Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bende uzamaya etkisi oldu cok memnun kalmistim ama simdi kuaförden sac uzatma formülü diye topik var onu deniyorum ayrica ben bile inanamadim birbucuk ayda 10 cm diye bi topik daha var merve arkadasimizin ay nisi zaten ama bi tek zeytin yagi var bunda simdilik buna basladim

bende uzamaya etkisi oldu cok memnun kalmistim ama simdi kuaförden sac uzatma formülü diye topik var onu deniyorum ayrica ben bile inanamadim birbucuk ayda 10 cm diye bi topik daha var merve arkadasimizin ay nisi zaten ama bi tek zeytin yagi var bunda simdilik buna basladim

Canım söylediğin konu bu sitede mi acaba?öyle bişey varsa süper olur.Ayrıca turplu suyu bende dün denedim.gerçekten yumuşattı saçlarımı,yumurta kokusu falanda kalmadı hiç.uzama içinde etkisi olur inşallah.:1hug:

Arkadaşlar benim saçım bir türlü uzamıyor neler yaptım doğal yollardan fayda etmiyo ve çok çabuk kırılıyo ben boyadığım için yıprandığını düşünüyodum ama yaklaşık bir senedir hiç boyamadım ve bakım yaptım faydasını görmedim pek,bunu uygulasam faydasını görür müyüm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

Canım söylediğin konu bu sitede mi acaba?öyle bişey varsa süper olur.Ayrıca turplu suyu bende dün denedim.gerçekten yumuşattı saçlarımı,yumurta kokusu falanda kalmadı hiç.uzama içinde etkisi olur inşallah.:1hug:

evet canım bu sitede konu başlığı yine bu topik üzerinde merve isimli üyeden tam üye ismini bilmiyorum ama :1no2:

buzdanalew
Arkadaşlar benim saçım bir türlü uzamıyor neler yaptım doğal yollardan fayda etmiyo ve çok çabuk kırılıyo ben boyadığım için yıprandığını düşünüyodum ama yaklaşık bir senedir hiç boyamadım ve bakım yaptım faydasını görmedim pek,bunu uygulasam faydasını görür müyüm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

canım denemeden bilemezsin ben henüz uzama konusunda birşey diyemicem ama yumuşaklık ve hoş bir parlaklık veriyor gerçekten.

Arkadaşlar katı meyve sıkacağı ile turbun suyunu çıkarsak öyle direk sürsek olmaz mı? Sanki kaynatınca içindeki etken maddelerin yapısı bozulur gibi geliyor bana :uhm:

Ya da olmaz öyle diyorsanız turbun suyunu yine meyva sıkacağından geçirip öyle direk kaynatsak su eklemeden? Olur mu ki?:sm_confused:

Arkadaşlar nolur cevap yazın, ben iki kere turplu su yaptım ikisinde de ev berbat koktu zaten, kaynatmak istemiyorum ben..bir de kaynatınca yararlı maddenin yarısı uçar bence..eğer dediğim gibi yapan varsa ve yine iyi sonuçlar alıyorsa yazabilir miii :kedi:

kizlar eger marketlerde kahvaltilik minik turplardan varsa onlar koku yapmiyo ben burda onlardan yapmistim bi ara etkilide tabi türkiyede varmi bilemiycem ama öteki turplara bakarak daha hafif kousu

evet canim turplu suyun iki üc sira altinda var merve arkadasimizin basligi ben bile inanamadim 1bucuk ayda 10cm diye galiba bi bak istersen sac uzatma yöntemleri adli basligi tikla turplu suyun altinda olmasi lazim basarilar sana

kesinlikle süper bişeyy. ben o kadar düzenli yapmadığım halde baya uzadı.en azndan kısa düz olan kahkülm, şimdi yan ve uzun .kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar selam :teytey:

Ben dün akşam 3-4 orta boy kırmızı turbun suyunu katı meyve sıkacağı yardımıyla suyunu aldım, bir bitmiş parfüm şişesini de friksiyon yapmak için kullandım. 2 saat bekledim. Yıkamak için çok daha önceden de olan çam terebentinli Bioblas şampuan kullandım. Saç kremini de dökmesin diye sadece saçın gövdesine ve özellikle uçlara uyguladım. Bakalım sonuç ne olacak, 2 günde bir düzenli yapıp yazacağım gelişmeleri :Saruboceq:

kaynatmasam sadece suyunu sıksam ne olur?
bizimkiler bunun kokusunu alınca bi daha yaptırmazlar biliyorum..hani etkili maddesi suyunda..biraz fazlaca turp sıkmak durumunda kalırım sadece diye dşünüyorum..
Sanırım Astronomerde de aynı sıkıntı var
bu konuda biz bilgilendirirseniz seviniriz :KK66:

