlı oldu ama uzamadı tabı bıkereyle annemde daha turp almadı mevsımı degılmıs:KK70: kaldı öyle.. artk badem yagı sınemakı vs yapıorm bakalım. ınsallah uzar saclarımızz :KK66:))olumunekankayizsmile

ben bır kere denedım turplu suyu sacımda bı degısıklık farkettım daha parlak daha canlı oldu ama uzamadı tabı bıkereyle annemde daha turp almadı mevsımı degılmıs:KK70: kaldı öyle.. artk badem yagı sınemakı vs yapıorm bakalım. ınsallah uzar saclarımızz :KK66:))olumunekankayizsmile
ayyyy parlaması bile ne iyi şey :KK70: acaba neden turplu şampuan falan yapmıyorlar madem bu kadar yararlı?bilmiyorumkismile

ayyyy parlaması bile ne iyi şey :KK70: acaba neden turplu şampuan falan yapmıyorlar madem bu kadar yararlı?bilmiyorumkismile

annem alsa yıne yapıcamda mevsımı gecmıs turpun öle dıo :) bıde turpun kokusundan rahatsız olanlar olmus ben nıe hıc koku almadım ya :) grıpmıydm acaba bilmiyorumkismile

annem alsa yıne yapıcamda mevsımı gecmıs turpun öle dıo :) bıde turpun kokusundan rahatsız olanlar olmus ben nıe hıc koku almadım ya :) grıpmıydm acaba bilmiyorumkismile
bende yaptım dün, kaynarken çok koku çıkarıyor, bi de sürerken yumurta çok kötü kokuyo ama ben o kada rahatsız olmadım opuyorumnanaktan

X