- 18 Kasım 2009
- 1.371
- 11
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.321
Ben soğumaya bırakıp unutmuştum ki bunu, forumda görünce hatırladım şimdi. Hey Allah'ımhihoyyyt
Öğleden sonraki planlar belli olsun da o zaman yaparım belki.
Onu ocakta çok az ılıttım, tel süzgeçten eze eze geçirdim. Sonuçta etken maddesi turpta, süzgeçten ne kadarı geçebilirse o kadar iyi olur diye düşündüm. Gerçi kaytaınca gerçekten posası kalmıştı ama olsun. Sonra içine yumurtayı öylece kırdım, karıştırdım ve yedire yedire saçlarıma uyguladım. Kafamı önce poşetle, sonra havluyla bir güzel paketledim. 3-4 saatten fazla kalmıştır kafamda. Sonra soğuğa yakın ılık suda iyice akıtıp şampuanla tertemiz yıkadım.
Sonuç: Uzama hızı ile ilgili elbette bir şey söyleyemem ama cidden saçlarıma iyi geldi bu. Saçlarımın bukleleri daha belirgin, fazla kabarma olmadı ve gerçekten parlak görünüyor rengi de. Bunu arada bir yapsam iyi olacak. Ama ben de böyle şeyler konusunda çok maymun iştahlı oluyorum. İlk birkaç sefer sık sık istiyorum, sonra amaaan deyip bırakıyorum. Bu sefer de öyle olması muhtemel, çünkü saçlarım zaten biraz uzun, boyalı değil ve bayağı dalgalı, uzadığını gözlemleme şansım çok yok.
Bu başlığa abone olayım, yazılanları gördükçe gaza gelirim belki kaydirigubbakcemile2