- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.401
ahh aminnn aminnn inşallah tez zamanda :sm_cool:uçarım böyle mutlulukta :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende uzamaya etkisi oldu cok memnun kalmistim ama simdi kuaförden sac uzatma formülü diye topik var onu deniyorum ayrica ben bile inanamadim birbucuk ayda 10 cm diye bi topik daha var merve arkadasimizin ay nisi zaten ama bi tek zeytin yagi var bunda simdilik buna basladim
Canım söylediğin konu bu sitede mi acaba?öyle bişey varsa süper olur.Ayrıca turplu suyu bende dün denedim.gerçekten yumuşattı saçlarımı,yumurta kokusu falanda kalmadı hiç.uzama içinde etkisi olur inşallah.:1hug:
buzdanalew
Arkadaşlar benim saçım bir türlü uzamıyor neler yaptım doğal yollardan fayda etmiyo ve çok çabuk kırılıyo ben boyadığım için yıprandığını düşünüyodum ama yaklaşık bir senedir hiç boyamadım ve bakım yaptım faydasını görmedim pek,bunu uygulasam faydasını görür müyüm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar katı meyve sıkacağı ile turbun suyunu çıkarsak öyle direk sürsek olmaz mı? Sanki kaynatınca içindeki etken maddelerin yapısı bozulur gibi geliyor bana :uhm:
Ya da olmaz öyle diyorsanız turbun suyunu yine meyva sıkacağından geçirip öyle direk kaynatsak su eklemeden? Olur mu ki?:sm_confused:
evet canim turplu suyun iki üc sira altinda var merve arkadasimizin basligi ben bile inanamadim 1bucuk ayda 10cm diye galiba bi bak istersen sac uzatma yöntemleri adli basligi tikla turplu suyun altinda olmasi lazim basarilar sanaCanım söylediğin konu bu sitede mi acaba?öyle bişey varsa süper olur.Ayrıca turplu suyu bende dün denedim.gerçekten yumuşattı saçlarımı,yumurta kokusu falanda kalmadı hiç.uzama içinde etkisi olur inşallah.:1hug: