Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yaww sorma tatlımm,kendimi saç bakımına adadım resmen:):) çıtçıtlara güvenip gittim saçlarımı uçlarından aldıra aldıra kısacık bıraktım. şimdi çıtçıt da çok belli oluyo,kötü duruyo. 3 ay çok iyi bi süre benim için:teytey:
bu arada yeni nick hayırlı olsun tatlımmmolumunekankayizsmile

aynen ben de sadece saçlarıma adadım kendimi :) teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar. Ben de bugün üye oldum foruma. Birşey sormak istiyordum özellikle başlık sahibi de yanıtlarsa sevinirim. ılk sayfadaki formül hala geçerli mi yoksa formülün içeriğinde bir değişme oldu mu? Malum bu başlık çok uzun zaman önce açılmış ve 550 nin üstünde sayfa var, hepsini okumam çok uzun zaman alır. Formülde bir değişiklik varsa, yazarsanız çok sevinirim.

konu sahibi üyeliğini sildirmiş canım o yüzden sana cevap veremez
geçen yaz boyu ben yaptım turplu su sana cevap verebilirim
formül aynen geçerli kötü kokuyor yumurta ve turp ama bu sonuca değer yerimseniben

konu sahibi üyeliğini sildirmiş canım o yüzden sana cevap veremez
geçen yaz boyu ben yaptım turplu su sana cevap verebilirim
formül aynen geçerli kötü kokuyor yumurta ve turp ama bu sonuca değer yerimseniben

Anladım Dorocum çok teşekkür ederim. Formülü aynen uygulayım bakayım ayda 2 cm. kadar uzasa yeter. Bakım yağlarından (ceviz yağı, defne yağı vb.) eklesem bu formülün içine sence nasıl olur? Özelliğini kaybeder mi?

Anladım Dorocum çok teşekkür ederim. Formülü aynen uygulayım bakayım ayda 2 cm. kadar uzasa yeter. Bakım yağlarından (ceviz yağı, defne yağı vb.) eklesem bu formülün içine sence nasıl olur? Özelliğini kaybeder mi?

yok canım bi şey olmaz bence ekle

ben bi ara yapiyodum turplu suyu yumusatiyo saclari kaydirigubbakcemile2 ama uzadgni gormedim cunku cok kisa sure kullandim benneyaptımki bence tavuk yumurtasi yerine bildircin yumurtasi kullanin bilirsiniz cok faydali benim bildircinim var yeni basladi yumurtlamaya saolsun kizcagizim onun yumurtalarini kullaniyorum kaydirigubbakcemile2 :dance: hem bole daha taze oluyo bi denedm bakalm nasl olcak zemuszemus

3 hafta boyunca haftada en az iki kere yaptım.kuaföre sormuştum geçen gittiğimde 1 cnm filn uzamış demişti, hatta ben de buraya yazmıştım. bu sabah bi saç teli kopardım ışıkta baktım ve ölçtüm tam olmasa da 2 cm e yakın. bnm bi ayda en fazla bi buçuk cm uzardısositososito

arkadaşlar ben kışın kullandım haafta bir kere iki haftada bir kere fln omuzumdan göğüs hizama indi şimdi turp bulamadığım için zencefil deniyorum turp gerçekten çok işe yarıo yanlız

arkadaşlar ben kışın kullandım haafta bir kere iki haftada bir kere fln omuzumdan göğüs hizama indi şimdi turp bulamadığım için zencefil deniyorum turp gerçekten çok işe yarıo yanlız

tatlım ne kadar zaman kullandın, benimde omuz hizamda da tam göğüs hizasına insin istiyorum:eek: iki buçuk ayda olmaz ama dimi:)

bi ara ben de yapmıştım sadece 3 kez yapttıım halde etkiledi :lepi: ama cok kötü kokuyordu ve kokuya dayanamadım :bbo:

tatlım ne kadar zaman kullandın, benimde omuz hizamda da tam göğüs hizasına insin istiyorum:eek: iki buçuk ayda olmaz ama dimi:)

ya benm saçlarım ağustosta omzumdanda kısaydı turkcell kadın ve yaşamdan mesaj geldi turpla ilgili turplu su ve yumurtaya başladım öle aklıma estikçe yapıodum ama gören herkes ne kadar uzamış saçların diyolar tanıdıklarını fln bana ynlendiriolar ciddi anlamda faydası var cnm ama biz kızlar biraz doyumsuzuz galiba göğüs hizana gelncede beline gelmesni istiyceksin büyük ihtimal :) şaka bi yana bu siteye bakıncada baya şaşırdım bu kdr insan bunu biliyomuymuş ne güzel diye çnkü ben önüme gelene söylüorum bunu dne pişman olmazsın :KK66:

ben de herkese söylüyorum burda öğrendiğim şeyleri, yada dışardan öğrendiklerimi de burda paylaşıyorum. ama iş arkadslarım biraz art niyetli.okullar açılınca büyük ihtimalle saçların ne kadar uzamış diyecekler. onlara söylemiycem bi tek. bende gözenek sorunu vardı cilt bakım uzmanı(öğretmeni aynı zamanda) olduğu halde kadın geçiştirdi defalarca beni bi şey söylemedi. kuaför hocasına bi kaç şey sordum onlar da öyle yaptı. ama onlar bi şey sorduğunda ben hemen açıklıyorum, hatta ürün bulamadıklarında işimi gücümü bırakıp gidip alıyodum. onlar bana öyle yapınca aptal gibi hissettim kendimi. bu sitedeki insanlar ise çok çok iyi niyetli, çok seviyorum burayı o yüzden:enbuyukkk:

X