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar ,

Ben bir tane turbu rendeleyip suyunu çıkarıyorum ve ilk kullanımdan sonra dolapta muhafaza ederek birkaç kez kullanıyorum bu etkisini azaltır mı? her seferinde taze mi yapmam gerekir? 1 aydır 2günde bir yapıyorum sadece 1 cm uzadı :KK43::KK43: hani 6cm 10cm uzuyo diyenler vardı ya bir de benim saçım hızlı uzar normalde ancak 1 cm :s tamam parlaklaştı yumuşacık ama uzamadı istediğim gb yaaa. bi de ben uzadığının takibini iyi yapabilmk için içlerden bi kısmını kırmızıya boyadımki görebileyim ne kadar olduğunu.ben 10 4-5 cm uzayacak diye bakıyordum uzamadı bide sarımsak ve ısırgan yağı kattım şampuanıma öle yıkama yaptım gene fark etmedi gene fark etmedi:KK43:

evet ht2nor cum ben de aynı koku probleminden dolayı annemle biraz didiştim.. çok fazla turba ihtiyacın yok saman gibi olmasın da baya suyu çıkıyor merak etme.. 3-4 tane körpe olanı baya bir su çıkarıyor.. alsanaalsanasmile o yüzden bakalım böyle olacak mı turbun direk suyundan yararlanmayı düşündüm, bu konunun bir yerinde bi arkadaşımız yazmış kuaförü yapmış galiba direk turp suyuyla birazcık sertleştirmesi dışında bir problem olmuyormuş heralde. o da saçkremi kullansak çözülür sanırım... bakalım ne olacak ben de turbun suyuyla daha 2-3 seferdir uğraşıyorum yarın yapacağım..yerimseniben

vforvendetta cım senin soruna geleyim.. ben de şöyle birkaç tane filan orta boy kırmızı turbu katı meyve sıkacağında sıktım ve kavanoza koydum, yaklaşık 1/3 lt falandı göz kararı ve yaklaşık 6 gündür filan bekliyor o turp suyu.. dibine çöküyor biraz içindeki şeyler filan biraz da kokusu garip oluyor gün geçtikçe. ama bence taze taze kullanacağımız kadar yapmamız daha iyi olur, çünkü gerçekten taze kokmuyor pek..bir de bakteri ürüyorsa içinde aslında iyi bir fikir değil bol bol yapıp saklamak, ben taze yapacağım dökeceğim o kavanozdakini pis kokmaya başlamış.. :sinifsinif:

inşallah saçınız uzar kızlar herhalde herkeste aynı etkiyi de yaratmıyor.. ya da etki süresi değişik. fisfisfis bir de bana bakın saçlarım kıvırcığa çok yakın bir dalgalı lüle lüle oluyor ve uzayıp uzamadığını anlamak için lülelerdeki tur sayısını mı ölçücem yani :KK70:

Son düzenleme:
Valla bende senin gibi yapıcam Astronomer..
Yemek için dilimlediğimizde dahi kokuyo,kaynayınca nasıl kokar bilemiyorum artık..Gerçi sadece suyunu sıksak yine kokar ama sonuçta kaynadığındaki o buharlaşan koku kadar olmaz..

Herkese Selam,
ben bu konuyu geçen sene okudum ve uygulamaya başladım saçlarımda uzamda çok etkisi olmadı ama dökülmesi kesildi, daha parlak ve bakımlı oldu. Saçlarım çok açık sarı dipten çıkan saçalrım inanılmaz parlak çıkıyo bunu gördükten sonra birçok arkadaşımda uyguladı ve herkes çok memnun.
Geçen kış yaptım yazın bıraktım dökülmeye başlayınca tekrar başladım 3 ay kadar tekrar yaptım şimdi sıkıldığım için ara verdim kaynatmak filan zor geliyo evde herkes şikayetçi kokudan başka yöntemler deneyeceğim.

Benim size tavsiyem etkisini mutlaka göreceğiniz siyah turla yapılan orjinal tarifi uygulayın ve riske girmeyin tecrübeyle sabita:teytey:

ben yaklaşık 8-9 defa uyguladım yani haftada 3 kere yaparak yaklaşık 3 haftadır uyguluyorum. baktım 10 günde yarım cm uzamış. yani ayda zaten 1.5 cm uzuyor. acaba biraz daha sabretmek gerekirmi yoksa bıraksammı acaba :KK43: kıslar yardım edin lütfen çok ihtiyacım var işe yaramasına :S

Turp suyunu geçen sene kullandım.Hazırlama sırasında iğrenç kokuyor. Fakat sadece dıştan diil, içerden de desteklemeniz lazım.Her gün mutlaka turp yemelisiniz.

evet aynen öyle aslında. çok kötü kokuyot en güzeli içten beslemek. birde sanırım çok kafaya takınca uzaması zorlaşıyormuş gibi bir inanışım var. sonuçta saç elbette uzayacak değil mi

X